![]() |
הגיע הזמן לקצת תמונות אבל ...
ישנות חח אני רוצה להעלות את החדשות עוד חודש כך !! + תמונה לפני שהתחלתי להתאמן
אז כך : עזבו אותכם מנתונים כי אני לא זוכר כמה היתי וכמה אני עכשיו http://img465.imageshack.us/my.php?i...1010083rn5.jpg http://img118.imageshack.us/my.php?i...1010079nz5.jpg אז לא ידעתי איך עושים את הפוזה הזאת ! http://img465.imageshack.us/my.php?i...1010075mk4.jpg העלאתי תתמונות האלה דקה לפני שנפרץ הפורום אתמול !! אני יעלה את החדשות עוד חודש כשאני ישלים את העליה שלי תהנו :) |
אוהו סוליקו
אחלה מבנה גוף אהבתי מאוד חזה וגב גם ידיים חזקות האם אתה מזניח את הכתף האחורית? |
חח פעם הזנחתי !! אבל בתמונות האלו היתה במצב טוב מאוד יחסית למה שהיה לי ( בכלל לא היה לי )
לפני מלא זמן פרסמתי ולא היה לי כלום שמה עכשיו יחסית סבבה |
סוליקו אחי יש לך אחלה גופהההה!
חבר'ה אני מתאמן עם הבנאדם הזה ואני מכיר אותו...אחלה מבנה גבר המשך כך! |
מומייי !! אנשים תכירו זה חבר שלי יש לו אחלה גוף עם מסה פי 2 משלי חח !! ( תמונות שלו בקרוב - אני מפרסם )
|
חיוטב עצבני ביותר וחזה ממש יפה, הגב דיי מסיבי וגדול
לדעתי תקפיד על עבודה יותר בידיים וכתפיים אגב אין זכר לטרפזים כמעט תוסיף להם איזה תרגיל אחד |
ניראה בן :):):):) אחי :jockey:
באמת עכשיו רק תמשיך לעלות מסה אחי אחרי זה חיטובון קטנטן ותיצא שור כמו החיה מ אקסמן אחי:jockey: |
ציטוט:
אמרתי כבר תמונות ישנות אחי !! טרפזים עבדתי עליהם כמו שצריך אל תדאג ..תראה עוד חודש * גלעד יגבר תודה |
אתה ניראה טוב מאוד!
בן כמה אתה? |
17..
|
נראה מעולה גבר
|
ציטוט:
ממש תותח כל הכבוד! |
ציטוט:
|
אני מקווה להיות כזה בגיל 17 :sbb4:
|
חח אלו תמונות ישנות !!
|
פיי איזה מבנה..שחקת אותה גבר אתה נראה מעולה!!
|
גוף יפה אחי חבל על הזמן!פרונט מעולה!גב טוב!חיטוב סבבה מאסה לא גדולה אבל אתה נראה טוב!יש לך גנטיקה טובה לפי דעתי תשקיע ואתה תיהיה אחד הגדולים...
|
פיי אחי.. גנטיקה מטורפת.. נראה מצוין אחי!
תמשיך כך!! |
ואתה עוד בוכה על אנשים אחרים עם המבנה גוף :jockey:
יש לך מבנה ממש יפה,הידיים הולכות להיות עם ורידים עצבנים אני רואה :) אהבתי את הגב ,תן דגש על חזה עליון. יאללה תמשיך להפציץ אחי. |
אחללה גוףף אח שלי יפה !! אהבתי
|
לא ידעתי שאתה כזה סוס..
סוליקו ימכוער אחד למה אתה לא מעלה תמונות שלך על בסיס כבוע יש לך בהחלט את אחת הגופות היותר יפות שיש בפורום. כל הכבוד אהבתי את הגב והחזה, חיטוב יוצא מן הכלל רואים קוביות.. תעלה במאסה לפי דעתי ובהצלחה ! |
לכל מי שלא הבין
זה תמונות ישנות ישנותתתתתת הוא עלה במאסה עוד חודש יעלה תמונות |
הגוף הכי יפה בפורום הזה
בלי הרבה לדבר !
:jockey: |
ציטוט:
|
כבוד!!!! אחלה מסה אחלה חיטובים אבל מה שאתה צריך שיזוף חבל על הזמן אתה לבן כמו סיד
אהה ושכחתי הכתפיים שלך הכי מוזרות בעולם מלמעלה הם נראים ענקיות וזה מהצד אין חיתוכית ממש תופעה |
פיי..כל הכבוד..
|
גוף בן זונה אחי!!
אחלה חיטוב ויאללה שיסתיים החודש תעלה תמונות אני מחכה.. |
חבר'ה הוא עלה במסה תאמינו לי....אתם תראו עוד מעט יאללה סוליקו :wiggle:
|
אחלה גוף...
אתה גם לא ניראה דרוזי האמת. |
כן גוף מצויין ,הכי אהבתי תגב ,מסיבי ביותר!!! תן דגש יותר לחזה עליון וכתפיים ..
מה עם רגליים ?.. דרוזי?!?! הוא רוסי לא? |
הוא אמר שהוא דרוזי אם אני לא טועה!
|
ציטוט:
|
זהו זכרתי שהוא דרוזי, הוא פשוט לא ניראה דרוזי בכלל..
|
!!
גוף מצוין אחי!!
|
OMRI ניהיה מושפע מהסרט 300 :1eye:
|
ציטוט:
|
כל הכבוד אחי אתה נראה מצוין המשך כך רואים שיש לך גנטיקה מעולה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה גבר !! רציתי קצת להפתיע למה כמעט שנה לא העלאתי תמונות ! אלו סתם תמונות שמצאתי ! בסוף החודש אני יצטלם עם פוזות יותר נכונות ושיזוף חח! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ