ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   חלב, טוב או לא טוב? (https://israelbody.com/showthread.php?t=70939)

xytkhi 07-04-11 17:23

חלב, טוב או לא טוב?

מרוב אינפורמציה בעד ונגד אני לא יודע האם חלב 1% שומן הוא טוב לצריכה אחרי אימון
או לא טוב?

מה דעתכם?

נדב33 07-04-11 18:54

אני אישית אחרי כול אימון -שותה שקית של חלב - 1 ליטר
אחר כך ניגש לארוחה העיקרית

ladybug 07-04-11 18:56

טוב מאיזה בחינה אתה מדבר בריאותית? אם אתה מתכוון רק אחרי אימון אז אתה יכול לאכול גם סטייק אנטריקות זה חרטה אל תתעסק בזה יותר מדי דפוק ארוחה רגילה.

Shai 22 07-04-11 18:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי נדב33 (הודעה 1076918)
אני אישית אחרי כול אימון -שותה שקית של חלב - 1 ליטר
אחר כך ניגש לארוחה העיקרית

ואחרי כמה זמן אתה מקיא!?!

נדב33 07-04-11 19:01

קודם כול יש בזה חלבונים
דבר שני- נכנס לי כמות של נוזלים לאחר האיבוד בחדר כושר- למרות שאני שותה 1 ליטר של מים בחדר כושר
בלי קשר אפשר לאכול בשר אחרי זה ולמי שמקפיד- שעה אחריץץ

!Demon! 07-04-11 19:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי נדב33 (הודעה 1076930)
קודם כול יש בזה חלבונים
דבר שני- נכנס לי כמות של נוזלים לאחר האיבוד בחדר כושר- למרות שאני שותה 1 ליטר של מים בחדר כושר
בלי קשר אפשר לאכול בשר אחרי זה ולמי שמקפיד- שעה אחריץץ

זה גם מהמאמר של ה"מומחה"????

נדב33 07-04-11 19:32

בלי כול קשר לאימון- לשתות חלב זה בריא לגוף

IGOR 07-04-11 19:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי נדב33 (הודעה 1076939)
בלי כול קשר לאימון- לשתות חלב זה בריא לגוף

שמע,תלוי למי.אני למשל מאוד רגיש ללקטוז :(

xytkhi 07-04-11 20:36

היי גם בלי קשר לאימון, אני אשמח לדעת אם חלב אכן בריא ומועיל, עם סידן וחלבונים.
ומה קורה אם מוסיפים 2 כפיות שוקולית לכוס החלב, עדיין בריא או שזה דופק הכל?

תודה לכם.

IGOR 07-04-11 20:57

אממ.לא יודע לגבי שוקולד.אבל אני יודע שנמצא שחלב הוא המשקה האידיאלי לאחר האימון או לפניו..אז כן,הוא בריא מאוד.אבל שוב, תלוי.אם אתה לא רגיש ללקטוז אז תשתה כמה שאתה רוצה:.

!Demon! 07-04-11 21:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IGOR (הודעה 1076978)
אממ.לא יודע לגבי שוקולד.אבל אני יודע שנמצא שחלב הוא המשקה האידיאלי לאחר האימון או לפניו..אז כן,הוא בריא מאוד.אבל שוב, תלוי.אם אתה לא רגיש ללקטוז אז תשתה כמה שאתה רוצה:.

שמעתי פעם שאמרו שבירה הכי טוב בגלל מינרלים שם וזה, אבל זה לא תקף לנו אלה יותר לרצי מרטון אולי :rolleyes:

IGOR 07-04-11 21:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי !demon! (הודעה 1076983)
שמעתי פעם שאמרו שבירה הכי טוב בגלל מינרלים שם וזה, אבל זה לא תקף לנו אלה יותר לרצי מרטון אולי :rolleyes:

תמשיך תמשיך עם השטויות שלך..

!Demon! 07-04-11 21:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1076985)
תמשיך תמשיך עם השטויות שלך..

לא באמת, לא סטלבת :d

IGOR 07-04-11 21:11

האמת שלא אכפת ללי מה ימצאו בבירהה,אני תמיד אשתה אותה.אי אפשר בלי זה.

!Demon! 07-04-11 21:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IGOR (הודעה 1076991)
האמת שלא אכפת ללי מה ימצאו בבירהה,אני תמיד אשתה אותה.אי אפשר בל זה.

חחח תכלס :):)

vitali02 07-04-11 22:09

סיוט בקושי מסיים ליטר אחרי זה נודים בטירוף

אנדרוליזם 07-04-11 22:14

למה 1%?
שתה 3

ladybug 07-04-11 23:12

אין דבר כזה בריא היום תוציאו לכם את זה מהראש, ויש הבדל בין לא בריא לבין מזיק.יש שם דברים מזינים ברור וחלבונים וסידן וכל החרא הזה אבל יש סיבה שזה עושה כאבי בטן עושה גזים ויש לחרא אחרי זה ריח הכי מסריח בעולם, כמו אבקת חלבון, יש בזה דברים חיוביים אבל מן הסתם יש גם דברים שליליים אפילו חזה עוף דוחפים לעופות זריקות וכל מני זבל אין מה לעשות זה מה שיש אבל אנשים צריכים לצאת מהסרט ולהגיד על כל מני סוגים של אוכל שזה "בריא".

IGOR 07-04-11 23:18

יש ריח של ויכוח מסריח ו400 דפים בדרך לנושא הזה.

בכל מקרה,ליידי גאגא,לא לכולם יש אאת הכאב בטן הזה.חבר שלי שותה 4 ליטר ביום ולא קורה לו כלום.יש אנשים שרגישים גם לסוכריות.אז? נכון,אנחנו לא חיים בעולם שכל המזון בו טבעי.אבל בכל מקרה,חלב זה דבר בריא.אם זה מבחינת הסידן או החלבון האיכותי שיש בו.לכל מאכל יש תחיסרונות שלו ותיתרונות שלו.

IGOR 07-04-11 23:49

**ליידי באג :/

Nitric Oxide Troll 07-04-11 23:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IGOR (הודעה 1077067)
יש ריח של ויכוח מסריח ו400 דפים בדרך לנושא הזה.

בכל מקרה,ליידי גאגא,לא לכולם יש אאת הכאב בטן הזה.חבר שלי שותה 4 ליטר ביום ולא קורה לו כלום.יש אנשים שרגישים גם לסוכריות.אז? נכון,אנחנו לא חיים בעולם שכל המזון בו טבעי.אבל בכל מקרה,חלב זה דבר בריא.אם זה מבחינת הסידן או החלבון האיכותי שיש בו.לכל מאכל יש תחיסרונות שלו ותיתרונות שלו.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
וואלק איגור הפתעת אותי לטובה
תמשיך ככה! (להפציץ אחי)
:happy:

IGOR 07-04-11 23:54

:mellow:

ladybug 08-04-11 00:50

דבר ראשון איגור דבר יפה, דבר שני אדוני הרופא והתזונאי המוסמך שלמד 4 שנים תואר + נסיון של 10 שנים בתחום ברור שאתה יודע שחלב זה נורא בריא, ואני לא מכיר אף בנאדם בעולם שרגיש לסוכריות אז אל תנסה להיות מצחיק, אני גם יכול לשתות 4 ליטר חלב אז? נראה לך שזה טוב לגוף? הבהרתי משהו לא טוב לך אל תגיב.

Nitric Oxide Troll 08-04-11 00:51

תראה לו מה זה ליידי באג

buf123 08-04-11 00:59

חלב זה לא מוצר בריא.
בטבע, שום חיה לא שותה חלב לאחר גיל הינקות רק בני האדם עושים זאת, ורק כדי להרוויח כסף.
חלב פרה מיועד לעגל ולא לבני האדם גם מבחינה תזונתית וגם מבחינה מוסרית.

בחלב יש סידן אומנם אך יש גם זרחן שמפריע לספיגת הסידן ובכך אישה ששותה סידן מהחלב בשתן שלה תראה (אם תבצע בדיקה) שכמות הסידן כפולה, כלומר סידן ברח מהעצמות כתוצאה משתיית החלב ולכן החלב לא מהווה מקור לסידן אלא ההפךץ

בחלב יש כולסטרול הידוע כגורם סיכון למחלות לב וכלי דם, בחלב יש שומן רווי הידוע גם הוא כגורם סיכון למחלות לב וכלי דם.

חלב הוא חומצי והתזונה שלנו צריכה להיות כמה שיותר בסיסית (ירקות ופירות), כאשר אנחנו אוכלים הרבה מזון חומצי יש יותר סיכוי לפתח ביתר קלות מחלות.

בחלב יש את הורמון האסטרוגן הנשי שיש לכל אישה לאחר לידה, הורמון זה מגיע אלינו כי אנחנו שותים את החלב ומהווה גורם סיכון לסרטן השד והערמונית אצל הגבר.

יש עוד הרבה בעיות עם חלב ומוצרים מן החי בכלל. לעוד מידע את מוזמנת להיכנס לאתר שלי.
אני ממליצה לך בחום לא לשתות חלב. ולהעדיף חלב סויה.

Nitric Oxide Troll 08-04-11 01:02

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יפה

ladybug 08-04-11 01:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי buf123 (הודעה 1077144)
חלב זה לא מוצר בריא.
בטבע, שום חיה לא שותה חלב לאחר גיל הינקות רק בני האדם עושים זאת, ורק כדי להרוויח כסף.
חלב פרה מיועד לעגל ולא לבני האדם גם מבחינה תזונתית וגם מבחינה מוסרית.

בחלב יש סידן אומנם אך יש גם זרחן שמפריע לספיגת הסידן ובכך אישה ששותה סידן מהחלב בשתן שלה תראה (אם תבצע בדיקה) שכמות הסידן כפולה, כלומר סידן ברח מהעצמות כתוצאה משתיית החלב ולכן החלב לא מהווה מקור לסידן אלא ההפךץ

בחלב יש כולסטרול הידוע כגורם סיכון למחלות לב וכלי דם, בחלב יש שומן רווי הידוע גם הוא כגורם סיכון למחלות לב וכלי דם.

חלב הוא חומצי והתזונה שלנו צריכה להיות כמה שיותר בסיסית (ירקות ופירות), כאשר אנחנו אוכלים הרבה מזון חומצי יש יותר סיכוי לפתח ביתר קלות מחלות.

בחלב יש את הורמון האסטרוגן הנשי שיש לכל אישה לאחר לידה, הורמון זה מגיע אלינו כי אנחנו שותים את החלב ומהווה גורם סיכון לסרטן השד והערמונית אצל הגבר.

יש עוד הרבה בעיות עם חלב ומוצרים מן החי בכלל. לעוד מידע את מוזמנת להיכנס לאתר שלי.
אני ממליצה לך בחום לא לשתות חלב. ולהעדיף חלב סויה
.

מה זה אמור להיות ציניות כאילו?

buf123 08-04-11 01:04

לא ציניות נראה לך שאני רשמתי את כל זה אני ישבור את המקדלת לפני שאני ירשום את כל זה
זה מועתק מאתר של מומחית שרשמה ענארף

Nitric Oxide Troll 08-04-11 01:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ladybug (הודעה 1077151)
מה זה אמור להיות ציניות כאילו?

אתה טיפש, נכון?

ladybug 08-04-11 01:06

אתם עפים פה כמו חבורת ילדים אני בעצמי שותה חלב וגם במסה שתיתי הרבה, אבל בסופו של דבר זה לא בריא לשתות הרבה מה אתם נפגעים כאילו אתם המצאתם את החלב חחח תעשו מה בזין שלכם כולה אמרתי דעה.

buf123 08-04-11 01:07

סתם הבאתי את זה לא אמרתי כלום נגד חלב אני מת על חלב אבל וניל 3% זה מה שאני שותה אחרת אני כל הזמן בשירותים שילשולים באסה

ladybug 08-04-11 01:08

זה מה שיפה בחיטובים אתה לא מתקרב לכל הזבל הזה, במסה לעומת זאת זה בעיה להיות מפונק באוכל.

buf123 08-04-11 01:12

צריך תפריט הכי טוב ככה זה בלאגן

IGOR 08-04-11 01:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ladybug (הודעה 1077135)
דבר ראשון איגור דבר יפה, דבר שני אדוני הרופא והתזונאי המוסמך שלמד 4 שנים תואר + נסיון של 10 שנים בתחום ברור שאתה יודע שחלב זה נורא בריא, ואני לא מכיר אף בנאדם בעולם שרגיש לסוכריות אז אל תנסה להיות מצחיק, אני גם יכול לשתות 4 ליטר חלב אז? נראה לך שזה טוב לגוף? הבהרתי משהו לא טוב לך אל תגיב.

תגיד,אתה דאלביוב? מה אמרתי לא יפה? אתה לא יודע לפתח שיחה כמו בן אדם באמא שלי..אז גם אני הבהרתי משהו.לא טוב לך,אל תגיב.

Scylla 08-04-11 05:31

אני אהיה בצד של ליידיבאג. קשה להגדיר בריא ולא בריא צריך לדעת לאזן גם ויטמינים אפשר להגיע לעודף.
לגבי חלב זה די קשקוש רוב הדברים שהפרופסורית כביכול כתבה.

לגבי חומצה / בסיס - עד כמה שידוע לי חלב זה בסיס ולימון למשל זה חומצה, אבל אני לא מומחה.

ladybug 08-04-11 07:38

כל דבר בכמות גדולה יהיה לא בריא אין מה לעשות, אבל כמו שאמרתי במאסה זה בעיה צריך לדפוק הכל

נדב33 08-04-11 08:55

לסיכום שלי:
כול דבר בריא אם אוכלים או שותים אותו בהגבלה
גם חלב כמו בשר וכמו כול דבר אחר גם מזיק וגם מועיל לגוף כמעט כמו כול דבר בחיים
החוכמה היא לא להגזים בשום דבר
לגבי ההוא שכתב כל כך הרבה דברים נגד החלב- אני יכול למצוא מאמר בדיוק הפוך שיכתוב כמה החלב טוב
לגוף האדם

ladybug 08-04-11 08:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי נדב33 (הודעה 1077201)
לסיכום שלי:
כול דבר בריא אם אוכלים או שותים אותו בהגבלה
גם חלב כמו בשר וכמו כול דבר אחר גם מזיק וגם מועיל לגוף כמעט כמו כול דבר בחיים
החוכמה היא לא להגזים בשום דבר
לגבי ההוא שכתב כל כך הרבה דברים נגד החלב- אני יכול למצוא מאמר בדיוק הפוך שיכתוב כמה החלב טוב
לגוף האדם

זה עדיין לא סותר את הדברים הרעים :)

nadavmoore 08-04-11 11:03

ליידיבאג אני יכול להגיד לך שגם טונה,בשר,ביצים,שמן וכו' וכו' הם דברים לא בריאים או כן בריאים ולהביא לך מאמרים על זה.
קיצר קאט דה בולשיט כל עוד לא תזריק את החלב לוריד ו\או לא תשתה 10 ליטר ביום (בהנחה ואתה לא רגיש ללוקטוז) לא יקרה כלום מחלב

xytkhi 08-04-11 11:25

אוקיי בקשר לאלה שהטיפו שהחלב לא בריא .. תזכורת : אפשר לקבל גם מכמות מים גדולה הרעלת מים.
אז? הכל בטעם.
שב"ש.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:00.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ