![]() |
אכלנו אותה בבגרויות
|
בני *****!!!
הם לא יכולים לעשות את זה!! אבל אם כן שנה הבאה יהיה לחץ מטורף:wacko::cry_1: |
חבורת מזדרגגים - עסוקים רוב השיעורים בלהסביר כמה הם דואגים לתלמידים, אחר כך משביתים את הלימודים בלי פאקינג לדאוג לכך, שהתלמידים הם אלו שסופגים את רוב הנזק. יעני לא אכפת להם בשיט מהבגרויות שלנו. כשהשיעורים כן מתקיימים - סבבה, נחרטש משהו, כשלא - עוד יותר טוב. אני יכול להתלונן פה עוד שבוע, אבל אני אפסיק עכשיו מחשש לכל מיני דברים שלא ארחיב עליהם את הדיבור.
|
ישששששששששששששששששש עוד שנה של חופש
|
מהמם, אז מה אמורים לעשות תלמידי כיתות יב'?
|
פאקינג שיט. לא יודע אם לשמוח או לבכות
|
מה הם עושים צחוק? הבגרויות זה לא משהו שאפשר ללמוד אליו ביום אחד..
חבורת מטומטמים.. עכשיו בוודאות אפשר להבחין בזה שהרמה של התלמידים ירדה.. |
וגם אם הם רציניים שישכחו מהרעיון של לסחוב אותנו בחופש לבצפר....:wacko:
|
|
איך נעשה בגרות בלי ציוני מגן??!
דאמט יש לי מגן 95 בהסטוריה ואני רוצה אותו =[ |
שיהיה בהצלחה ילדודוס...
|
חחח אצלנו בבית ספר לא יהיה כלום. המחנכת שלנו לגיד שנלך ונלמד.
|
רגע רגע אז בחינות המתכונת לאחר פסח מבוטלות?
|
הלוואי שזה יהיה ככה..עדיף
|
מעולה במילא אני לומד 90% מהמיקוד
|
אם אין מגנים אני אהיה נורא שמח שכן בכל מקצוע המגן הולך לדפוק אותי.
|
ציטוט:
במחשבים אנחנו לא לומדים כלום, כימיה סיימנו את החומר, תושבע אף אחד גם ככה לא מקשיב ואזרחות אפשר לקרוא בספר. מי צריך את הבצפר? |
תאכלס, חוץ מבמתמטיקה כל השנה למדתי לבד לכל המקצועות.
|
ציטוט:
|
בהסטוריה קיבלתי 39 מבחן אחרון אני לא יודע מה לעשות (כיתה י')
|
מה זה ללמוד לבד? המורה מעביר לכם את החומר ואתם קוראים אותו פשוט ומתרגלים אותו, חוץ ממצמטיקה שזה לא ממש לעביר חומר ולא נראה לי אפשר ללמוד לבד
|
אופס דאבל
|
וורטוקס, שמע בהיסטוריה אין קונצים פשוט תקרא את החומר אין משהו אחר, עכשיו כבר יצאו המיקודיות תקנה את של רכס אמרו היא טובה.
|
אחי, תשמע מבחן אחרון היה על כל החומר של השנה (המבחן היה לפני יציאת המיקוד) ולכן הייתי צריך להתכונן על הכל, ולמרות שאומרים שעוד כיתה י' היסטוריה זה קל, זה פשוט בלתי אפשרי, הציון הכי גבוה בכיתה היה 95, ואני כמעט בטוח שזה בגלל העדפת המורה.
אני לא מבין איך אפשר לשנן כל-כך הרבה חומר, ישבתי על זה מ-8 בערב עד איזה 1 בלילה. |
ציטוט:
לוקחים כמה ימים מראש, זה לא כזה קשה. שמע, אני פשוט מסכם מחדש את כל מה שלמדנו בכיתה, מחלק כל יום לסכם איזה 6 עמודים לבערך 3 עמודים, וקורא כמה פעמים, כותב לי קצת נקודות בצד וזוכר הכל די בקלות |
ציטוט:
עוד לא סיימנו את יחידת הגישור |
ואללה בגריות בלי ציוני מגן זה יותר טוב חחח רק בגאוגרפיה והיסטוריה זה גרוע !!
כבר הודיעו מלפני הפסח שתהיה שביתה |
כול מורה דואג לתחת שלו לא איכפת להם מתלמידים.... בטח מי שיב' יצטרך לגשת בלי מגן .....
|
כמוני !! בשבילי זה יותר טוב למה הציוני מגן שלי גרועים !! בגלל שהברזתי יותר מדי השנה ולמרות שאני מבין את כל החומר
|
ציטוט:
גם אני ניגשתי ביב על מתמטיקה בלי מגן חח הכי טוב היה |
ציטוט:
מי שבאמת אכפת לו מהבגרויות זה רק משתלם לו. למי באמת יש כוח לכתוב 5 דפים בהכתבה אחרי יום אימונים עם דדליפט וחתירה??? |
מגן זה הדבר הכי טוב שיש,אם הם מבטלים אותו זה ישמש לנו לרעה!לפחות במצבי.
|
הכי טוב יהיה אם יתנו לבחור איזה מגן להוריד ואיזה להשאיר...
|
אני מקווווווווווווווווווה שהם לא רצייייניים דייייייייי שנה הבאהההה נוכל חראאאא ומה סתם קוס רעבק אני מתכונן......
|
יש אין מגן בלשון!!!!!
|
שיעשו 3 בחינות נפרדות לבגרות בכל שנה ויעיפו את המגן קיבינימט.
ושיעשו ציון מקסימלי 1000 ויעלו את הקושי של המבחן והבדלי הקושי בשאלות , אז כבר יראו מי הם הטובים באמת שכשצריך יכולים להראות ביצועים ויודעים את החומר , ומי החרשנים......... ואל תגרמו לי להתחיל מה צריך לעשות בתחום של הלימודים כי אנשים ברצינות נכנסים לויקיפדיה ובזמן קצר פי כמה מהשיעור לומדים את אותו החומר ברמה גבוהה יותר בפירוט גדול יותר ובהקשר המלא שלו........................... וזה לבד בלי הדרכה. קיצר מע' חינוך מעפנה אפילו לימודים נורמליים אין פה , שלא לדבר על כל הערסים או החרשנים שגודלים בבתי הספר בעצם זה ישרת חרשנים אבל שיהיה לדעתי אז אפשר לראות באמת מי יותר חכם ומי לא. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ