![]() |
וואלס עם הלץ
בן 17, מתאמן כשנתיים מתוכם שנה וחצי כליצן וחצי שנה כליצן על.
לוג ss משקל : 78 גובה: 173 בss סה"כ כ4 חודשים, עם הפסקה של חודש. משקלים התחלתיים עם טכניקה נכונה: סקוואט: 0 דדליפט: 0 בנץ' פרס: 0 פרס: 0 מתח: 0 מתח אימון מאתמול: A- סקבט הייבר: 135 4x3 פרס: 65 4x3 אימון הבא אני חזור על המשקל הזה. מתח: 8x3 כרגע הסקוואט עולה דיי מהר, 3 פלטות בקרוב. לגבתי המתח, אני אוסיף משקל בקרוב. סרטונים שיהיה מצלמה/ יהיה אנלוק לאייפון 4, מי שמכיר יודע איך אני עובד. מטרות- סקבט 150 הייבר, פרס 75, דדליפט 160, בנץ' פרס 110, מתח כמה שיותר משקל ב5X3. מחר אימון b. |
בהצלחה ליצן, רק אל תדפוק את הרכב בדרך למכון צצצצצ
|
אחלה סקוואט, כל הכבוד.
למה היי באר? |
אני רוצה למצות את הss ורק אז להתחיל לאובר, כרגע אין לי טעם להתחיל לאובר.
שאני אעבור לתכנית אחרת עוד x זמן אני אתחיל אותה עם לאובר. למר נחש, תודה ובהצלחה גם לך פש1ש. |
בהצלחה ליצן, אני רואה בך את בן טיפוחיי (למרות שאתה אשכנזי ושמן).
מה זה סקבט 3*4? |
בהצלחה!
|
4 חזרות שלושה סטים
|
איכססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס סססססססססססססס
הלאטח הראשי,הלאטח האשכנזי,ובנוסף השמן והמגעיל,גיל אויאיכס1 |
:8::8:
|
למה 4 חזרות ליצן שמן ?
|
התשובה בגוף השאלה
|
כי גירדה לי הביצה באמצע.
יכלתי עוד חזרה |
אימון b:
סקבט הייבר: 135 3x5 לא העלתי משקל, הרגשתי ששאני לא אעלה 137.5. בנץ' פרס: 90 3x5 אני חייב לעבוד על ההתכווצות של הגב. דדליפט: 137.5 3x1 בחזרה 3 המוט כמעט החליק והחזרתי תמוט עקום לסט אפ, הפסקתי אחרי זה. סה"כ היה אימון חלש מאוד, לא נהנתי בכלל, גיליתי שחסרים לי חורים קטנים יותר בחגורה והיא לא יושבת 100%. נקווה שיום ראשון ילך יותר טוב בb, אני חייב להעלות תדדליפט המחורבן הזה. |
יפה ליצן מגעיל שכמותך... מה עם סרטונים ?
|
יהיה כמה שיותר מהר
|
גיל יא קציצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ
|
ציטוט:
|
טוב חזרתי עכשיו הביתה, עדכון:
אימון a: סקבט הייבר: 137.5 3x3 לא היה קל היה לי חרא. פרס: 65 4x3 אימון הבא אותו משקל, אם אני נתקע עוד 2 אימונים - ריסט. מתח 3x5 שבוע הבא אני מוסיף 5 קילו. סה"כ אימון חלש אבל עם הרגשה טובה, היה צחוקים באימון עם שאר הליצנים והיה קקקק. |
באיזה ליצנים מד1בר?
|
B:
סקבט הייבר: 137.5 5x3, אימון הבא 3 פלטות. בנץ' פרס: 92.5 3x4, היה טוב, התחלתי להתרגן לחגורה טוב יותר, שמתי ל שאני שם אותה נמוך מידי. דדליפט: 140 1x3, צריך לעבור לאחיזה משולבת. סה"כ היה אימון טוב, הבנתי שאני שם תחגורה לא טוב אחרי הסקבט. אני מקווה ביום חמישי להגיע לסקבט 3 פלטות 3x5. בנוגע לליצנים, אתה יודע מי הליצנים הרגילים.. |
A-
סקבט הייבר: 140 4x3 (סוף סוף 3 פלטות) פרס: 65 5x3 אימון הבא 67.5, היה פרס מעולה. מתח: 5x3, עם 7 קילו. היה אימון מעולה, שמתי תחגורה כמו שצריך בכל התרגילים ובפרס סוף סוף הבנתי איפה להחזיק (תודה יניב). אימון הבא שיאים חדשים. |
יפה מאוד אחי התקדמות שלך טובה
|
כל הכבוד ליצן שמן ואשכנזי
למה 4 חזרות? |
חשבתי שאני לא אצליח, אני לא יודע אם אימון הבא לעלות ל142.5 או לעשות 140 5x3.
אני חושב שאני אתחיל lb אולי זה מה שיחזק לי תדדליפט המגעיל. |
אז זה אתה...
לפי דעתי אל תחליף עכשיו את הסקוואט לlb, כבר התרגלת לhb והמשקלים שלך עולים תמשוך את זה כמה שתוכל. ברגע שתחליף תוכנית לטקסס או למדקאו אתה גם ככה תצטרך לקחת את המשקל אחורה קצת בכמה שבועות הראשונים אז תוכל לתרגל lb. זו דעתי |
אין בעיה שימשיך בהייבאר כמה שבא לו, בעיקר בגלל שיקח לו זמן ללמוד לואובאר, ודווקא הוא די טוב בהייבאר
ואין לך מה להתקדם במשקל אם לא סגרת 5-5-5 או אפילו משו דומה |
ציטוט:
|
טוב יום חמישי לא היה לי אימון כי לא הייתי באזור בכלל, מחר אימון a.
|
התקדמות טובה
מזל טוב על ה3 פלטות! |
A-
סקבט הייבר: 140 3x3. פרס: 67.5 3x3. מתח: 5x3, עם 10 קילו. היה אימון חרא, אין לי מה להוסיף. |
יא שמןןןןןן מתי אני בא לקחת?
|
תבוא מחר בערב, הפלאפון שלי נפל לשלולית אבל עכשיו הוא בסדר
|
כוס דודה שך אני צריך הפקה אחייייייי
|
B-
סקבט הייבר: 140 4x3, היה קשה. בנץ' פרס: 95 4x3. דדליפט: 140 4X1, היה עגול -> ריסט מאימון הבא. לא יודע מה יש לי, האימון של ראשון והיום היו ממש גרועים. נקווה שישתפר המצב אם לא, אני אתחיל ריסטים. |
תפסיק לעשות 4 חזרות עבר... יש לך מכת 4 חזרות:eek:
יפה ליצן אתה מתחזק |
A-
סקבט הייבר: 140 5x3. פרס: 70 5x3, היה מטורף. מתח: 5x3, עם 10 קילו. אימון טוב. |
מה המטרה שלך בלעשות hb ?
ומתי אתה מפסיק ועובר lb ? |
אני אוהב hb ואני אעבור שאני אתחיל להכשל.
|
אחלה פרס ליצן שמן
צלם תסקבט, לא ראיתי אותך מסקבט הרבה זמן |
B
סקבט 145 3X4 כשל בסט האחרון. בנץ פרס 100 2X3 (טעות) הורדתי ל95 ועשיתי סט אחרון 5 חזרות. במנוחה מהדדליפט כל השבוע. משקל - 79 , 173~174 ס"מ עליתי קילו צצ סרטון סקבט- סט שני http://www.youtube.com/watch?v=2mgX68snE2U אני יודע שזה רבעים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ