![]() |
לוליק
כידוע מסה הזויה
האם הוא נהג/ נוהג להתאמן במסגרת שונה מאשר אימוני פאוורליפטינג ע"מ להשיג היפרטרופיה? ואנל'א מדבר על שיפוצי כתף אחורית לקראת התחרות שהוא ניצח בה..אלא באופן כללי |
פתחת פה עכשיו את הוויכוח הכי ארוך בפורום
|
לא וויכוח, הוא פשוט הוסיף עבודה על הידיים שהגיבו מן הסתם לנפח הפתאומי שהגיע ואני מניח שזה הכל
כל השרירים ה"גדולים" היו כבר במצב טוב אני מניח. |
קבל ראיון שעשיתי איתו
אולי זה יענה לך על כמה שאלות http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=387&Page=1 |
ניגרי, מאוד נהניתי לקרוא את הכתבה! למרות שבאיחור די גדול...אשמח אם תפרסם פה תמונות מהקטגוריה של לוליק, תודה.
|
יותר טוב מאוחר מאף פעם. תודה על הפרגון. אין לי תמונות מהתחרות ההיא אני אנסה להשיג.
|
ציטוט:
השאלה האם התיאוריות שנישאות בפי המתאמני כוח נכונות ולגבי זה עדיף לשמוע ממתאמני כוח עם מסה גדולה איך הם הגיעו לזה מאשר להיסתמך על תיאוריות מדעיות. |
לא חסרות הוכחות בשטח למתאמני כוח.
|
ציטוט:
ליפטרים טובים הם בדרך כלל אנשים עם מאסה מאוד גדולה אז בשביל בילדינג כבר יש להם חצי מהחבילה. יש גם המון בילדרים חזקים - הדבר הכי חשוב בשביל כוח הוא מאסה ובן אדם גדול הוא בדרך כלל גם חזק. איך גודלים ומתחזקים? מרימים ואוכלים הרבה |
ציטוט:
|
למה אתה מבולבל, יותר מאסת שריר=יותר כוח, ככל שיש יותר שריר סביב המפרק ככה המכניקה והזוויות הרמה הן לטובת המתאמן לא משנה מי זה, נכון יש את עניין הטכניקה וסוג האימונים,
אבל קח בנאדם שרירי וגדול, לא משנה אם הוא שוקל 110 על 15% שומן כי הוא פועל בניין עם גנטיקה ואוכל כל היום כבשים, או שהוא מפתח גוף או שהוא מתאמן כח, די בטוח שאם ירצה, יגיע לרמה גבוהה מהר בתחום שהוא ירצה כשיש יותר מאסת שריר אפשר לעשות הכל הכל שאלה מה המטרה של הבנאדם, מפתח גוף לא ירצה לעשות אימונים עם 2 חזרות כל שבוע, כמו שמתאמן כח לא יבצע דרופ סטים/יותר מדי תרגילים שיגדילו את הזרועות שיכולים להפריע בדברים אחרים כמו לחיצה בסופו של יום, מי שרציני, לא משנה הרקע, יכול להגיע לאיזה מטרה שהוא רוצה, לכאן או לכאן, כל ההפרדה שנדמה שאנשים עושים בין מתאמני כח למפתחי גוף מפגרת, יש הרבה עקרונות משותפים לכולם |
ציטוט:
|
כי מה שהכי חשוב לכח זה מאסה(גודל פיזי) מה מוזר פה... הזוויות של כל ההרמות משתנות ככל שהשריר/פאשיה/גיד יותר עבה מסביב למפרק ספציפי ויש יתרון מכאני
הבעיה שבעברית אין מונחים של strength וpower יש כוח, כשמדובר בstrength, הדבר הבסיסי כדי להגיע לכח הוא מאסת שריר וגודל, לכל אחד בהתאם למבנה גוף יש משקל שהוא מגיע אליו ושם מרגישים נוח להתקדם, פשוט כי המנופים יותר טובים ומכאנית יותר קל. זה לא אומר שטכניקה לא חשובה, או דברים אחרים, אבל בראש ובראשונה- מאסה וגנטיקה(מבנה של המפרקים) ואחר כך השאר זה לא אומר שצריך לשקול 150 בשביל כוח, לכל אחד יש משקל מסויים שבו אפשר להתקדם גם בלי לעלות יותר מדי במשקל, זה למה קטגוריות משקל עובדות טוב וגם ברמות הכי גבוהות אנשים מתקדמים. |
אני לא התבלבלתי והפתית המעשן הבין אותי
כדי להיותחזק אתה חייב להיות גדול חייב מפרקים מעובים רק בעשרות השנים האחרונות בגלל התפתחות של הסטרואידים, בילדרים הפסיקו להתאמן בשביל היפרטרופיה מיופברילית ומתרכזים רק בסרקופלזמית, הם משיגים תוצאות מדהימות גם ללא עבודה קשה, ויסלחו לי כל הבילדרים אבל לא לעשות את תרגילי הבסיס במקימום באופן קבוע זה להתאמן בקליל, אל תשוו לעולם שלשה כבדה בסקוואט לכפיפת ברכיים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא... כל המתחרים השחיפים/רזים בעלי כוח:
1. בעלי מפרקים עבים/גדולים בהרבה מבנאדם ממוצע~ מה שנקרא genetic freaks 2. בעלי מנופים מעולים בתרגילים בהם הם טובים, ראה ערך ED COAN בדדליפט לעומת קפטן קירק, גנטיקה זהב לעומת גנטיקה זבל בסופו של דבר כמו בכל ספורט, הכל מתחיל בגנטיקה בכל מקרה הדיון הזה גלש מזמן מהנושא... |
ציטוט:
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=RzT1l...e_gdata_player
תסתכל כמה הוא דחוס וגדול לגובה שלו יש לו ארבע ראשי עצום ותאומים מפלצתיים, מוצן רחבה לסקוואט וגב עבה כמו עץ ובגלל ז הוא חזק כמו שור |
ציטוט:
|
אתה ליצן או מה?
תסתכל את ווסטסייד ברבל, כל חד שם שוקל 900 קילו וזה מקצר להפ טווחי תמועה אני דרך האייפון ואין לי זין לכתוב עמודים שלמים אבל אתה לא בכיוון |
בשורה התחתונה , בן אדם שיש לו משקלי עבודה גבוהים (100 בנץ ו150 סקוואט זה לא גבוהה) בד"כ יהיה גדול , יש אנשים שלצורך העניין (תחרויות וכו'...) צריכים לשמור על משקל גוף מסויים וכוח מסויים אפשר לעשות גם את זה אבל בעיקרון לא תראה בן אדם (שמתאמן חובב או מתאמן לא בשביל קטגוריית משקל מסויימת) שעושה נגיד 180+ בנץ 280+ סקוואט ו300 דד ליפט כבן אדם "קטן"
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נדב - מה המשקלים האלה אמורה לסמל בדיוק? אם ילד ששוקל 40 קילו דוחק 100 אז זה עדיין משקל נמוך? מן הסתם שככל שהמשקל על המוט יעלה כך גם גודל הבן אדם, אבל זה לא נכון להגיד שככל שגודל הבן אדם עולה, אז גם המשקל על המוט. ולכן זה לא נכון להגיד שמאסה זה הדבר הכי חשוב לכוח. אבל בטח לואי סימונס אמר משהו כזה פעם בטעות אז זה חייב להיות נכון. |
למתאמנים תחרותיים שמשתמשים בחומרים שמאיצים התאוששות בין היתר ומשנים לגמרי תהליכים הורמונליים בגוף יש תכניות שונות לגמרי ממתאמן טבעי, לרוב מתאמנים פעמיים באותו יום, 5-6 ימים בשבוע לפעמים(אימון לא חייב להיות משקולות ד"א)
אבל כידוע עידוד ודיבור על דברים כאלה אסור בפורום, מי שרוצה יכול לקרוא באתרים בחו"ל על WS ועל :):):):):) lifters |
סינים או רוסים לא נחשב
|
ציטוט:
|
אחי יש להם צ'יטים במה שקשור ל skills
כוח גמישות מהירות קורדינציה וכוח סבל והתאוששות ותיאבון . |
והם מיישמים את תכנית התזונה של אליקרמבו, הלא היא kokad
kilo of krembo a dayyyy |
ציטוט:
|
שכחת גם שללא קרמבו לא תוכל להתאושש
|
קרמבו עם תחתון של ספידו אבל
|
לא מבין מה אתם אומרים. סמוקינג- אתה אומר שאפשר ליצור אשליה של בן אדם בעל מפרקים גדולים (ג'מוס גנטית) ע"י תרגילי כוח?
|
עיקרון וולף
|
עיקרון הקרמבו
|
|
ציטוט:
|
חח
דרך אגב זה מאמן הקרוספיט בין הכי טובים בעולם, ואפשר להגיד גם שהכי הולך לכיוון כוח, אני טס אליו בנובמבר לעבור קורס אצלו |
ציטוט:
אבל לוחץ 140 בקלות יחסית, כמו שבנאדם רגיל שמתאמן לוחץ 100 קילו, לעומת אחרים שמתאמנים 4 פעמים בשבוע ומקפידים על תזונה והתאוששות ומה לא ואתה רואה אותם מתים עם פחות משקל הכל בסוף עניין של מנופים ומכניקה פשוטה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ