![]() |
לחץ עצבי מישהו מוכרת לו התופעה?
לחץ עצבי מישהו מוכרת לו התופעה?
אני עובד כוח ואני קמתי בבוקר עם חלק ימני של הגוף רדום,כאב ראש.. יש מצב שזאתי הבעייה שאלה התופעות לוואי? |
לי היתה בעיה של ירידת כוח פתאומית בחלק הימני של הגוף. התברר שזה עצבי ונפתר על ידי טיפולים אצל כירופרקט. בכל מקרה במקומך הייתי הולך לנוירולוג ולכירופרקט במקביל. תרגיש טוב.
|
מהו בעצם כירופרקט? באיזה בעיות הוא יכול לטפל?
|
טוב לפציעות ספורט ולתחזוקה כללית - בעיקר בעיות עצביות ושלדיות.
|
אחרי בדיקה קצרצרה - בהחלט נשמע מעניין.
יש לי פציעה בגב (בלט דיסק) והבנתי שהם יודעים לטפל בזה בצורה טובה, נכון? איפה אפשר למצוא כירופרקטורים מוסמכים? הם עובדים בצורה עצמאית או דרך קופ"ח? |
אני מטופל בקביעות על ידי ד"ר דוד נייס, רחוב ארבע ארצות בתל אביב. לא יודע אם יש גם דרך קופה. בכל מקרה זה לא סיפור יקר בכלל.
|
אוקיי, תודה על העזרה אגב.
מז"א בקביעות, מדובר בתהליך של כמה שבועות, לא? איך הטיפולים עובדים, "סוג של פיזיוטרפיה?" |
טיפולים קצרים - כ-10 דק'. כשהיתה לי בעיה ספציפית הלכתי פעמיים בשבוע. היום תחזוקה שוטפת - פעם בחודש.
|
מה הוא עושה בטיפול בעצם?
|
מחזיר דברים למקומם ומשחרר לחצים שנגרמים מפציעות ועומסים... :) בארה"ב מאוד מקובל אצל בילדרים וליפטרים.
|
הבנתי..
התופעה חוזרת אצליך?באימונים |
יכול להיות שנרדמת לא טוב וחסמת מעבר דם ובגלל זה נרדם לך
והכאבי ראש לי כואב מזוקפים תפוסים אחרי דדליפט כבד לפעמים ביום למחרת קצת מתיחות ועיסוי לא נראה לי שאתה צריך כירופרקט, תחכה כמה ימים ותמשיך להתאמן, אם הכאב לא עובר אתה יכול ללכת |
דבל'ה, יש לי גם בעיה דומה, אני מתעורר באמצע הלילה כי נרדמות לי הידיים משו מפחיד, זה קשור גם?
|
מישהו התנסה בכירופקטור? אני שוקל ברצינות, עקב בעיות גב וכתוצאה גם הקרנה לרגל. המלצות?
|
המקרה אצלי היה ממש מלחיץ - בעקבות אימון דבילי של כתפיים (מהימים הדפוקים שבהם אתה מרגיש שאתה יכול להתחרות בקאי גרין בתקופת המאסה שלו) חלה אצלי ירידה בכוח בצד אחד של כ-50%. במשך חודשיים הלכתי לכירופרקט פעמיים בשבוע ולאחר חודשיים חזרתי לכושר מלא (בתקופת הביניים המשכתי להתאמן בעצימות נמוכה יותר). כיום הולך רק לתחזוקה כללית. אני ממליץ בחום ללא קשר לפציעה ספציפית.
|
Smurf - מה העלויות של הכירופרקט שציינת?
|
מצטרף לשלד.
מה הן בעצם האטלרנטיבות לכירופקטיקה? את מה זה מחליף? זה סוג של פיזיוטרפיסט צמוד? מסאגיסט? איך נזהרים משרלטנים? המלצות על מישהו ספציפי? ציטוט:
אגב, כמה זמן נמשך כל טיפול? איך הכירופרקטור יודע באיזה פתרון לנקוט? |
ציטוט:
|
בין 150 ל-200 ש"ח לטיפול, תלוי בכירופרקט. שווה כל שקל!!! מאוד ממליץ על ד"ר דוד נייס. אצלי הוא מחולל פלאים.
|
ציטוט:
|
כל כמה זמן אתה הולך אליו בשביל "תחזוקה"?
אגב, מה עושה בטיפול עצמו? זה כמו סוג של עיסוי, נכון? לפי מה שהבנתי כל טיפול אמור לקחת בערך חצי שעה, לא? |
פעם בחודש בערך. לדעתי זה פשוט עניין של חובה למי שעושה אימונים עצימים. תוציאו לכם את השטויות של עיסוי מהראש. זה לא אימון של ליטופים. בערך 10 דקות שבהם פשוט מחזירים למקום את כל החלקים. לא סיפור כואב במיוחד, אבל מאוד יעיל.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
קורן, יא בונקר, זה לא כזה יקר. זה לא מוסך בשטחים (הטריטוריה של בורי). לגבי פריצות דיסק, עד כמה שידוע לי מאוד יכול לעזור. אכן, כל אחד מהחבילה שלו... sami - לך לפגישת ייעוץ. רק טוב יכול לצאת מזה.
|
החלק הימני שלי רדום וגם השמיעה באוזן ימין חלשה זה תופעות לוואי מוכרות? או שאני צריך להתחיל לדאוג?
|
תדאג ולך לרופא במהירות האפשרית.
|
כי למה איך? תסביר את עצמך אחי
|
מה איך גבר? חלק ימני רדום כבר קרא לחלקנו, אבל רק לכמה שעות ובסופו של דבר השתחרר. שלב את זה עם ירידה בשמיעה ו.... מה אכפת לך לקפוץ לרופא היום בערב או מחר בבוקר?
|
טוב תודה רבה גבר..
|
איכש די1
|
אם היד שלך רדומה וחלשה במאמץ לאורך זמן תלך לבדוק אצל רופא
אצלי הייתה מישהי בצבא(אמיתי לגמרי) שבלטה לה עצם בזווית לא נכונה(מדובר בבחורה בת 20 לא ילדה) וחסמה כלי דם/לחצה על כלי דם... לא זוכר אם עברה ניתוח או פיזיותרפיה מסויימת או לא יודע אם זה עובר אחרי שבוע אתה סתם לחוץ כמו ילדה |
לא יודע אחי זה כבר פעם שנייה שזה קורה..
אם זה עצם או לא מחר אני ידע ישלי תור לרופא . בכל מקרה מה שאני מרגיש זה שלא נשמתי טוב בסקוואט יש מצב שזה הגורם ? נשפתי אוויר בירידה ובעלייה גם במקום לנשום בהתחלה ולשמור על האויר עד העלייה.. |
לי לפעמים ה4 ראשי נרדם סתם ככה
בדרך כלל זה קורה לי יום אחרי אימון נפח או אימון עצימות שאני לא אוכל מספיק אבל בגלל זה חודש לא יכולתי לסקבט בהתחלה שזה קרה לי כי היה לי כואב ב4 ראשי זה קרה שעשיתי סקואט לא טוב |
היתי אצל אורטופד,שלח אותי לניורולוג עשיתי 2 צילומי ct והכל תקין..
אני הסקתי מסקנה שהצואר שלי יושב נמוך מידי הכוונה אני מסתכל למטה מיידי-לא החזקתי חזה מספיק הגב העליון כל הקטע של הצוואר היה רפוי יותד מידי מה שגרם לעומס ופציעה. הנשימה לא היתה בסדר זה יתוקן בהמשך לוקח זמן מנוחה עד שיעבור ): |
העיקר שהכל בסדר.
|
אל תמשיך לאכול הרבה אם אתה לא מתאמן, רק תקפיד על חלבון ושומן ותהיה על נייטרלי בערך
|
סבבה נחש..
|
הבעיה היא בעורק התרדמת למי שידוע לו ...
אני עושה rmi שבוע הבא לבדיקת נזקים עברתי שתי בדיקות ct ולא נמצא בהם בעייה ברוך ה'. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ