![]() |
סקר-מה המאכל או המסעדה האהובה אליכם
סתם נהייתי רעב אז בא לי לשתף אותכם ברעב שלי ולשאול גם אותכם מה המאכל ההכי אהוב אליכם או המסעדה.... ותציעו מקומות שווה ללכת אליהם
|
כל מה שקשור לשוקולד, גלידה בעיקר..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מצטער ששלחתי אותה תגובה פעמיים ניתקע לי פשוט אז חשבתי שלא נישלח |
שיפודים, הרבה שיפודים, בשר, דגים ודברים דומים. רצוי עם אורז, צ'יפס, פיתות וסלטים. מסעדות גרוזיניות, אוזבקיות, קווקזיות וכאלה... גם סניפי סבארו שהייתי בהם במוסקבה היו מעולים. סטקיית "ג'ינג'י" בתלפיות בירושלים זה מקום שאני מבקר בו לעיתים די קרובות...
|
סטייקים ורוב הסוגים של בשר בקר
|
רוצה מסעדה על רמה אחי?
אם אתה שומר כשרות אז לא אחי אבל ככה סתם Whitehall בתל אביב |
פיצה האט+קולה !
נערך: הבנו שאתה אוהב קולה ופיצה אין צורך לשים אלף סימני קריאה. |
חח ג'ירף .. מי שמכיר נודלס מוקפץ כזה עם בשר וזה ..
תאמת פעם הייתם שואלים אותי הייתי אומר סטייק .. בשר אבל מרוב שבגלל האימונים אני אוכל כל כך הרבה בשר זה כבר יצא לי מהתחת חח |
ציטוט:
|
אין דבר יותר טעים מבשרים על האש, לא משנה איזה סוג של בשר, אני פשוט מת על בשר כשהוא על האש
|
ציטוט:
|
ציטוט:
Black אגאדיר קולומביה בהרצליה פיתוח יש מסעדה מטורפת באיזור התעשיה הישן של ראשון שכחתי את השם שלה (לא כשרה)משהו ענקי בשרים אל גאוצ'ו כל המקומות האלה בקרתי בהם וכל פעם שהייתי בהם הכרס שלי גדלה בעוד 2-5 סנטימטרים היום אני רואה סניף שלהם עובר צד שני של הכביש:1eye: |
ציטוט:
|
כוס אמק פיצה!!
|
אך אין על פאפאגיו!! אני זוכר אז 120 שקל לאכול כפי יכולתך בשר זה תענוג D:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סטייקים על האש, שיפודים, עופות על האש + אורז, סלטים, פיתות והרבה חומוס!!!
|
ציטוט:
ומה רע בלשלם כסף ולאכול ארוחה קלאסה אחי? |
דרך אגב צריך להוציא מחוקי הפורום פוסטים כאלו בתקופה הזו, כולם בחיטוב והעיניים יוצאות לי..
|
מחזק בנוגע למסעדות שהוזכרו:
דוריס קצבים - מסעדה שחבל על הזמן. אין הרבה מקומות כאלה , שווה כל שקל. בלאק - מסעדת הבית שלי , צ'יזבורגר יקוזונה מדיום וצ'יפס.. תענוג. גם ג'ירף , סושי ונודלס ברמה. במוזס יש אחלה כריך פילדלפיה [עם אנטרקוט] , את ההמבורגר לא הכי אהבתי. |
המסדעה שאני עובד בה היא המסעדה האולטימטיבית בשבילי.
אל גאוצ'ו,יקרים טיפה אבל הבשר טעים ברמות |
הייתי באל גאוצ'ו פעמיים , התאכזבתי פעמיים. אנטרקוט לא משהו בכלל , גם המבורגר על הפנים.
|
ציטוט:
תגיד אחי איפה אתה גר? |
על האש זה רק ציפורה :)
אכלתי לפני כמה ימים בפסטה מיה (pasta Mia, אני חושב שככה), נחמד דווקא. נאפיס גם אחלה מקום עם חברים וזה, במיוחד שזה 24 7. איתי. |
ציטוט:
איפה מני אליאב ועומר שיתנו לי פה גיבויי?:jockey: |
יש להם סניף בתל אביב , חוץ מהסניף המקורי בראש פינה.
|
מקס ברנר :P
סתם תאמת הם גנבים עם מנות של מסכנים אבל הרעלה מקבלים שם עד הסוף Night_Wolf המסעדה בא.ת בראשון זה או LOFT או סוהו הא או מיטבול תאחלס בשרי אין שם יותר כלום :\ |
ציטוט:
ומשהו עם גוון קצת יותר יום-יומי, בשבילי זאת לא יציאה אם לא עברתי באיוו על 400 גרם מדיום...:blush: |
בירושלים יש ברחוב עזה מסעדה שנקראת "בין עזה לברלין"..
זאת מסעדה שמכינים בה אוכל בייתי מכל הסוגים, בשרי כמובן.. אחלה מקום אני אוכל שם כמעט כל יום (בימים שבהם אני עובד) יש להם אחלה חזה עוף עם אורז וסלט + כערת חומוס ענקית עם פיתות טרייות וחמוצים כמובן.. וכל זה רק ב 33 ש"ח אחלהההההה מקום... ממליץ בחום ! |
אל גאוג'יו ודברים בסגנון (שיפודים סטייקים וכל זה)
אני זוכר כמה מסעדות שאהבתי , המסעדה הלבנונית באבו גוש (ערבים אבל אוכל טוב חוץ מזה לא ערבים כמו ביפו) והבית האדום בראשון לציון שטחנתי שמה שיפודים איכותיים בכמויות במחיר בינוני |
עשיתם לי חשק לשיפודים
|
סושייי=]
|
גם לי :\
אבל מחר חיטוב של שבועיים :( אחרי זה אני יקנה איזה פרגיות או משו =\ |
אני מת פשוט מת על חזה עוף או כנפיים בצ'ילי,יכול לאכול את זה כל היום.
|
ציטוט:
ג'פניקה זה מקום מאוד משתלם , זול מאוד וסושי די טוב. ג'ירף יותר איכותי ויחד עם זאת יותר יקר. |
עוף חמוץ מתוק, בפגודה בטבריה.
|
אווזי וד"ר לק...
|
בשררררררר
ללכת לאוונגרד ולהזמין המבורגר 330 עם בייקון גבינה ואת הביצה שיביאו בצד, יו טירוף!!! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ