![]() |
איך זה יכול להיות זה לא הגיוני (כנסו שנייה)
אני לא המצאתי את זה תחפשו באינטרנט ותראו וזה עובדה איך זה יכול להיות שמוחמד עלי (מתאגרף)בנה מסת שריר כזאתי יפה מתרגילי משקל גוף אני לא יודע איזה תרגילים אבל איך זה הגיוני הבן אדם שקל מעל 100 קילו והיה לו באמת מסה מכובדת http://www.bsidenation.com/images/bs...mad%20ali1.jpg
|
הוא היה מתאמן בחד''כ גם.
המשקל הגבוהה זה רוב הסיכויים בגלל הגובהה הגבוהה 1.89 |
הוא 191 אבל עדיין מעל 100 קילו זה מצויין שאתה רזה אני לא יודע מה הוא עשה בחדר כושר אבל הוא לא השתמש במשקולות
|
ציטוט:
http://www.celebheights.com/s/Muhammad-Ali-3268.html |
ציטוט:
|
ליידי- למקרה שלא שמת לב, אוכלוסיית הגולשים בפורום קצת השתנתה לאחרונה...
|
ציטוט:
|
כל ספורטאי רציני מתאמן בחדר כושר, לא רק למטרות מסה...
צאו מהסרט |
ציטוט:
|
בואנה איגור אתה עדיין מדבר אה ילוזר חח והפורום הישתנה שמישהו יגיעה למסה של מוחמד עלי שידבר איתי עלק לא רואים כלום וכנסו לויקיפדיה ותראו שהוא 191 מה קרה אסור לשאול פה שאלה חייב פה להיות על חומרים כל אחד שבא לשאול שאלה בתמימות אתם תוקפים אותו כמו חארות אני מכיר הרבה אנשים מאחורי המסך שהם מתאמנים שנים ונראים בני 14 אז תפיסקו לשחק אותה משהו ועוד משהו תביאו תבודיבולדרים שלכם 10 אגרופים שלהם זה לא אגרוף של ה''שחיף'' הזה מוחמד עלי עד שהם יצליחו לתת אגרוף יעבור שנה
|
אז אנחנו חולקים את אותה תחושה. ברוכים הבאים לקייטנת הפורום...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איגור - מה אתה עושה? רק מיניתי אותך למדריך ואתה כבר מאיים על ילדי הקייטנה?
|
לא חנכתה תילדודס כמו שצריך
|
ציטוט:
|
זה בגלל שאני אוכל מיד לפני השינה ולא מחכה שלוש ורבע שעות. זה גרם אצלי לירידה בכמות הטוסטסטרון, לפצעים על הגב, להשמנה ספציפית בגב התחתון (אםשר להוריד את זה בדיאטה מיוחדת). מה שכן, האשכים שלי גדלו!
|
ליידי- לאור הסבלנות שאתה מציג אני ממנה אותך למנהל פורום "שאלות מפגרות". עלה והצלח.
|
ציטוט:
דרך אגב איזה חזק זה באמת צריך לפחות פורום כזה חחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
יוסי לפי התגובות הקנאיות שלך על מוחמד עלי,כאילו שעם כול המוניטין שלו הוא צריך אותך דובר לעניינים פיזיים,ניתן להסיק בביטחון שאתה בתול לחיצת יד.
ולכן מכוח הסמכות שנתתי לעצמי הרגע-אני מכתיר אותך לבל1ט השבת. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ