![]() |
להוריד שומןןןן מהבטןןןןןןן@#!@#!@#!@
אני משתולל עם אוכל חופשי מה שאני רק רואה אני אוכל ואני לא אוהב תבטן שיש לי יש הרבה לתפוס חח מה איך מורידים את השומן בבטן :basketball::basketball::basketball:
|
קודם כל. לאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לעזעל נעלמתה? קודם כל שני תעשה אירובי ותפסיק לטחון אוכל! קיצר זה חיטוב רגיל.
|
:):):):) החברה זרקה אותי אני לא פה כל כך
אבל אירובי לא יפגע לי במאסה? |
ברור שיפגע :mellow:
בחיטוב תמיד מאבדים מאסה. |
אבל רקקק הבטןןןן בשאר המקומות אין לתפוס עור רקקק בבטןןןן...
|
תפסיק עם האלכוהול אז...
|
אתה לא יכול להוריד רק בבטן יגנוב.אם אתה רוצה להוריד שומן אתה תצטרך להוריד בכל הגוף.עזוב אותך קוביות!!!!!!!! תגדל כרס ותיהיה חזק..............
|
איזה איכסה אני לא יכול לראות את זה ככה אני נגנב פתאום כרס שמתחילה לגדול טפיייייייייייייייי
יאללה איגור מה אני עושה |
בלאט תעשה אז חיטוב.....
|
מלא אירובי ומאזן קלוריות שלילי ?
|
|
:(:(:(:(
|
בופי מק1ם ראש1ן
|
להוריד שומן אפשר רק בסטייק!
|
תאכל כמו חזיר, ותתאמן כמו רמבו 3 אימונים ביום
|
אבל חזיר לא אוכל הרבה
|
תאמין לי היייתי באוסטריה וראיתי חזירים- הם אוכלים דיי הרבה...
|
לא מספיק בוא נגיד שאני אוכל עכשיו יותר מחזיר... אז אתה אומר לי לאכול כמו חזיר מה אתה רוצה שאני יאכל פחות?
|
בוף ישך קססה? יש יובש וזה יש מצב אתה מארגן אותי בקצת חומר?
|
תאכל הרבה- אבל תעלה את שעות האירובי שלך והמון
אני כמוך עכשיו 1.70 שוקל 78 יש קצת בטן וזה בגלל שאכלתי המון לאחרונה אני כרגע מנסה להוריד את הבטן ע"י- המון הליכות- כול ערב הליכות פחות פירות,פחות פחמימות, יותר חלבונים, יותר ירקות וזה מתחיל לעבוד לאט לאט תאמין לי להוריד משקל יותר קל מאשר להעלות הבטן בסופו של דבר תרד- אין מה לעשות, זה תהליך איטי אבל זה יקרה בסוף |
תעשה המון אירובי הליכות ריצות תשקיע חזק ותראה תוצאות מהירות :)
בהצלחה |
ציטוט:
|
לא צריך לשנוא אף אחד
|
ציטוט:
|
Yyy יסמויייייייייייי
|
קודם כל אמליץ לך להיות נחוש בדעתך להוריד במשקל, להיות סבלני ובעיקר לומר בראש "לא לאכול שטויות!"
|
ציטוט:
|
תבדוק בעזרת מחשבון קלוריות כמה קלוריות אתה צורך ביום אם אתה פעיל או לא פעיל , זה יעזור לתת לך מושג כמה לאכול.
|
באף מה אתה מחפש בכלל,אם אתה רוצה עוד מסה אז תשכח מהבטן אין מה לעשות, אם אתה רוצה חיטוב אז תתחיל לחטב בלי לזיין תשכל, אין יותר מדי מה לחשוב אחי.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ