![]() |
קיץ מצוין ומהנה חברים. תמונה חדשהדשה.
אחרי חודשים אם דלקת חריפף מאוד ביד ימין ובלי אימון אחד אז הינה תמונה אחרי חודשים בתור אזרח רגיל תהנו מהקיץ חברים
http://up354.siz.co.il/up2/wydn5uz5yntu.jpeg |
|
אני חייב להגיד שאתה בן אדם חמוד, שיהיה לך קיץ נפלא.
באיזה חלק ביד הדלקת? ממה היא? ומה עשית בשביל לטפל בה? |
חח תודה בכול אופן.ממויד ימין היה לי דלקת מאזור השחמות עד כף היד אפילו 2 קילו היה כואב לי. . להרים פשוט עבדתי על חשבון הגידים שלי וככה לא ממש הבנתי את זה עד שיזריקו לי מורפיום ליד זה סוג של סם שמרגיע תכאבים. וכמובן שהאיתי אצל פיזיותרפיסת שהוא חבר נורא טוב שלי עזר מאוד עכשיו הדלקת פחות כואב וחוזר לאט לאט להתאמן למרות שהיום עשיתי משקל ממש כבד 160 קילו חזה 3 פעמים וזהו לילה מקסים
|
ועוד משהו קטן לכולם שימו לב גם שיש לכם כוח אדיר ואתם לפעמים הכוח שלכם יותר חזר מעצמות שלכם. וכמובן שאתם עובדים על חשבון הגידים שלכם שהם לא חזקים כמו שריר אז לדעתי על תהיו קיצונעים כי אני ניצלתי כימעת היה לי קרע בשריר
|
יפה אהבתי.. הלוואי עליי
|
מעולה!! תרגיש טוב.
|
אחי אתה חייב ללמוד לכתוב..... : \
|
נראה סבבה לגמרי, מתכנן להתחרות מתישהו???
|
ציטוט:
זה כמו שתגיד לנכה שהוא חייב ללמוד ללכת |
ציטוט:
|
יפה מאוד
|
ציטוט:
לנושא:גוף תותח אחי,אז הדלקת הייתה בגלל העומס הרב על הגידים? לפני שהדלקת התפתחה היו כאבים? |
יפה מאוד ! פרופורציות נכונות. עבודה טובה !
|
דני....אימונים? או לא?
תמונות חדש? |
ציטוט:
תודה |
נראה טוב אחי ..
אתה מתכונן לתחרות בקרוב ? |
מסה מפחידה אחי!
|
שלום לכולם, למי שמעוניין לדעת אני בתקופה של המסה למשך שנה וניראה אחרי זה לגבי תחרות .
שבת שלום.... |
ציטוט:
|
כמה תמונות מסה?
בהצלחה במאסה |
נראה בנוי טוב
|
נו מה יהיה איתך אח יקר
מתי נרא אותך אל הבמה כבר? |
דנדן בעזרת ה' בקרוב כפרה עליך.
היה לי דלקת חריפה מאוד בבייספס אז לא לא האיתי בחדר כושר חודשים. עכשיו חזרתי לאימונים ברעל מ78 קילו אני כבר בחודש אחד על 85 אוכל כמו חמור נותן מסה של החיים כמה שפחוות זבל לגוף יעלה תמונות בקרוב נקווה שתפרגנו חח דנדן בהצלחה לך בתחרות הקרובה אני רוא נתת מסה של החיים נירא מפלצת אני יבוא ליראות אותך בתחרות נקווה שאני יוכל יאללה אנשים אוהב לילה מדליק לכולם :p זז לחברה |
http://up351.siz.co.il/img2/y5mcozytbtxm.jpg
דניי קבל ואנשים תמונה אחרי חודשים בלי אימונים חזרתי רק החודש !!!מסה ברעל! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ