![]() |
Josh Vogel בסה"כ ילד בן 16.
אני מקווה שהוא לא יתחיל מגיל כזה להשתמש בחומרי ההריון. נראה מרשים. |
:):):):) נחמד
|
סוס !
|
שחיף
12345 |
פשש לסוקוב הבא
|
אני חושב שאלירן מורגן שהיה בן 16 היה גדול יותר מהילד הזה.
|
ואני בטוח בזה.
|
מרשים ביותר... ראיתם את התאומים של הבחורה !
|
אותי רק מרשים אחוז שומן נמוך לא יותר
|
ציטוט:
|
הוא נחמד
ועכשיו לעניין- ראיתם את הצ'1צ'יה בסוף?!נחמד.. |
בחור די רזה, אבל מאד אהבתי שהפוזינג שלו הוא סטייל שנות ה70 עם כוריאוגרפיה מאד יפה. הבחורה בסוף סתם נראית כמו מקרר...
|
מה זה החרא הזה? למה עכשיו להשתמש..
|
להציג מה שהוא הציג בתחילת גיל 16 זה לא פשוט בכלל, במיוחד שייפ שהוא הגיע איתו לתחרות .. כבוד אין דברים כאלה הרבה ! אך ארה"ב חחח
|
ציטוט:
אם היא עומדת לידך אתה תוציא לה עין |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחח הוא אשכרה חושב שהוא לוקח אינסולין בגיל כזה ובמצב כזה חחחחחחח א. לא בא לו למות , ב. אין לו כסף לזה.. ג. עם ילד בן 15-16 יקח אינסולין וgh וישרוד תקופה הוא יראה פי 3 יותר גדול ועבה
ד"א אני מתערב שהוא גם לא נגע בטסט |
דניאל מרון לך אין בכלל זכות דיבור בנושא.
דת מן שחושב שהוא יודע הכל - את עשית לו בדיקת דם? הילד מוזרק, והיום נותנים לילדים הכל, אולי לא אינסולין אבל gh בהחלט. |
ציטוט:
ב.איך אתה יודע? ג.מה שליצן אמר. |
לא שאני נראה יותר טוב,
אבל כמה טוב הוא באמת נראה? היו פה מתחרים בגיל שלו שלא נפלו ממנו |
ציטוט:
חוץ מיזה אסור בכלל לדבר על חומרים בפורום אז שיקח מה שבאלו ושיהיה לו בהצלחה |
|
לא ממש מצליח להבין מה הקטע להתלהב מכל מיני זרים צעירים, כשיש פה צעירים שלנו כמו אלירן מורגן, מרדכי ביטון ודני קגנוביץ', שהם מרשימים פי עשר מהבחורצ'יק הנחמד הזה שהבאתם לפה.
הייתי אומר שזו התנהגות גלותית משהו. |
וואי DethMAN חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה פשוט לא מצליח להפעיל תמוח ולפרש תשאלה שלי ולתת לה תשובה אה?
אני אתן לך עוד ניסיון. אני מתעלם מהתגובה הלא קשורה שלך ושואל שוב: על מה אתה חושב שהוא דיבר? |
ציטוט:
|
:):):):)
ובקשר לשני הליצנים שלא יודעים להבדיל בין קריאטין לטסט'......אין gh בעסק...גם טסט לא נראה כאילו קשור |
יאיר, זה שהתחלת לא אומר שאתה מבין יותר.
בכ"א, אתם לא יכולים לדעת מה הילד לוקח - ארנולד בגיל של הילד הזה דחף כמויות שדוחפים לסוסי מירוץ וכמוהו עוד רבים וטובים. נכון שיש סיכוי אדיר בלהזריק אינסולין לצרכים אנאבולים, אבל בין זה לבין לשלול תאפשרות שהוא לוקח gh? דוחפים gh לילדים שלא גודלים, אז לו לא ידחפו? (למרות שהצרכים "קצת" שונים). |
ציטוט:
|
ציטוט:
אה וביי ביי |
זו שמחלקת את הפרסים יותר גדולה ממנו lol
|
ציטוט:
|
שום דבר...אל תחוס.השמד את אויבך יאיר.תנקה את הפורום מtrash!
|
לא הרשים אותי במיוחד
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ביי ביי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ