![]() |
סילבסטר סטאלון - 5 שנים כלא,"סטרואידים"
קיצר נתקלתי בכתבה שאומרת שרוצים להאיף את רוקי"" לכלא ל 5 שנים לאחר שמצוא אצלו אמפולה עים חומר אנבולי :) לא ברור עדיין איזה חומר (כניראה גם לא נידע)
מישהו שמעה ???????? http://www.gooddays.ru/article/848/ זאת הכתבה,ברוסית,בעיברית חפשתי ולא מצאתי שום דבר מישהו שמע,נתקל במשהו דומה ? |
בעיתון גלובס של אתמול היתה כתבה על זה.
הורשע בייבוא לא חוקי של הורמון גדילה לאוסטרליה. נתפס כשברשותו 48 אמפולות של הורמון גדילה מסוג Jintropin העונש המירבי עומד על 5 שנות מאסר וקנס של 110,000$ אוסטרליים. אך בית המשפט יכול להסתפק בהטלת קנס של 22,000$ |
ציטוט:
|
קיצר זה חרטא, אם הוא הולך לכלא אני אליהו הנביא.
|
ציטוט:
ואים הוא באמת מוכר חומרים(בזול) שיצור איתי קשר ..... |
ראיתי את זה גם בעיתון!!!!!
איך התבאסתי בשבילו |
ציטוט:
|
אני לא מבין למה הוא צריך סטרואידים שהוא כבר בן 60+.....
|
אולי כי הוא עשה את רוקי החדש?
|
כן אה...
|
ציטוט:
|
זה עניין של אורך חיים.... בודיבילדרים נושמים את זה... זה לא על מנת להשיג מטרה של להיות חטוב לקיץ כמו רוב המתאמנים.
אגב, היום זה מאוד מקובל ונפוץ לצרוך Gh אצל הסלבריטאים, מחדש את הרקמות, מסייע לאחר ניתוחים פלסטיים להחלים מהר יותר ושומר על הגוף צעיר יותר... |
רק איזה באסה ש Gh עולה כמו האוטו החדש שבחניה. :sad:
|
למה סטרואידים שהוא לקח הם לא חוקיים?
|
ציטוט:
קיט של הורמון גדילה עולה בסביבות 400-500$ כמובן שצריך להוסיף לזה עוד כמה חומרים. גג 1000$ ואתה מסודר. |
ציטוט:
שכחת את הכמויות העצומות של האוכל שרק עולות לשמיים בסייקל כזה. מעקב רפואי רציני. וקונטיינרים של תרופות לפיסיטי. ומה זה הזלזול הזה בסוסיתא??! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הוא לוקח סטרואידים כנראה בגלל שהוא מצלם עכשיו את רמבו 4
|
ציטוט:
בן אדםםםם תערור אנכנו לא 1980 חחחחחחחחח |
בא למישו לעשות מפלגה בסגנון עלה ירוק???
ככה נקרא לה: testosterone! (וגם עם כל הנטיות הימניות שלנו חח) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
ציטוט:
|
אני יעשה לוגו בפוטושופ עוד רגע..
(צריך סיריאל לcs3) בעע אני לא מוצא סיריאל. תתנו רעיונות למוטו :) משהו שיהיה קליט שאנשים ישימו בחתימה ולא רק ל"מפלגה" שרוצה לחוקק סטרואידים אחרת הייתי קורא לה " מזרק שקוף" בסגנון עלה ירוק |
הוא ישב בכלא כן בטח, אנשים עם כסף כמו שלו יוצאים בזול על עבירות הרבה יותר חמורות
|
ציטוט:
הבן אדם צודק. סטאלון מצלם עכשיו את רמבו 4. |
ציטוט:
ישר קפצתי במקום להיסתכל כמו שצריך |
ציטוט:
|
איזה בעסה לוו
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ