![]() |
Latissimus **Dor** S
105 קילו
מי שלא רוצה שלא יאמין http://up357.siz.co.il/up3/nuzj4wynwri2.jpg http://up356.siz.co.il/up1/juyjn3lzjyiz.jpg |
אחלה גב אחי
|
פאק איזה חייה אחי, יאלה עוד שנתיים למר אולימפיה :d
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:):):):) זה שאתה שמן שלא מצליח להתפתח באימונים לא אומר שאי אפשר לפרגן לאחרים שכן מצליח להם אתה מוזמן לבוא ללמוד איך מתאמנים. |
what the fuck איזה תותח אתה!
ד"א איזה מקום לקחת בתחרות לפני חודש? נ.ב. כמה שנים אתה מתאמן? |
ציטוט:
|
חדש, לרוב אני תופס ממך למרות הדברים ההזויים שאתה נוטה לספר לחברי הפורום על אופן האכילה שלך וההתפתחות.
הפעם, לצערי, אנקוט באותה העמדה שחבר הפורום "טייני" נקט, ניתן לראות בבירור שנעשתה עריכה עלובה על גבול הבזוייה, ולא צריך ליהיות מבין גדול בשביל לראות את זה. זה מתחיל בכתף השמאלית שלך וניכר גם במותן-גב תחתון המרובע שלך. (שלא נדבר בכלל על השינויי החד של הגוונים בבייספס). לגבי המשקל שלך, אם זה אמיתי, אז כל הכבוד, אתה אפילו עדיין על אחוזי שומן נמוכים. יום טוב, בי. |
אושרי כהן על ממתקים.
|
ציטוט:
ככה השריר שלי כשאני מכווץ וזה עם האינסטגרם תהיו בריאים אתה מוזמן לראות אותי במציאות |
שמע, לא משנה מה תגיד, זה נראה עריכת פוטושופ בצורה מאוד חובבנית.
|
לא יודע מה נפלו עלייך. זה נראה לי דיי אמיתי. תהיה רציני תעלה וידאו. הרבה יותר מסובך לשחק שם.
בהצלחה. וכל הכבוד על ההפצצה. |
כל הכבוד אבל מה הקשר לטיסימוס דור אס?
משהו שקשור לרקטום אה יאח אה יאח יקר???????! |
תעלה סרטון שאתה עולה על משקל שמציג שאתה 105 ק"ג
|
אני לא מבין למה לך לעשות את זה אתה מרשים גם ככה אז מה ייתן לך עוד איזה ליטוש במותן או בבייספ
|
ציטוט:
|
חדש תעלה סרטון שמישהו מצלם אותך בברור עולה על משקל (בלי משקולת ביד) ותצלם את המשקל שלך
ותסיים את הסגה הזאת |
ותשתדל לעשות את זה בגופיה אחי שעל הדרך תוכיח לחברה פה שאין לך פוטושופ. ;)
בהצלחה. |
שמע הבייספבס נראה שעבר עריכה
זה מעט מוזר שאדם יעשה לתמונות שלו עריכה גרפית כדי לקבל מחמאות. מצד שני, אתה בכל מקום שאתה מצטלם אתה חייב להרים את החולצה ולהראות את הקוביות שלך אפילו אם מדובר בהלוויה, ככה שזה לא ממש מפתיע. |
בונא יחתיכת הומו מעפן, בכול התמונות רואים שיש לך דו ראשי ארוך מאוד (שזה יפה, גנטיקה טובה) ועכשיו יש לך שריר יותר קצר והבייספס נראה כמו עגבניה בשני הידיים (מזכיר את הידיין של אלכסי לסוקוב)
תקשיב, דור, תפסיק להיות הומו. |
:):):):) לא נמאס לך!!
|
ציטוט:
http://up355.siz.co.il/up2/adyod3jhgzxy.jpg |
וואלה אחי אם חשבתי לתומי שהם טועים עכשיו אני יודע שהתמונה עברה משחק.
לא מבין אותך, וואלה אתה נראה מעולה למשקל מה אתה צריך סטרואידים מפוטושופ. |
הוא פשוט גאון, אמרתי את זה כבר,
כל פעם בא שם תמונה רושם משו כמו (כמובן שהוא מזיע ובמכון ועם גופייה) " תמונה במצב קר אחרי 50 אלף קורוסואנים עם שוקולד כפול אקסטרה סופר דופר 8 עצרת של סוכריות קופצות 50 ק"מ ריצה על רגל אחת שחיית 60 ק"מ עם רגליים וידיים קשורות ואז ריצה 50 ק"מ על הרגל השנייה תוך כדי סחיבת עוקב של 2 קו"ב קולה וסיימתי אותו לפני התמונה אפילו" וכולכם פה עוד שנייה שוברים את המסך מעצבים חח |
ציטוט:
|
הרסת.
|
בטח אתה קובע עם בנות מהאינטרנט, הן מתרשמות ממך ומתלהבות
ושבאות לראות אותך רואות את הגיבן מנוטרדאם חחח סתם בלי קשר לפוטושופ אתה סוסון |
גב מפלצתי!! כל הכבוד גבר
|
איקסדי
תמשיך להשקיע ולהפציץ, אולי עוד תקבל ניהול בפורום עיצוב גרפי.
|
ציטוט:
הוא יותר ק1קסינל מזה. |
בתור אחד שמבין בפוטושופ אין פה שום דבר ...
|
וואלה אחי לא רוצה להיכנס לזה הרבה, אבל קח תתמונה, תגדיל מסיבית ותראה מריחות.
|
לפעמים כל הפילטרים באינסטגרם גורמים לתמונות להראות כמו פוטושופ
לא מבין למה אנשים משתמשים באינסטג-רע המעפן הזה עם כל הפילטרים שם כל התמונות נראות זוועה ומפוקסלות בקיצור דור הכי פשוט תעלה קליפ טוב שלך בפוזינג שיסתום להם את הפה תעלה על המשקל ותן למישהו לצלם את מה שיראה. תראה את הדאבל בייספס בקליפ |
איזה גוף ירבי ! תעשה לי ילד
|
ציטוט:
|
ציטוט:
למרות שאני כבר מבולבל לגמריי עם האינסטפוטושופ הזה. תעלה סרטון אחי, וואלה נפרגן לך. |
טוב , אז לאחר דפדוף קל החלטתי לשים סוף לפוסט המביש - המביך הזה.
פשוט לקחתי 2 תמונות והעמדתי אותם אחת ליד השניה , שמים לב בבירור שהבייספס עבר שיפוץ - והכי חשוב תראו את המותניים הרחבות שלו מצד שמאל ולאחר שיפוץ מצד ימין. דור , במקום לשמור על שמך הטוב - הרי אתה בגדול נראה מצויין ובשייפ נהדר - אתה ממשיך פעם אחר פעם להביך את עצמך.. http://up363.siz.co.il/up2/zwyd1udczmny.png |
וואלה עכשיו רואים בברור את ההבדל
|
לא מבין אותך, בתמונה משמאל זה נראה אפילו יותר טוב.
|
אני מקווה שאתה לא מגדיל את שמוליק בפוטושופ ושולח לבנות באינטרנט
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ