![]() |
אימונים בגיל 16
אני מתאמן כבר שנה ועכשיו אני רוצה לקחת את האימונים ממש ברצינות ולקנות אבקת חלבון אבל אני רוצה לדעת אם זה טוב להיתאמן בגיל כל כך צעיר אם זה לא יפגע לי בגדילה, איבר המין או בעוד דברים
תודה לעונים |
אני בן 16 ושמונה חודשים ומשתמש באבקת חלבון כבר חצי שנה.
אגב, לידע כללי - מי גבינה יש במטרנה של התינוקות, זה מזון לכל דבר. |
לול לקנות אבקה בשביל לקחת את האימונים ברצינות
אבקה זה לא מה שיעשה אותך גדול, זה כמו לאכול טונה אז במקום אתה שותה אבקה תקרא פה באתר מה זה אבקה ומה היא עושה |
ציטוט:
אני רציתי לדעת אם בכללי אימונים ממש קשים בגיל 16 יכולים לעשות משהו רע לגוף שלי |
תן את תכנית האימונים שלך
|
אחי זה מלא זמן לכתוב אותה....
אבל בכללי אני עושה תכנית abc עם סקוואט, דדליפט ותרגילים כאלה a זה גב ויד אחורית b זה רגליים וכתפיים c זה חזה ויד קידמית בכל שריר משהו כמו 3-4 תרגילים בכל תרגיל אני עושה 6-10 חזרות (אם אני יכול יותר עושה יותר) |
ציטוט:
|
אני עוד מעט בן 16 והגדילה שלי בסדר גמור
אין לך מה לדאוג |
בכל מקרה, לא משנה מה תכנית האימונים שלך (מה שמשנה זה אם אתה בחיטוב או מסה), כך שאבקת חלבון תקנה אם אתה לא מצליח להגיע לערכי חלבון המספיקים בשביל התאוששות ובניית השריר.
במילים אחרות, אתה מגיע כל יום ל Bodyweight X 2 = גרם חלבון שאתה צריך לאכול ביום |
אם אתה רוצה לקחת את האימנוים ברצינות תליף תוכנית ואל תעשה abc
כמה המשקלים שלך בכלל? |
באמת נשמע ש- abc לא מתאימה לך.
|
ציטוט:
מתי שתיהיה בן 21 וכבר תתאמן 5 שנים אז תגיד לי אם זה לא השפיע עליך ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
מה הרמה ומשקלי עבודה שלך? (מתאמן מתחיל\בינוני\מתקדם, תרגילים: סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס)
|
ציטוט:
דדליפט - אותו הדבר בנץ' פרס - 50kg 8x4 אני יודע שזה גרוע אבל כמו שאמרתי לא אכלתי נכון השנה הזאת |
אז אתה לא צריך abc
כשהמשקלים שלך יהיו יותר גבוהים אז תעשה abc תתחיל ss תתחזק קצת ואז תתיל לחשוב על כל הפיצולים למיניהם |
ציטוט:
כי אין לי ממש בעיה לחכות שנתיים שאני יהיה בן 18 ולהתחיל להתאמן עם קצת חזרות ומשקלים כבדים |
ציטוט:
וממילא אתה עושה סקוואט בנץ ודדליפט אז מה הבעיה שתעשה ss ? |
חצי מהספורטאים הרציניים בעולם לוקחים אבקת חלבון.. אני לא רואה שזה פוגע בהם , אלא להפך.
זה מזון לכל דבר, רק שהוא מגיע בצורת אבקה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
וזה אומר שאני יצטרך לעלות את המשקל בהרבה מה שאני שואל אם יכול להזיק לי או לא... ציטוט:
אמרתי שאבקת חלבון זה לא בריא? אני יודע שזה טוב... תקרא את מה שכתבתי למעלה.... |
זה שאתה מרים 50 קילו x 10 חזרות זה לא אומר שתרים 100 קילו x 5 חזרות!
האימון של 5 חזרות זה אימון של כוח שמאמן סיבים אחרים של השריר ויעודד אצלך גדילת מסת שריר, תזכור יותר משקל שאתה מרים = יותר מסת שריר. לכן לא בהכרח שתוסיף בהתחלה הרבה יותר משקל אלא קצת! ובהמשך תוסיף הרבה! כמובן שתצטרך לאכול כמויות ענקיות של קלוריות בשביל לגדול כי בתוכנית הזאת התזונה מאוד חשובה! |
אחי נו מה אתה מתחכם או שאתה פשוט לא מבין אותי?
ככל שאני יעשה פחות חזרות ככה אני יעשה יותר משקל.. נגיד עכשיו אני עושה סקוואט 80kg 10 חזרות עם 5 חזרות אני יכול לעשות 120kg.... ו120kg זה משקל ממש גדול ולחץ ענק על השרירים.. אני יודע שזה עוזר יותר לגדילת השרירים ולכוח בכללי אבל אני בסך הכל בן 16 אני רוצה לדעת אם זה יכול לעשות לי נזק... |
כל זמן שתקפיד לאכול ולהיות במאזן קלוריות חיובי לא יהיה לך שום נזק!
יש איזה סרטון של ילדה בת 8 מרימה איזה 80 קילו בסקוואט והיא בריאה ושלימה... |
ציטוט:
בגלל שלהרים כזה משקל בגיל 8 100% יעשה לה נזק אני מתערב איתך שהיא לא שלמה ובריאה ואם זה באמת ככה ואם מתאמן עם משקל כזה ותשמיך להיתאמן היא מאה אחוז לא תוכל להוליד ילדים..... |
ציטוט:
ותאמין לי שלא יקרה לה כלום ולהיפך אתה רואה סביבה הורים ומאמנים שעוזרים לה! אז אם זה היה גרוע אתה חושב שהיו נותנים לה?! ומה הקשר בין משקל כזה להולדת ילדים???? |
ציטוט:
|
אחיייייייייייייייייי עזוב אותם הם רק מסכנים תצמם, תעשה abc לפחות עד גיל 21
ss עוצר תגדילה בדוק בליינד 100% ומי שעושה אותה זה רק אנשים נמוכים שגם ככה לא יגבהו שמע לי. |
לכל הפחדנים תקראו את זה:
http://www.starmed.co.il/Wingate/YouthBodyBuilding וגם את זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3547633,00.html |
ציטוט:
|
הוא צודק אחי קודם תלמד תabc אחר כך שתגיע לs תעשה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל לא דיפ סקוואט.... |
אין כזה דבר דיפ סקוואט.
יש סקוואט- ויש אוננות. לפי מה שאתה אומר- אתה מאונן, לא מסקביט. |
ציטוט:
אתה יודע מסתבר שגם המאמן שלי מאונן... במקום ציבורי! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פותח הפוסט-תפסיק לזיין תמוח ולך תעשה סקוואט. הלוואי עלי לעשות את התרגיל הזה אבל אני לא יכול.. הוא לא יעשה לך שום נזק,הוא רק יחזק אותך ואני מבטיח לך שאתה תיהיה בשוק כמה התרגיל הזה טוב.בהצלחה.
|
אם אתה לא עושה סקאווט עד הסוף כמו שצריך
לך תתגנב חומוס- עדיף לא לעשות בכלל עמוק הכוונה עד הסוף- לרדת עד למצב שאתה כמעט יושב |
ציטוט:
אני שאלתי אם להיתאמן עם משקל גדול מאוד יזיק לי בגיל שלי ואתה עונה לי שאני לא יצליח לעשות סקוואט עם כל כך הרבה משקל....... ציטוט:
אני יודע שהוא טוב שהוא חיוני.. אבל הרבה מאוד מאמץ אם לעשות דיפ עם משקל אין לי בעיה למאמץ אבל אני לא יודע אם להתחיל עם כל האימוני כוח המזדיינים האלה בגיל שלי |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ