![]() |
התחלת ss ..
שלום.
עברו שנתיים מאז הss האחרון שלי,ואחרי השנתיים האלה לא התאמנתי במשך שנה,לפני שנה התאמנתי בערך חודשיים fbw ,ומאז שוב שנת הפסקה. הגיע הזמן לחזור להתאמן כמו שצריך בלי הפסקות עם ss .. היום עושה אימון ראשון אחרי ים זמן שלא התאמנתי . נתונים - 1.68 52.5 ק"ג גיל 17.5 להתחיל כבר מעכשיו עבודה עם מוט בלבד? |
אם אתה ssניק תעבור לאימנוי כוח
בהצלחה אתה יודע טכניקה? אם כן תתחיל מrm5 |
אפשר עם מקל מטאטא
|
אימון ראשון:
אחח איזה כיף לחזור להתאמן :) סקוואט 20 ק"ג 3x10 בנצ' 20 ק"ג 3x10 בנט אובר רואו 35 ק"ג 3x10 אימון ראשון אחרי ים זמן שלא התאמנתי , אז באופן חד פעמי החלפתי את הדדליפט במשהו פחות אינטנסיבי , הטכניקה שלי ממש גרועה בתרגילים ..היום אני יראה קצת סרטונים וילמד את הטכניקה שוב לדדליפט וסקוואט |
תלמד גם כמה חזרות עושים.
|
גבר ,אני יודע כמה חזרות עושים.
אני לא עשיתי את התרגילים האלה שנתיים ..ובקושי התאמנתי מאז.. ראבק תן לחזור לתרגל קצת ..ישר 5 חזרות על פול משקל בטח,לא ? |
5x5 עם מוט ריק יותר אפקטיבי מ3x10...
|
אימון 19.11
סקוואט 20 ק"ג 3x5 פרס 16 ק"ג 3x5 (מוט קצר) מתח בסופיניציה 8,10,10 בטן 2x10 |
תגידו מה רוחב הרגליים צריך להיות להיות בפרס ובדדליפט?
|
|
אימון מאתמול
סקוואט 20 3x5 בנ'צ 20 3x5 דדליפט 16 3x5 (מוט קצר) |
פיספסתי אימון אחד השבוע,בגלל עומס בעבודה..
אימון מהיום 25.11 סקוואט 3x5 20 פרס 3x5 16 מתח בסופיניצה 5,8,10 |
עוד כמה פעמים אתה רוצה להתאמן עם מוט ריק?
|
המשקל עדיין כבד לי ..ואני עובד במלצרות אז זה ממש בעיה בשבילי לשלב את זה עם האימונים ..
אני רוצה להתפטר מהעבודה כדי להתאמן כמו שצריך ,כי אני גם לא אוכל טוב כשאני עובד. |
אימון 27.11
סקוואט 3x5 25 בנצ' 25 3x5 דדליפט 16 3x5 |
29.11
סקוואט 25 3x5 מילטרי 18.5 3x5 מתח סופינציה 8,10,10 עדיין לא העלתי משקל בסקוואט כי הטכניקה שלי על הפנים .. |
אל תהיה ליצן, לא תהיה לך טכניקה מושלמת עם מוט ריק כי זה לא יקרה.
תעלה סרטון מהאימון הבא מקסימום תחתוך למקל מטאטא, ואם כבד מדי אז למקל שירותים, אם גם זה כבד מדי תעבור למקל במבוק, ואם גם זה איכשהו כבד תעבור לקיסם |
בואנהה אתה אחד היותר מצחיקים בפורום הזה הא??? ממש הבדיחות שלך קורעות אותי כל פעם מחדש....
|
ציטוט:
http://www.israelbody.com/images/smilies/biggrin.gif |
ציטוט:
|
1.12
סקוואט 30 5,5,5 בנצ' 27.5 5,5,5 דדליפט 26 -5- |
טוב שכחתי להגיד אבל הייתי בטיול שנתי שבוע .היום הולך להתאמן ,לפני הטיול נשקלתי 54.5 עכשיו 52 באסה,התזונה שלי הייתה על הפנים בטיול כי היה לי כאבי בטן בחלק מהזמן..
|
בהצלחה, אל תפחד לעלות במשקלים גבוהים יותר מאימון לאימון.
2.5 קילו בבנץ למשקל הזה, זה איטי מידי. איך החלטת שאלה המשקלים שממהם אתה צריך להתחיל? קרא את זה , או בקיצור באימון הראשון שלך אתה מוסיף משקל מסט לסט עד שמהירות החזרה מאוטת מאוד |
המשקלים האלה שהתחלתי ,זה בגלל שאני בערך שנתיים לא התאמנתי.
וגם הם היו מאוד כבדים לי בהתחלה. ברור לי שזה לא אחד לאחד לפי מה שהתוכנית אומרת,אבל ככה היה לי הכי נוח לחזור לאימונים ..לאט לאט ממוט ריק.. עדכון אימון 10.12 סקוואט 30 5,5,5 בנצ' 30 5,5,5 דדליפט 28.5 -5- לא התקדמי בסקוואט בגלל ההפסקה הארוכה והירידה במשקל . אבל הוא הרגיש די טוב. אימון הבא נשים 35 בסקוואט. |
בהצלחה בחור
|
תודה רבה!
אגב הצלחתי להחזיר את המשקל שאבד לי מהטיול ..אני אוכל כמו חולה ! מהמדידה שלי המשקל הוא 55 ק"ג. |
אימון מהיום 12.12
סקוואט 35 5,5,5 פרס 21 5,5,5 מתח 5,6,8 במהלך האימון היו לי ממש כאבים בגב העליון והם התגברו יותר ויותר באימון בגלל התרגילים שמערבים עבודה בגב. |
אימון מהיום 14.12
סקוואט 40 5,5,5 בנצ' 32.5 5,5,5 דדליפט 34 -5- |
איך הגב היה באימון היום?
נרגע? |
לא ,באתי עם כאבים רציניים לאימון ואיכשהו שיכנעתי את עצמי לעשות סקוואט ובנצ',עשיתי את הסקוואט עם כאבים,ואחרי זה גם שכנעתי את עצמי לעשות דדליפט עם כאבים בגב..
אני מקווה שאני לא מזיק לעצמי עם ההחלטות האלה .. שאלה-שעושים דדליפט,היד החזקה שלי (ימין ) אמורה להיות בסופינציה ?או יד שמאל? |
פיספסתי את האימון השלישי של השבוע בגלל עומס בלימודים ..
בימי הראשון המכון שלי סגור אז העדכון הבא רק יום שני בע"ה .. |
סקוואט 45 5,5,5
מילטרי 23.5 5,5,5 מתח משקל גוף 5,5,5 שאלה-רוחב הידיים במילטרי צריך להיות ברוחב הכתפיים?ומה לגבי רוחב הרגליים? |
אימון מאתמול 21.12
סקוואט 47.5 5,5,5 היה מאוד קשה בנצ' 35 5,5,5 היה יחסית קל חשבתי שיהיה לי הרבה יותר קשה. *בתחילת האימון באתי עם כאבים רציניים בגב,אבל עשיתי הרבה מתיחות ..תוך כדי שאני עושה את הסקוואטים נהיו לי גם כאבים ממש רציניים בגב התחתון ,אז פשוט וויתרתי על הדדליפט כי לא רציתי לפצוע את עצמי,אפילו בבנצ' הכאבים הפריעו לי. ומוזר,אבל אפילו שעשיתי רק שתי תרגילים האימון לקח לי שעה ורבע. ישמצב שאני נח יותר די? |
אימון מהיום 23.12
סקוואט 50 5,5,5 מילטרי 25 5,5,5 מתח 0,5,10 לא יכלתי כבר לסיים את הסט השלישי מרוב שהאימון היה כבד עליי. שבת שלום לכולם! |
טוב הייתה לי החלקה מאופנוע יום ראשון אז עדיין לא עשיתי את האימון הראשון של השבוע,
עם מחר זה יעבור לי אני יעשה את האימון הראשון של השבוע, ואז יום חמישי עוד אימון ,ובשבת .. המשך שבוע טוב לכם. |
עדכון מהיום 30.12
טוב אז זה היה האימון הראשון שלי מאז התאונת אופנוע..הלכתי להתאמן עם כאבים קלים בברך עדיין,אבל תוך כדי חימום השתחרר לי קצת .. בכל מקרה הורדתי 10 ק"ג בסקוואט כדי לא להעמיס על הברכיים בגלל שרוב הפציעה שם. סקוואט 40 5,5,5 בנצ' 37.5 5,5,5 דדליפט 36 -5- |
ח'ברה קצת תגובות בלוג לא יזיקו !
מחר עושה את האימון הבא שלי,איך לדעתכם לבצע את הסקוואט הבא,עם כבר הורדתי 10 אז להעלות בהדרגה שוב ל50 מאימון לאימון ? , או להשים ישר 50 ? ,או בכלל להעלות ל52.5 ? |
1.1
סקוואט 50 5,5,5 מילטרי 27.5 5,4,5 מתח 10,5,5 |
אל תוותר לעצמך, הייתי משקל הזה עד לא מזמן והתחלתי להעמיס..
בהצלחה ואם הלוג שלך היה באימוני כוח היו יותר תגובות.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ