![]() |
AB!!
A
חזה: בנץ' פרס 3x5 לחיצת חזה עליון כנגדת משקולות 3x8-10 יד אחורית:מקבילים 3X8-10 רגליים:סקוואט 3X5 B: גב:דדליפט 3X5,פולי עליון 3X8-10,חתירה T-BAR 3X8 כתפיים:פרס 3X5 יד קידמית:3X10 כפיפות מרפקים עם משקולות/מוט W.. אשמח לקבל תיקונים.. |
עכשיו סאב זירו יכנס יגיד ממתי דדליפט זה לגב חחחחחחחחחחח
|
דעות בבקשה..
|
ממתי דדליפט זה תרגיל לגב?
|
אפשר דעות?
|
אתה מתכוון לעשות abxabxx או axbxaxx?
|
ציטוט:
|
תוריד את הפולי ותעשה מתח
|
חיים: אוקיי תודה.עוד דעות בבקשה?
|
אם אני זוכר נכון פתחת אשכול שאתה לא מתקדם בבנצ' אם תעבוד 4 פעמים בשבוע על לחיצות בטח לא תתקדם ,
תעשה עליון תחתון |
אין דבר כזה חזה תחתון.תקנו אותי {אם אני טועה}.וכתבתי תגובה באשכול שלך שהתחלתי לעשות ss והוספתי למוט 10 קילו ואני באמת שמח שהתוכנית עובדת.אבל הבעיה היא שהיא לא מתאימה לפיתוח גוף אלא רק לכוח אז אני מעדיף לשלב סטים של כוח וסטים למאסה..
|
ציטוט:
|
על מה הוא עובד ?
|
על שרירים
|
ציטוט:
Buf123:אתה מתכוון לדדליפט? |
ציטוט:
|
סקוואט זה לחזה לא?
|
אתם מתעסקים בקקה.
דדליפט עובד על הרבה שרירים, ביניהם גם גב, אז מה? שימו אותו באימון טרפזים וזהו |
אז התוכנית סך הכל בסדר או לא? מה הייתם מתקנים?
|
סקוואט לפני לחיצות ויד אחורית
|
אוקיי תודה רבה..
|
ציטוט:
שריר אגוניסט (עיקרי) - זוקפי גב. שרירים סינרגיסטים (תומכים)- עכוז גדול,חבליים,ארבע ראשי,תאומים. שרירים מייצבים - טרפז,מרים שכמה,מעויינים. עכשיו מאחר ואתם רואים כמה שרירים מעורבים בתרגיל אחד אולי תשכילו לעשות אותו יותר :sbb4: |
שים את הכתפיים באימון a ורגליים בb,
לא הגיוני לעבוד חזק יום אחרי יום על אותם שרירים |
ציטוט:
A בנץ' 3x5 פרפר 2x8 פרס 3x5 תרגיל כלשהו ליד אחורית 2x8 b סקואט 3x5 מתח 3x5 דדליפט 1x5 t-באר 2x8 תרגיל כלשהוא ליד קדמית 2x8 הידים לא צריכות כל כך הרבה סטים הם עובדות נורא חזק בלחיצות ומשיכות במיוחד בבנץ'\פרס מעל הראש ומתח |
ציטוט:
|
אני יכול להגיד לך, אין לי ממש הסבר לזה,
עשיתי בזמנו abcd עם נפח הגיוני (חזה פעם בשבוע, 9-10 סטים) הוא גדל אבל לא מי יודע מה. עכשיו אני עושה 5x5 והוא גדל הרבה יותר, גם חזה עליון (ואני לא עושה בנץ' בשיפוע וכאלה, רק בנץ') 5 סטים של עבודה זה בהחלט מספיק, גם בפרס החזה עובד, במיוחד חזה עליון. |
זה תלוי במבנה של החזה לא? למשל יש לי חזה ארוך ..
|
ציטוט:
אתה לא רוצה לעשות ss או תוכנית כוח אחרת זכותך אבל אל תשכח שאתה צריך לעלות משקל בכל מקרה בכל תוכנית אם עכשיו תוסיף עוד תרגיל כלשהוא אתה תתקע בכוונה הבאתי לך תרגיל יחסית קל לחזה שלא מאמץ יותר מידי את הכתפים והיד אחורית כי אל תשכח שיש לך גם לעשות פרס באותו יום שגם מפעיל תחזה לא מעט שלא נדבר על הטרייספס |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ