![]() |
שיבולת שואל
ערב טוב לכולם :)
אז ככה אני מיתאמן כבר שנתיים ריציני מקפיד לא מפספס ארוחות מישתדל לא לפספס למשל כשייש חופש אני קם מוקדם רק בשביל לאכול אבל יש בעיה קטנהה תמיד בארוחת בוקר שלי אני אוכל שיבולת שואל ושופך לשם סוכרזית שיהיה מתוק ותעים+ אבקת חלבון בסוף אני שותה אומרים לי שסוכרזית לא בריא ובלה בלה בלה אז יש לכם משו מתכון תעים לשיבולת שואל ללא תוספת סוכר ממש ממש ממש תודה למי שיעזורר :) |
שועל*
|
סוכר ענבים, עדיף על סוכר רגיל וסוכרזית.
|
כאמור, סוכר ענבים יותר טוב..
מתכון: 4-5 כפות קדושות של שיבולת שועל + כף וחצי שוקולית + 160 מ"ל חלב.. שים הכל במיקרו לדקה וחצי יצא לך מעדן הכי טעים.. |
אני פשוט שותה 100 גרם ש"ש לא מבושלת וחצי ליטר חלב.
2 דקות לשתות את זה, וזה לא מגעיל. |
לא חשבת לשים את זה במיקרו וזה יצא מבושל?
|
דבר ראשון עד כמה שאני יודע זה לא מזיק לכלום...
דבר שני שיבולת שועל זה לא מגעיל?כאילו ממה שאני זוכר שאמרו פה אני אישית לא טעמתי , אם זה ככה למה לאכול את זה חסר מקורות פחמימות בעולם? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
רגע אחד...
אם אני אוכל סיני מוקפץ זה מקפיץ לי את האינסולין? |
רגע אחד....
אם אני מכין חביתה ומקפיץ את החביתה על המחבת זה מקפיץ לי את האינסולין? |
אם אני אוכל וקופץ זה מקפיץ לי את האינסולין?
|
חביתה זה בכלל רעל , מציע לך לא לאכול יותר מ2 ביצים אחת מלאה ואחת בלי החלמון כי זה יקפיץ לך תלב...........
|
באמת?למה?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כי ביצים מעלה כולסטרול , במיוחד הצהוב ..עדיף לא לאכול יותר מ2 ביצים מלאות..
|
ולגבי הלבן?
|
ואם אני אוכל את זה פעם בשבוע בתור הצ'יט השבועי?
|
ציטוט:
|
כה אחי ואנשים יכולים לצחוק עלי פה
אבל על הז*ן באלי להיות בטוח :\ כי עד כמה שנראלי אין בעיה איתו חחח.. |
ציטוט:
לא , תכלס אין בעיה עם הצהוב אתה יכול גם לאכול 8 ביצים מלאות, בנוסף אתה מתאמן אז בכלל אין בעיה .. |
עשו לי פסק זמן באימונים..יש לי קצת שמח בבפנוחו כל יום מגלים לי משו אחר
היום התקשרו מהקופה חזרו בדיקות מצאו לי עוד חיידק בקיבה חח...איזה מדכא זה הרופא אמר לי לא להתקרב למכון אסור לי שכיבות שמיכה או מתח כלום פשוט :{ ובגלל תוצאות לא תקינות בכליות הוא ביקש עד הבדיקה הבאה להוריד חלבון ל1 על כל קילו :'( איזה עינוי זה =\ |
הרבה זמן לא ראיתי אוסף שטויות כזה גדול בפוסט אחד :-)
כל הכבוד חברים... |
ציטוט:
|
הזין וההשפלה זה שגם הצבא לא רוצה אותי עכשיו :\ דחו לי את הגיוס
זה כזה מדכאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא :@ הייתי אמור להתגייס שבוע שעבר =\ |
ציטוט:
|
אני עושה לי את זה בבוקר עם ריבה תות/או כל ריבה בטעם אחר..
ככה אני מרוויח פחממה מורכבת ופשוטה על הבוקר חח..(: |
שים תאבקת חלבון[אני אוהב שוקו] בתוך השיבולת שועל המבושלת או שתשים קצת קקאו או שוקולית בפנים יצא טעים..אתה יכל להוסיף אגוזים צימוקים מה שבא לך
|
דניאל ניסיתי עם האבקת חלבון פעם אחת ובזמן החימום הוא קצת נדפק נהיה לי גושים מסריחים כאלה |:
|
תשמעו לא יודע מה איתכם אבל אם יש לי התלבטות בין צ'יריוס\עוגי לשיבולת שועל תנחשו מה אני יבחר?
|
גבר תבשל קודם את השיבולת שועל [עדיף בסיר] ורק אחר כך שהיא מבושלת תוסיף חלבון ותערבב, אל תבשל אותה ביחד עם האבקה
|
גם את זה ניסיתי..ולא יודע עשיתי על אש נמוכה מאוד
והדייסה יצאה מאוד מוצלחת אבל כל הדפנות נהיו כמו שרוף כזה והאבקת חלבון(צ'מפיון שוקולד/אופטימום וניל) נהיו מגעילות רצח כמו קוטג' שלא הלך לו... מאז אני מערבב ככה עם ריבה גבינה ומים חמים ויוצא סוף הדרך :) |
אחי כותבים שיבולת שוהל
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טר1ל מתלמד שכמוך
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ