![]() |
חשוב | העלת מחירים !!!
בהרבה פורומים בחול פרסמו כתבות על כך שמחירי תוספים למינהם יעלו ב10-20 אחוזים... :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
דיימטייז כ 7% אולטימייט כ 20% ביאסאן כ 5% סיינטראקס כ 15% אופטימום כ 10% מקווה בשביל כולנו ששמועות אלו יהו שקריים ולא נצטרך לשלם עוד 50-100 שח נוספים על מוצרים שגם ככה יקרים מאוד בארץ... |
זה פשוט מדהים עד כמה שהמוצרים בחו"ל זולים יותר מבארץ... המחירים פה פי 2-3 לכל מוצר
כאילו כמה כבר עולה לשלוח את זה לישראל... בסוף נזמין הכל מחו"ל וזהו... |
העיקר הבשר זול... דחוף כמו מנייק 400 גרם של חזה עוף !
|
בסוף באמת נעבור לגמרי לאוכל "אמיתי" עם המחירים האלה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה זה או שאתה אוכל מזון רגיל , או רק אבקה? איזה פיגור. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חיפשתי איך לשלוח לך טלפון בפרטי כדי שנסגור סוף סוף את העניינים ביניינו, אבל לא מצאתי, אז אתה מוזמן לשלוח לי את שלח, נראה מה הבעיה שלך איתי :cool: אם צריך נפתור את זה כמו גברים, ולא כמו כוסיות שיודעות רק לרשום שטויות בפורומים |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואלק אחי מה לעשות ככה זה כשעושים מאסה אחרי 3 שנים של צבא d: למה פרטי? קח בכיף 0548304525 אשדוד בכיף שיהיה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
http://blog.tapuz.co.il/rodefet/imag...AB21314%7D.jpg |
איזה גברים ואיזה גנגסטרים יש פה בפורום, אני מפחד רק מזה שרואים לי תכינוי יאללה ,אל תהרגו אותי :eek::eek::eek::eek:
ומה גוש שומן באיגור בדיוק? הבן אדם ניראה אחלה והוא מטר 96 ,כמעט 110 קילו,לא הייתי מציע לך לשחק אותה גבר עליו... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח................ וואלק דבר עם dckur אני בחור טוב הוא דיבר איתי בפלא אתמול. סידרנו תעיניינים בינינו!
|
היה מכות דרך הטלפון?! :o חחח
|
איך אתם מגיעים למצבים כאלה לא מבין, איך ?! בחייאת אנשים גם אם אתם מתעצבנים, תרדו מזה או שתתווכחו בפורום, אל תגיעו למצב של החלפת טלפונים, זה רק מוריד כבוד ולא להיפך בלאט
|
ציטוט:
|
.סיפור עם מוסר השכל
אדם אחד הניח פרחים על קבר אשתו כשפתאום הוא רואה סיני שם צלחת מלאת אורז על הקבר הסמוך. שאל את הסיני: "אתה באמת חושב שהמת ייצא מהקבר לאכול את האורז?" ענה לו הסיני: "כן, כשאשתך תצא להריח את הפרחים." מוסר השכל: התכונה לכבד דעותיו של האחר היא אחת התכונות הבסיסיות לחברה תקינה. בני אדם שונים זה מזה חושבים אחרת ולכן מתנהגים אחרת. אל תשפוט, רק נסה להבין, ואם אתה לא יכול להבין, שכח מזה. זכור את חמשת הכללים הפשוטים בדרך אל האושר: שחרר את לבך משנאה שחרר את ראשך מדאגות חייה בפשטות תן יותר צפה לפחות להזדקן זו חובה - לגדול זוהי זכות. ורבים מאתנו לא נוהגים ככה לא מכבדים, מתעלמים מנפנפים וחבל....רק מכער את החיים. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ