![]() |
יום ריסוסים (3 pr)
סקוואט 180:
http://www.youtube.com/watch?v=JSg-wU72aTM אני מודע לטכניקה הנוראית בנץ' 120: כשל בחזרה השלישית, מה לעשות ריסט? להשאר על אוטו משקל עד שיש 3? או להמשיך להתקדם ב2 חזרות? http://www.youtube.com/watch?v=dSs9uqBWLk8 דדליפט 207.5 PR מטוררף עם גב ישר יחסית:) http://www.youtube.com/watch?v=uGosujhRhGs COLDFIRE אני נועל פה? |
כל הכבודד אתה מטוטוררףףףף
|
אהבתי אהבתי אהבתי
כל הכבוד |
מה זה? טרקטור? משאית? סופרמן? לא זה alvaalva!! בן כמה אתה?
|
חח תודה לכולם
אני בן 18 מלפני חודש וחצי :) |
ציטוט:
יש לו עתיד מטורף אם הוא ימשיך ככה! |
1888888888888888888 חחח טירוף, מאמין שאתה מתגייס, שמור על עצמך
|
ציטוט:
|
מפלצת גודלת בחדר הזה xd
|
הסקוואטים נראים כאילו אתה הולך להמעך בכל חזרה. יפה שהצלחת לעלות!
מאוד יפה! |
תודהה
|
כבוד על ההתקדמות, רק חבל שהגב שלך קורס כל כך בסקבט, מקשה עליך מאוד
|
הסקוואטים נראים לי סבבה.
בן :):):):) של דדליפט, הלוואי והגב שלי היה מחזיק ככה. |
תודה לכולם,
גם אני הופתעתי שהגב לא קרס בדדליפט |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שיאיים מרשימים מאוד! כל הכבוד!
|
כל הכבוד, עבודה טובה.
בסקוואט אני עוצר אחרי שאתה נותן היפ דרייב יש ממש גוד מורנינג, הגב שלך חזק מאוד אם הוא מחזיק את זה, ואחר כך דדליפט |
תודה, מה לגבי הבנץ' מה לעשות?
|
תנסה אותו משקל
|
מטורף.. קשה לי להבין איך הגב שלך מחזיק כל כך טוב בדדליפט אבל בסקוואט לא :):):):)
בכל מקרה בקשר לבנץ' שים לב שאתה מגיע לתחתית והזווית של היד שלך פתאום נפתחת ואתה כאילו לוחץ באלכסון למעלה. תנסה ללחוץ בקו ישר אני מאמין שתוכל לסגור את זה ככה הרבה יותר בקלות. |
תודה לכולם
אני אשאר על אותו משקל בבנץ' ואשים לב למרפקים בתחתית |
ציטוט:
זה אומר שהוא חזק מאוד ועם טכניקה כזאת יש לו עוד 20 קילו בשקט בלי הgm, הגב שלו קורס חזק יותר מהדולר בשנה האחרונה ברוב הסטים המצולמים, וגם פה, בחזרות האחרונות, הראשונה עוד הייתה בסדר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ד"א כמה שזה יכול להיות הסבר סבבה אין לו femur ארוכה מאוד, המנופים שלו נורמליים לגמרי ואפילו טובים מבנאדם ממוצע, ואפשר לראות את זה בדדליפט, אם מה שאתה טוען היה נכון הוא לא היה מושך גם 140 בסגנון רגיל והיה חייב לעשות סומו כי הגב שלו היה ישר ונוטה לכיוון SLDL ציטוט:
דבר שני אני לא אומר שאתה שקרן אבל שקלת פעם את המוט שלך והפלטות? מוטות שמוכרים יכולים להיות בהבדל של 2-3 קילו אפילו מאותו פס ייצור אלא אם כן זה מוט איכותי, אצלנו יש 2 מוטות מאותו פס ייצור בהבדל של קילו... גם פלטות בדרך כלל יכולות לנוע בסטיה של 5%-8% שזה המון במשקלים גבוהים יכול להיות שמה שאתה קורא 200 זה בכלל 180 או 220(בדרך כלל אתה מקבל פחות משקל ממה שכתוב ולא להפך) ואתה בכלל לא יודע מזה אתה לא צריך להוכיח שום דבר לאף אחד בטח לא לי, זה לא באמת מעניין אותי אם יש לך 140 או 290 כל עוד בנאדם מתקדם ומתאמן קשה אני אפרגן לו(לא משנה אם זה 200 או 80), וגם לך אני פרגנתי לא מעט, לא מחלקים כסף למי שיותר מניאק או עם פוזה. בקשר למה שהשלד והחייזר כתבו שהטכניקה שלך בסדר בסקבט- לדעתי בולשיט ויש הרבה מה לשפר צריך להחזיק חזה חזק בחוץ כי הleverages שלך על הפרצוף ועם טכניקה נורמלית היית שופף יותר. בקשר אליי, אני לא חזק(180 ל3 בדדליפט משקל מקסימום סוף SS) וגם לא מתיימר להיקרא חזק, השוואות מול אנשים סיימתי לעשות בגיל 17 בערך זה לא מעניין אותי כ"כ :rolleyes: |
ציטוט:
|
אני מסכים עם הנחש,
הגב לא אמור לקרוס ככה. |
ציטוט:
|
יפה ואלבה אתה בחור חזק מאוד אין מה להגיד. אבל באמת כואב להסתכל על הגב שלך בזמן הסקוואט ..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בחור חזק אתה. הייתה תקופה לא קצרה שהסקוואט שלי היה נראה בדיוק כמו שלך (בטכניקה כמובן). פשוט נסה לשמור חזק על הכיווץ בכל הגב לאורך כל התנועה, זה מה שעזר לי לשפר את הטכניקה.
|
תותח,לאן אתה מתגייס?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ