![]() |
בקשר לחיטובים..
הי..רציתי לדעת ממישהו שעבר את זה על עצמו כמובן על דיאטה שהוא עשה וחיטב.אני כרגע 15 אחוז שומן משקל 90 תאמינו לי שאני מכיר הכל בעל פה כבר.התחלתי חיטובים והשאלה אם להיות נאצי רק חלבונים וגם לעשות סלקציה בירקות בלי עגבניה בצל גזר אני מכיר תדברים האלה כבר.או שלהמשיך חלבונים בתוספת של שמן זית טחינה ואבוקדו, ואולי גם פחמימה לפני האימון נגיד כוסמת או שיבולת שועל.השאלה שלי האם אפשר לחטב בדרך השניה זאת אומרת בתוספת של השומנים.אני צריך מישהו עם נסיון שעבר את זה והגיע לפחות מ10 אחוז שומן בדיאטה.תודה.
|
אף אחד לא ניסה ? :)
|
על מקש enter שמעת?
לא הבנתי מה כתבת בכלל. |
אם אני יגיע לתוצאות טובות כאשר אני משתמש בשומנים בדיאטה.ולא רק חלבונים בלבד
מדבר על אחוז שומן נמוך מתחת ל10 |
כן, כל עוד הגרעון הקלורי מספיק.
|
אוקי, נסתפק בזה בנתיים תודה
|
להיות נאצי? תקרא לזה ככה אם אתה רוצה, אני מעדיף להגיד: להחמיר. בוודאי שתצטרך להחמיר עם עצמך, הרבה משמעת. פחמימות אין צורך להוריד עד הסוף, אלא בהדרגה, ואפשר לצרוך כמות סבירה בבוקר ומייד אחרי אימון.
חייב שיהיה לך תפריט מסודר, אם תעלה אותו לפה אשמח להביע דעה. ועוד דבר: המון אירובי, המון! בהצלחה! |
מה זה משנה מתי אוכלים פחמימה?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בחיטוב? הייתי ממליץ על 40 דקות אחרי כל אימון כוח, פלוס עוד שעה ביום בלי אימון. אפשר גם לצאת החוצה אם יש לך מסלול טוב, הכביש תמיד ממתין וזמין שם עבורך, ואין כמו אוויר פתוח כדי להעביר את הזמן בכיף. לי יש מסלול עלייה של יער מהבית, ברקע הנוף של הכינרת, אף מכונית לא עוברת בלילה, בקיצור גן עדן. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחח כושיליאמאשך אז ענו סטס מחרטט עליי? זה מה שסטס אמר לי,שהארוחה אחת החשובות ביום זה אחרי אימון.
|
ציטוט:
|
חברים לא לריב לי פה בטופיק חח
|
אף אחד לא רב אבאלה, למה להטריל ולפרסם תמונות פרופיל (cuba) בפורום תזונה ותוספים? יש פורום נפרד לזה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
מר ב1טן נראלי שאם סטאאאאס היה אומר לך למצוץ לו רוב הסיכוים שהיית בא למצוץ לו
|
ציטוט:
|
להקשיב לעצות של בילדרים זה לפעמים כמו ללכת לבן אדם שזה בלוטו ולהתייעץ איתו איך להתעשר.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תקשיב לבן אדם שיש לו תעודות שלמד את הנושא לעומק (ולא על קורס מדריכים ותזונה בשקל) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה מוזמן לשאול את יאיר, את קפטן שלד ואת הנחש המעשן הם עשו את הקורס והם יכולים להעיד מה לומדים שם |
מי שלא יודע לפחות חצי ממה שלומדים בחלק המעשי של קורס מדריכים לפני הקורס עצמו(תרגילים, איך לבצע וכו)= ליצן
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ