![]() |
תוסף הטריבולוס מה אתם חושבים עליו ?
שלום קיבלתי מאחת ההזמנות שלי מתנה 100 כדורים של זה
רציתי לדעת את דעתם על המוצר ובכללי מה הוא עושה בשביל מה הוא טוב וכל זה? |
מעלה את רמות הטסט באופן טיבעי
מבחינת הדברים הטיבעיים הוא נחשב לטוב ביותר כיום |
התוסף נחשב לחרטא אבל אם תרגיש באמת שינוי תעדכן
|
אל תשלול... הוא לא כזה חרטא לכולם.
נכון לא תמיד מרגישים אותו אבל אם תיקח חומר איכותי אמיתי ( טריבולוס בולגרי) אז תקבל מוצר ממש טוב. שווה את הניסוי - היום הוא כבר חוקי בארץ ולא כזה יקר http://israelbody.org/Index.asp?Arti...CategoryID=147 |
זה לא היה חוקי מעל 10 שנים
רק חברה אחת הצליחה לאשר אותו בארץ - sopharma - חברת תרופות ולא תוספי תזונה... בטוח זה לא כמו להזריק טסט - אבל עדיין יש בו משהו |
רק אם אתה בן 21+
בגילאי 13-21 הרמת הורמונים גם ככה גבוה אני לא רואה טעם חוץ מזה אחלה |
בטח שיש לי אינטרס הרי אני מרוויח מזה מיליונים.
הבן אדם שאל שאלה נתתי לו את התשובה הכי ישירה שיכול היה לקבל - לא אמרתי " תיקח תגדל" ולא אמרתי לו" זה חרא". גם על קריאטין יש לך מחקרים שהוא עובד אבל לא כולם באמת מרגישים אותו כמו שהובטח. אני יכול להביא לך לא מעט אנשים שלקחו טריבולוס והעלו איתו בתוך חודש 1-3 ק"ג. מצד שני אנשים שלא ראו כלום. לנסות ולראות מה טוב בשבילך לא יהרוג אותך. לשלול מראש כל דבר זאת אטימות. לוקח שנים למצוא את שילוב התוספים הטבעיים שבאמת עוזרים לכל אדם ואדם... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שאל פה אחי - אנסה לענות. אני לא נכנס הרבה למייל אז חבל שתחכה
|
יש לי במשפחה היסטוריה של פעילות יתר בבלוטת התריס
אבא שלי עבר אפילו ניתוח עכשיו זה והעובדה שאני אוקטומורף רציני (לא לפי איך שאני נראה או איך שאני אוכל אלא לפי מבנה גוף יחס בין פלג גוף עליון לתחתון וכו') אז יש לי חילוף חומרים מהיר מאוד וגם אני בן 14 אז בכלל אז אני לא יודע ממש את התחזוקה אז אני עושה מסה יחסית מלוכלכת (4000 קל' לעלייה של 4 קילו בחודש שתבין ) ורציתי לשאול אותך על יהומבין ראיתי וקראתי קצת ולפי מה שהבנתי אין תופעות לוואי רציניו כמו לאופטלגין הדברים הרגילים כאבי ראש ושלשולים אבל במקרים נדירים וזה אמור לעזור לי בחיטוב מה דעתך? וגם אני רוצה לאבד כמה שפחות שריר בחיטוב יש לך המלצה לאבקת חלבון טובה עם ספיגה מהירה? אני חשבתי על תשלובת דיימטיז xt מה דעתך? במסה לדעתי אין לי יותר מדי מה לקחת תוספים כי אני משיג את הכל מאוכל אבל בכל זאת יש אולי משהו שאתה ממליץ? ועוד שאלה שלא כל כך קשורה אני צורך הרבה כולסטרול ביום אבל היחס p/s שלי לא עולה על 1 ולכן אין לזה השפעה של סתימת עורקים אבל יש משהו אחר שזה יכול לגרום? תודה יש לי עוד זמן לחיטוב אני רק 72.5 קילו על 16% באיזה 80 קילו או 18-20 אחוז אני אתחיל |
שימוש בזה נחשב חוקי בתחרויות?
|
ציטוט:
חברות פחות מוכרות לפעמים זה מכיל קצת מ"הדברים האמיתיים" וזה יכול לפסול אותך על שימוש בחומרים אסורים היה מתחרה באולמיפידה שלקח טריבולוס מחברה לא טובה והיא הכילה חומרים אסורים והוא נפסל על השטות הזאת.... |
לשואל השאלה המקורית - לא הייתי ממהר להאמין למה ש ART כותב- ברור לעין שיש לו אינטרס לזרוע הרס בפורום - תראה את ההודעה הזאת שלו פה - "כרס זה טוב" -- אתה באמת רוצה לקבל דעה מאחד כזה? לא נראה לי
http://israelbody.com/showpost.php?p...1&postcount=10 |
ציטוט:
|
ציטוט:
פשוט ראיתי את הסיפור הזה על המתחרה האולימפי ונתתי עצה יש לך תשובות אולי לשאלות שלי? |
ציטוט:
|
ציטוט:
לגבי חלבון- הטעות היא לקחת משהו שנספג "מהר" כי היום יודעים שהכל נספג אותו הדבר רק נשאר לאורך יותר זמן בגוף וזה אומר פחות פירוק שריר. יש מחקרים שמראים שחלבון קזאין עדיף בתקופת חיטוב ובעצם הוא יכול לסיוע בתהליכים קטבולים.. לכן הוא יהיה עדיף אני הייתי לוקח מוצר שמשלב מספר סוגי חלבון- ככה תקבל את פרופיל חומצות האמינו העשיר ביותר ואיכות חלבון הגבוהה ביותר. ( לבקשת מנהל הפורום אני מעדיף לא להגיד לך מה דעתי על דימטייז). לצערי לגבי שאלת הכולסטרול הייתי ממליץ לשאול את רופא המשפחה או לפנות לפורום מומחי רפואה, אף תשובה שתקבל פה אסור שתיהיה לך כתורה מסיני . בהצלחה- אתה נראה בדרך הנכונה!!! תרגיש חופשי לשאול |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
Art
הבאתי את הסימוכין הטוב ביותר שיכול להיות - ברגע שכתבת "כרס זה טוב" כולנו הבנו כמה אידיוט אתה ויש לך הרבה ללמוד.... שיהיה אחלה יום מצבך קשה ועגום אם באת להשחיט לנו פה את הפורום. מה גם שמוזר שיש לך רק 8 הודעות בפורום.... מאוד מעניין הקטע הזה :)))) |
זה שלכולם יש לא אומר שכולם צריכים.
לך תאכל סניקרס כמו החברים שלך ( שנינו יודעים מאיפה באת ועל מה אני מדבר) תישאר שמן מסכן ובמקרה שלך גם דיי בתול אני משאר..... לך פנה לגיל גרנות ... לבנתיים אתה אידיוט אפילוי שיניתי עבורך את החתימה שלי... |
ציטוט:
|
תאכלס אתה צודק- התגובה הזאת ניתנה לאיזה ליצן טרול שהיה בפורום בידיוק 8 הודעות - כולן סביבי וקיבל באן כמו שצריך.
הבן אדם פשוט דיבר שטויות ללא הרף וניבל את הפה לרמת באן- ההתבטאות שלי פה עוד היתה מתונה ביחס למה שגרם לו לקבל באן... אם ההית רואה מה הוא כתב היית מבין, מחמת הכבוד שלי להנהלת הפורום וישראלבודי אני נמנע מלהמשיך לציין את הבחור הזה שחפר פה והטעה אנשים בכוונה הכי טוב שהוא יכל |
אני לא יודע מה הוא כתב ואם הוא הטעה או לא הטעה אבל מספיק לתת באן ומקסימום לרשום "הבחור הזה מטעה כי א,ב,ג,ד הנה ההוכחות ולכן הוא קיבל באן" אם הפורום הזה יתנהל שמישהו כותב משהו שהוא לא לטעמך אז אתה נותן לו באן ולאחר מכאן מגיב לו עם תגובה שנראית כמו שוק אל תתפלא אם הפורום הזה יראה וירגיש כמו שוק.
בכל מקרה שוב אני לא יודע מה ומי הוא ומה הוא רשם אבל לשמור על קלאס בתור מנהל זה חיוני לפורום שלך, תחשוב על זה. |
לפי מה שהבנתי מכל מי שמסביבי טריבולוס זה חראט בפיתה
מצד שני רוב האנשים האלה הגיעו בסוף לדברים לא חוקיים ככה שמי יודע |
ציטוט:
ננסה נראה אולי זה יצליח עלי טוב אני בולגרי :):):):) אולי לשם שינוי יצא לי מזה משהו 1-3 קילו שריר או בכללי עלה במשקל ? |
אה ואני בכלל בן 25 פשוט אני רשום כאן לפני מליון שנה בערך חחח
|
ציטוט:
על כל פנים, טריבולוס עובד על חלק ועל חלק לא, זה כמו תרגילים שעובדים על מישהו אחד ועל מישהו לא וכמו אבקות חלבון שלחק עוזרות ולחלק לא. לא צריך להתווכח על כל דבר. לי אישית, חוץ מזקפת בוקר ערב וצהריים מטיטניום, זה עוזר ואני ממליץ בחום. בהצלחה.:flowers: |
ציטוט:
אני ממש שמח שחזרת....על אמת |
ציטוט:
כל יום או רק ביום של אימון ?? זה המוצר שיש לי Optimum Tribulus 625 |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה משאיר אותך עם רמת טוסטסטרון גבוהה כל היום. מה שכן בימים בלי אימון מספיק אחד בתחילת היום, ואם אתה בתקופה בלי אימון נגיד 4 5 ימים תיקח יום אחד בהתחלה ויום אחד לפני שאתה חוזר להתאמן ובכל השאר אל תיקח, זה גם ינקה את הגוף וישפר את ההשפעה של המוצר. בהצלחה. |
ציטוט:
|
שוב התעסקות בשטויות, אתה רוצה עוד טסט תקח ממתקים. כמו חצי מהפוסטים בפורום הזה- אבקת חלבון לא אבקת חלבון טסט לא טסט. הגוף שלנו יכול להגיע לדברים יפים, טבעי. עוד כמות מזערית של טסט לא תעשה לך כלום אם לא תאכל כמו שצריך תישן כמו שצריך ותתאמן כמו שצריך
אז חדל קשקשת ולכו להתאמן |
ציטוט:
|
ציטוט:
מי שרוצה קיצורי דרך שיילך לחומרים וזהו, לא יחפש מה הדבר החוקי האחרון שאפשר לעשות רוב האנשים שמחפשים את השטויות האלה יכולים להתקדם יפה אם יגדלו קצת אומץ ויגיעו למאמץ אמיתי באימונים(כל האימון לא רק בבנץ') |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ