![]() |
תעזרו לי לבחור אבקת חלבון
עד עכשיו השתמשתי בצ'מפיון אבל וואלה היא יקרה מידי
370 שקל לאבקה זה קצת יקר לי.. איזה אבקה אפשר לקנות בהרבה פחות? משהו כמו 300 שקל 250 שקל ? ושתיהיה טובה ולא חרטא ברטה |
סיינטרקס וכל מילה מיותרת
|
מה המחיר?
|
320 ש"ח
אני לקחתי את התות שלהם ועם מים הטעם לא יצא כל כך טוב (בתכלס הטעם סביל) אבל עם חלב הוא היה מצוין. האבקה לא התערבבה לי כל כך טוב ותמיד נשאר לי הרבה קצף בשייקר. |
אז נראלי אני נשאר על צמפיון עוד 30 שקל אבל אתה מבסוט
|
יש גם את האופטימום ב335 שלפי מה ששמעתי היא די טובה.
אני אישית עוד לא ניסיתי אותה. |
אני מחפש משהו זול יחסית מתערבב טוב וטעים הבעיה שהצמפיון יקרה
|
ציטוט:
ממליץ לקחת טעימה של המוצר,לנסות לפני הקנייה. כך תדע אם המוצר והטעם ימצאו חן בעינייך או לא. |
לך על סיינטרקס .. קח שוקו. טעם איכות מרקם הכל 320 ש"ח מילה שזה החלבון הכי טעים אחרי צ'מפיון.
אה ולא משנה מה אל תחשוב על לקנות אופטימום.. כולם התלהבו מהקרם עוגיות שלהם וקניתי אותו ואני פשוט נלחם בכל שלוק שאני שותה... |
יש לי קרם עוגיות של צ'מפיון תכלס לא להיט
הבננה של צמפיון בן :):):):)... אבל מה 370 שקל לאבקה זה שחיטה.. דניאל תביא לי קישור לאתר של האבקה סיינטרקס בבקשה |
חברת סיינטרקס- http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1
חלבון מי גבינה של סיינטרקס- http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=89&Page=1 בחירה נבונה. |
וניל או שוקו?
|
וניל ברוב האבקות לא טעים, אני שתיתי סיינטרקס שוקו והוא אחד הקטלנים. כנ"ל הצ'מפיון בננה.
|
שאל את יאיר הוא שותה קבוע סיינטרקס שוקו
|
יש לי פשוט אובססיה לגולד סטאנדארט..תבדוק גם אותה
|
טוב נראה לי אני קונה את השוקו... תודה דניאל חח
|
בכיף :]
|
ציטוט:
|
כרגע אני מסיים את השוקו של סינטרקס ולא התאכזבתי...
באמת אחד הטעימים... אם לא הייתי לחוץ על לגוון בטעם אחרי 3 חודשים עם האבקה הזאת הייתי נשאר איתה... |
קניתי סינטרקס שוקו...שבוע הבא שיגמר לי הצמפיון אני יטעם אותה
|
תעדכן איך הטעם והערבוב.
אם זה יהיה טוב אני גם אקח את השוקו פעם הבאה. |
אני עם השק החמישי של סינטרקס שוקו, הטעם הכי טוב עם מים שטעמתי, עם חלב גם מעדן, מבצע זוגות 2 ב600, חברה טובה וטעם מעולה. לא רואה סיבה להחליף. ממליץ בחום, אם זה קריטי לך תגיד לי אני אביא לך טעימה.
הוניל גם טעים, התות גם סבבה אבל מאוס, אבל השוקו להיט. |
חחח מה קרה מה יש נגד גולד סטנדרט למה מחקו לי את התגובה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חשבתי שפיספסתי משהו באשכול אבל חיפשתי ולא...לא ראיתי אף הודעה מחוקה [אופציה שיש למנהלים] אז למה לשקר? אם תסתכל אחורה תראה עוד תגובות על אופטימום [שאישית אני חושב שלא להיט בכלל] |
ציטוט:
|
תאמת? כולם זיינו תשכל על אופטימום גולד קרם עוגיות שזה ה-אבקה אז אמרתי אני חייב להתנסות בה.. סבבה קניתי, רק סקופ ראשון נגעלתי.. אני אשכרה נלחם כל שלוק עם הדבר הזה.. בכללי קרם עוגיות גם של אינטראקטיב לא היה טעים.. בנינו הכי טוב שוקו בכל אבקה, מה יותר מפנק משוקו על הבוקר ואחרי אימון קשה ?? :):):):)
|
אין כמו בננה...
|
בננה קטלני.. מרענן.. אבל נמאס אחרי קצת זמן... שוקו אתה מחכה לשייק הבא שלך כל פעם חח
|
ציטוט:
אולי אני הוזה o0 |
שוב עברתי על כל הפוסט ואני לא מוצא שום הודעה מחוקה!
אולי אני הוזה? :) |
ואו הסיינטרקס שוקו פשוט אבקה מעולה!
טעימה ביותרר |
told you so
|
ממ..אח שלי אני כרגע עם החלבון החדש של אינטראקטיב-INTERACTIVE WHEY
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=89&Page=1 בטעם בננה מדהים. המחיר עומד בדרישות שלך,299 ש"ח. |
כדאי לקנות את האינטראקטיב וואי הזה?
במכון שלי יש מישהו שתמיד צורך אבקות שלהם מה אתה אומר? המחיר שלזה זול יותר מאבקות אחרות באתר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ