![]() |
רגליים
מצב קר
חולה כבר 4 ימים משעמם אש להיות סגור בבית 4 ימים באסה לא להתאמן כמה ימים http://i52.tinypic.com/wk1y5g.jpg |
אחלה רגליים
|
מרשים מאד
|
הרגליים נראות קצת חלשות.
רק בריאות. |
וואלה...לא אחלה רגליים
במיוחד בהשוואה לפלג גוף העליון |
תגיד השורט הזה לא עושה לך שפשפת? בכל אופן,מה שכולם אמרו פה..
|
ציטוט:
אממממ אני יודע שהן לא הכי מרשימות או ענקיות הן היו גדולות יותר פשוט צימצמתי היקפים בגלל 2 סיבות , סיבה אחת קרתה באופן טבעי מכל הריצות. סיבה שניה אני רציתי שזה ייקרה , התחלתי לסבול בשלב מסויים משפשפות ברמה כזו שלא יכולתי ללכת עם בוקסר או תחתונים חחח רק אם טייצים במקום מה גם שאני מידה 31(41) בג'ינסים , הגעתי למצב שהייתי צריך לקנות 36-38 (46-48) , רק בגלל שהירכיים לא היו נכנסות. בכל מקרה לדעתי גם עכשיו הן עדיין גדולות ביחס למותן שלי לא יודע אם שמים לב בתמונה אבל הארבע ראשי בולט החוצה והרגליים עבות יותר מהמותן משמעותית |
ציטוט:
זה סתם מכנס ספידו מתוך כמה שנשארו לי מהתקופה כשהייתי שוחה... לאימון משקולות אני הולך עם מכנס קצר של נייק יש לי בכמה צבעים וכשאני הולך לאימון ריצה אז יש לי טייצים , אחרת אני מקבל שפשפת שבא לך לבכות |
גם אצלי זה בזמן האחרון קורה..אני לובש את את הבוקסרים הצמודים האלה ובזמן האחרו יש לי שפשפות חבל על הזמן..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה בגד ים ספידו |
not so good,
in your BF% your should be able to c a lot more definition |
תאכלס Homie פה צודק - הליצן המרקד (בילדר במסווה) שכרגע יש לו כרס west$ide ענקית הרבה יותר ואסקולרי ברגליים. בכל אופן החלמה מהירה (למרות שאני לא חושב שלחרטטנוס עוד מצאו תרופה, אבל שיהיה).
|
:sbb2::sbb2::sbb2::sbb2::sbb2:
|
יפה אחי ! שיפרת את הסנאץ' מאתמול.
|
ציטוט:
and i have definitions between the "heads" in the thigh |
אתם לא מבינים, כרגע האחוז שומן שלו הוא 25 אחוז ולכן זה מרשים.
פשוט מאז הפעם האחרונה שהוא העלה תמונות הוא עלה 70 קילו ע"י אכילת קרואסונים וחזות עוף. |
|
התכוונתם להגיד חז1ת טר1ל, וטר1לאס1נים.
|
o yes
|
הרבה זמן לא הגבתי אבל זה לא אומר שלא ראיתי את הפוסטים
לא מוסבר למה כל פוסט שנפתח ע"י hadash מוביל לכך כך הרבה שנאת חינם. אני לא מנסה להטיף לאף אחד ל Hadash : עדיף שלא כל פועמים שנפתח תלהיה לו הקדמה: חליתי עשרה ימים , הקאתי , אין לי זמן ...... ראשית עם פרונט די מרשים כמו שלך אין צורך שתתרץ , זה סתם יחוצר באזז סביב הכל. למגיבים: אין ספק שחלק מהנתונים והאי שימוש בחומרים\סוכריות\ממתקים מעורר תמיהה .גם אני הרמתי גבה אבל קצת כבוד בסיסי. בסופו של דבר כולנו מתאמנים בחדר כושר ונתקלים בהרבה "סימני שאלה" |
יש מקרים שבהם זה לא סימן שאלה אלא תשובה ברורה וחד משמעית.
|
ציטוט:
|
מזכיר לי אותך. טוב אחרי הכל הורים שלכם אחים אז לא פלא.
|
ציטוט:
אתה יודע אני מעריך הרבה פה ואתה עושה רושם של אדם רציני אבל קשה לי להתמודד עם זה שאנשים אומרים זה בגלל או גנטיקה או שאתה לוקח חומרים אף אחד לא נולד ככה ושום חומרים ושום נעליים , להתאמן הכי חזק שאפשר ולאכול הכי טוב שאפשר , זו הדרך ובלי להעליב המון אנשים פה הם חושבים שהם נותנים הכל באימון אבל בעצם הם לא משל קצת מוגזם ומוקצן כמו הנשים שעושות הליכון על קצב 5 לחצי שעה ואחרכ יושבות עם חברות בבית קפה ואוכלות טוסט וקוראסון וחושבות שזה מספיק בשביל זה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ