![]() |
תחרות הזלילה של ישראלבודי
טוב שמעו , עכשיוסיימתי 60% מקופסת שיבולת שועל 400 גרם בלי להכין את זה ובלי שום דבר :\
ומי שיודע מה זה שיבולת שועל יבין שזה לא קל עם כל הסיבים שיש שמה.... אני מתכוון לסיים את זה http://img233.imageshack.us/img233/7...ture001zl9.jpg 1600~ קלוריות 44~ גרם חלבון בכל העסק. הנה סתם תמונה שצילמתי מאמצע כל העסק , ואחרי זה אני יאכל איזה 3 בייצים וקצת פסטרמה בשביל החלבון... ואבוקדו לשומן איכותי. עכשיו כל אחד יספר פה על כמה דברים נקיים הוא בלס :) לא כולל צ'יטינג כי הרי זה לא בעייה לאכול המבורגרים וכל זה... |
250 גרם חזה עוף + פשטידת תפוחי אדמה וסלט הייתה הארוחה האחרונה שלי...
|
אני יודע שזה לא נחשב ליותר מדי פה, אבל פעם היה חסר לי קצת חלבון וכבר הגיע הערב, אז הכנתי לעצמי חביתה של 3 ביצים+קופסת טונה, ואת כל זה אכלתי ביחד עם קופסת קוטג'
|
250 גרם חזה עוף+300 גרם ספגטי ספוג בביצים+חמוצים :)
אה וכן שכחתי כמעט- 3 פרוסות לחם. |
5 פיתות עם חומוס
|
תכף טאוס יבוא חכה תראה מה הוא אכל מקודם, הוא אמר לי באייסי, אני לא רוצה לרשום מה הוא אכל אבל אני רק ארמוז שזה היה יכול להשביע 3 משפחות מבורכות ילדים בסין.
|
כל יום אני אוכל בארוחה אחרי אימון 250 גרם פסטה לפני בישול ו-6 לבני ביצים
|
2 צלחות פסטה מלאות (בערך 700 גרם), פיתה בלי כלום, קצת שניצלים, אגוזי מלך ובננה.
|
450 גרם חזה עוף
כוס אורז שתי צלחות צ'יפס אפוי תוצרת בית ועוד הרגיש לי ריק בבטן אז קינחתי בbig 100 *ארבל מזיל דמעה ונזכר באוף סיזן הכיף שהיה לו * |
צריך איזה שיטה להעלים את הנושא הזה ממי שבחיטוב עכשיו ...
אני לא רוצה להיות אחראי שחצי שנה חיטוב נהרסו בגללי :) |
2x250 חזה עוף + איזה חצי או יותר צלחת מלאה באורז ותפוח אדמה...(אז בתקופת המסה שהיתי צריך 300+ חלבון...היו זמנים)
|
ח....
איפה הבחור ההוא ששם את ההודעה שלי בחתימה שלו?
|
וואיי כמה זמן אני כבר לא אוכל כאלו כמויות עושה לי חרא של מצב רוח ומרגיש רע בעעעע...אין על השטיה של 300 100 200 עליתי איתה 4 קילו מה שעליתי ונראיתי כמו חזיר מסה שעברה עם כמויות אוכל עצומות...
|
יש מצב אני עושה את האנבוליק דיאט :)
או Abcde הישן והטוב לומר לכם את האמת הייתי על תפריט בידיוק שבועיים בכל הזמן שהתאמנתי =\ אז המצאתי שיטה של 5-4 סוגים של ארוחות שאני יעשה סטאק מהן וישים במקרר וכל ארוחה תהיה עם הרבה חלבון\פחמימות\שומן אתם מבינים. ופשוט לרשום את זה לפי הארוחות שאכלתי בלי לדייק הרבה. עריכה - גמרתי את הכל חוץ מהבייצים =\ שיבולת שועל זה ביץ' לאכול בגל הסיבים התזונתיים. כמו 2-3 לאפות |
ציטוט:
לא הרסת כלום עוד שבועיים למנייק !! סעמק ערס , חודשיים על LOW CARB זה שווה ערך לבולבול של כושי בתחת בסלואו מושן |
תעשה carb cycle
יותר קל טכנית |
אני זוכר שלפני צום יום כיפור אכלתי 400 גרם חזה עוף+700 גרם ספגטי+3 ירקות+שני כפות שמן זית
זה היה משביע =] |
ציטוט:
|
יש מצב ,
בגדול זה מחולק ל3 שלבים שבשלב אחד אתה זולל , שלב אחד לו קארב ועוד שלב שאני לא זוכר. Abcde זה מחולק לשבועיים או שבוע זלילה ושבועיים ירידה במשקל עם סייקלים של חלבון בתקופה של הירידה במשקל וזהו בערך , הדיאטה היחידה שהתמדתי בה (חודש שלם) והיו לי תוצאות מצויינות עליתי 5 קילו אבל ככה 2 קילו שומן (הייתי על אותו אחוז שומן כמו שהתחלתי את זה בסוף)~ ובהיקפים. |
ציטוט:
חחח לא לא , זה לא שהייתי חודשיים רצוף על פחמומות נמוכות הטווח זמן שהקצבתי לעצמי הוא 8 שבועות , בינתיים עברתי 5 וחצי ,ואני מאוד קרוב לאיפה שרציתי עשיתי 5 ימים על פחממות נמוכות מאוד בשבוע (50 ) גרם , ויומיים בשבוע על פחממות בטווח בינוני(150) |
אה רגע, נכון הקיצור של זה זה ABCDE, על זה אני דיברתי. לא יודע מה זה הראשון שדיברת עליו, אני התכוונתי ל- ABCDE - Anabolic Burst Cycling ואני לא יודע מה שתי האותיות האחרונות מייצגות.
|
אז איך הלך לזה שעשה את זה?
|
ציטוט:
ירדתי מ106 ל98.7 בינתיים (נשקלתי היום ) ,ירידה מאוד מאוד מינימלית בהיקפים ,הירידה באחוזי שומן היא בולטת (כבר יוצאים ריבועים לא רעים ) , ונקווה שנגיע לאן שנרצה בשבועיים הקרובים , ואז אחרי שבועיים נוספים של מאזן נייטרלי .....מסה מסה מסה מסה מסה מסה מסה |
אני וחברה שלי במלון קבלו ציט מילים עצבניים:
מנה עיקרית http://img379.imageshack.us/my.php?image=055lq4.jpg קינוח http://img75.imageshack.us/my.php?image=056ow2.jpg לא כולל מנה ראשונה :) |
אבל זה צ'יט =\
|
בימים הטובים שהיה סניף בא לי בורגר בצומת צמח, אני והאדמור היינו חוזרים מהכינרת, ומפרקים כל אחד שלושה כפולים, עם צלחת צ'יפס וסלט.
הבחור שם היה מחייך מאוזן לאוזן כשהיה רואה אותנו, ונהג לפנק אותנו בשתיה חינם וכל מיני תוספות. חבל שסגרו את הסניף הזה. |
מממ אני דפקתי היום שווארמה בלאפה , ואז אחרי שעתיים ארוחת מקדונלדס עסיסית
אבל זה צ'יט.....או שלא,אני במאסה א זעל הז**. |
חיסלתי היום סיר וחצי פסטה (לא בארוחה אחת כמובן). לפעמים אני משתעשע עם איזה 700 גרם תפוחי אדמה.
|
מגש פיצה 8 חתיכות
עם חצי בקבוק קולה גדול |
תפוחי אדמה אני יכול לאכול ללא הגבלה. לא יודע למה. אני פשוט אוכל ואוכל אותם ויכול לאכול עוד. כל פעם שאני מכין תפוחי אדמה, אני אוכל כמעט את כל הסיר בפעם אחת.
|
כי זה המכל הלאומי שלנו , מאות שנות "אבולוציה" (אם באמת זה יכול לקרות במאות שנים..) הפכו אותנו לאוכלי עמילן בעוד אנשים אחרים מתנפחים מזה ומקיאים אחרי ה200 גרם.
|
הפסוט הזה לא חוקי..:disgust:
אנשים פה מדברים על זלילות, ואני מסתכל במבט מלא תיעוב על היוגורט 0% שלי.. |
הארוחה האחרונה שלי ( השעה 1 בלילה הייתה) זה 12 שיפודים בסביבות ה750 גרם בשר
|
ציטוט:
|
אתמול בערב, סטייק אנטריקוט 1200 גרם ברוטב יין אדום + טבעות בצל וצ'יפס והמון צ'ילי מתוק!!
=]] |
במסה שהייתי הולך לנאפיס זה היה ככה
מנת חזה עוף על הגריל משהו כמו 250 גרם אחרי בישול דג דניס ככה לכייף תפוחי אדמה"תמניים" אפויים משהו בסטט סלט ערבי ענק!!!!!!!! טחינה פטריות ואיזה ליטר וחצי נסטי ואני לא צריף להזכיר לך איזה מנות יש לנאפיס כול מנה מכול הלב אחחחח היו ימים |
טוב ארוחה אחרונה שלי הייתה 250 גרם חזה עוף
+פיתה עם קבב +ירקות ירוקים בכמויות +3 לבן של ביצים +שניצל בסוף... ואני מרגיש עדיין רעב...למישהו יש רעיון? |
ציטוט:
לפני כמה ימים 6 שיפודים בקר אדום + קבב + צלע כבש ולחם וסלטים :jockey: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ