![]() |
או או או או , אופה חדש סטייל
|
טובבבב
|
מעולה !! תמשיך להרביץ !!
|
כל הכבוד!
אתה לוקח סטרואידים? אבקות? |
מה פתאום, הכל ירקות וקוראסונים טהורים
|
אתה מזריק ? או זה בא בטבעי ?
|
תותח ,מתכוון להתחרות?
|
מולטי ויטמינצ'יקים
|
ציטוט:
|
אני חושב שזה בערך הגבול שניתן להגיע טבעית .
|
תתחדש על השעון אחי
|
ציטוט:
|
מטורף
|
מכתב
ציטוט:
|
תשובה
ציטוט:
אני לא אוהב קיצורי דרך אוהב השקעה ברגע שאתה עושה את זה טבעי אתה באמת מעריך את התוצאות שאתה מגיע אליהן |
ציטוט:
אך האם אתה אוהב גם הפצצה ותרומה? |
מכתב
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
חחחחחחחח ל1ל
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני עובד סיבולת אני מפמם 100 קילו 20 חזרות ,5 סטים . דקה מנוחה. |
ציטוט:
סופרמן. |
אני מתפלא שהוא לא כתב 350 קילו ל5 חמישיות
|
אפשר לדעת מה אתה אוכל ביום יום? אתה שומר בגדול על תזונה נקייה או שאתה שודד מאפיות ובולס חמאה ונשאר חטוב?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא לא שקרן רק צריך ללמוד לקרוא בין השורות |
ציטוט:
את באמת נסיכה? |
לא משנה כמה תצחקו על חדש הזה עדיין אתם נראים רבע ממנו ויש לו גוף פצצה חח לא משנה כמה הוא יחרטט בנוגע לקורסונים כו כל חרטא אחרת
עזבו כוח עזבו הכל גוף חטוב עם מאסה כזאת אן לאחד שהגיב פה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
איך מצאת קשר בין איך שהוא נראה לבין זה שאי אפשר לצחוק עליו הפוסטים שלו זה חומר קומי טהור אי אפשר לא לנצל את זה חדש תמשיך לבדר תפורום.. :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חדש משתמש בטנולוגיית צילום xd, הממשיכה של הhd, בה כל שניית סרטון שוקלת 10 ג'יגה ולכן לא הומצא עדיין שרת שיכול להכיל את סרטוני ה300 סקבט ו200 בנץ' לעשיריות שלו |
ציטוט:
|
צחי הפסיק להתאמן אחרי שהתגלה בגופו הרפס אחרי שהלשון שלו היתה תקועה עמוק בתחת של חדש
|
אתם יותר טובים מארץ נהדרת חחחחחח
|
ציטוט:
נראה לך הם יכולים לעשות 100 חזרות עם 100 קילו בחמש דקות? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ