![]() |
ג'אי קאטלר התחיל לפרסם מגן שיניים כאמצעי לשיפור האימון
|
חח מוזר.....
|
נראה כמו חרטא ברטא
|
נשמע לי כמו סתם שטויות אבל הלוואי עליי אוזניות כאלה לאימון!!
|
בדיוק מה שהיה חסר לי בשביל להגיע לאולימפיה!
|
השארה שלי... זה שאפשר לנשוך על זה (No Homo) ויעני להוציא יותר מהאימון. כמו שנושכים על משהו כשכואב (Again, No Homo).
אולי עוד מעט יוציאו מסיכה שאוטמת את הצרחות שלך. ככה אתה יכול לעשות Grunting בלי להפריע לכולם וככה לשפר את האימון. |
מיותר!!
|
חחחחחחחחחח דווקא יש את הצעצועים של התינוקות גומי עם מים שינשכו, אחי הקטן שם לי את זה בפה וזה מביא קריזה אחושרמוטה, זה באמת יכול לעזור באימון
|
ציטוט:
חחחחחחחחח אם היה מסיכה שאוטמת את הצרחות בדוק היו קונים לי במתנה מהחדר כושר |
ברור שזה חרטא,כם החתיכת גומי הזאת תעלה לך 20% כוח..
השערה שלי שזה נעשה למושפעים שמביאים עליו ביד ,והמשווקים יעשו עליהם כסף..זה הכל |
בטח דחפו לתוך המגן שיניים האלו סטרואידים או משהו...
|
תגיד לו אעעעעעעעעעעעןןןןן בעעעעעעעעאיה גבר זה מהליין של הגרביים שמוסיפות 25% לדדליפט.
|
יש לי הרגשה שחדש כבר קנה את זה
|
גבר, ג'אי קנה את זה אחרי שראה סרטון טבעות של חדש עם זה בפה.
|
ציטוט:
|
בכלל קאטלר התחיל להתאמן בהשראת חדש
|
חדש זה גוף מטרה של קאטלר.
|
ציטוט:
Beats Studio .. ואני רוצה לאמר לך שהאימון שלי פי כמה וכמה יותר מטורף! אני שילמתי 300 דולר , הבנתי שבארץ זה בסביבות ה1400. למי שיש את הכסף , זה שווה כל אגורה! |
300 דולר שילמת על אזניות?! לא עדיף לקנות ב20 ש"ח?
|
ציטוט:
איזה עצוב זה אם מישהו באמת קונה את הדבר הזה,אפילו לפווארבלנס היה הסבר טוב יותר מאשר 20 אחוז כוח ובולשיט כזה:מסכנים האנשים שקונים את זה וחושבים שזה יעשה משהו, הייתי מעדיף לקנות עוד ברזל. |
ציטוט:
|
הלוואי היה בארץ ב300 דולר שמעתי בהם כבר כמה פעמים ותאמינו לי 300 דולר נשמע הרבה אבל האיכות בת :):):):) ושווה כל שקל
ודרך אגב תגיד ישך מושג איזה אוזניות בסגנון יש בסביבות ה-400 שקל שלא ייפלו באימון ואיכות טובה עם באסים טובים ? (לצערי אין לי עדיין תקציב לסטודיו ביטס) |
ציטוט:
בכל אופן 300 דולר נשמע הרבה יותר טוב מ1400שקל. אני מרוויח בדולרים , משלם בדולרים - אין את ההשוואה לשקלים כמו שאתם חושבים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ