![]() |
תוכנית אימונים שחבר בנה לי לחיטוב ,אם אפשר מכם חוות דעת כמו שצריך
A: חזה קידמית
בנץ' קלאסי מוט x4 חזרות 6 בנץ' עליון x4 חזרות 8 פלייס x3 [סט,סט,דרופ] חזרות 12,8,16 בהתאם חזה תחתון x3 15 כפיפת מרפקים לבייספס x4 חזרות 8-12 תשחק פטישים [סט,סט,דרופ] 10,6,15 בהתאם חזרות. מכונה [סט,דרופ] 10,6,16 בהתאם +אירובי ולאחריו כפיפות בטן x4 בשיפוע תחתון b:רגליים וכתפיים סקוואט x4 חזרות 6 פרונט סקוואט x3 חזרות 10 לאנג'ים x3 חזרות 15 מכונה כפיפה [סט,דרופ] 12,8,20 בהתאם. לחיצת כתפיים[פרס\דאמבלים] x4 8 חזרות הרמות לצדדים x3 סט,סט,דרופ 8,10,6,15 בהתאם. אירובי ולאחריו כפיפות בטן x4 שיפוע עליון c: גב ואחורית דדליפט x4 6 חזרות חתירה עם מוט x4 10-12 פולי עליון\מתח x4 12-15 בנץ' אחיזה צרה בסמית' x3 8 חזרות לחיצה צרפתית x410-12 חזרות מכונה [סט,דרופ] 6,16 בהתאם. אירובי בהתאם לתזונה - שלב ראשון 40 דקות 4 פעמים בשבוע . שלב שני 50 דקות 4 פעמים בשבוע . שלב אחרון 5 שעות שבועיות של אירובי! אפשר בבקשה חוות דעת איך התוכנית?? תודה מראש לכל העונים והעוזרים =] |
מגילת אסתר ..
|
תמצא חברים אחרים
|
אממ אוקי..o_o
ביקשתי חוות דעך כמושצריך,זה לא קרה עד עכשיו אז.. אפשר בבקשה? |
תביא תכנית כמו שצריך נוכל לשפר לך
הדבר היחידי שנשאר לתקן בה הוא להחליף אותה לגמרי |
תחליף תוכנית אחי.
אנחנו לא נבנה לך תוכנית, אבל אם תביא תוכנית נורמאלית נעזור לך לשפר. אני ממליץ על ss.... |
לא חשוב ss או פיצולים העיקר להעלות משקלים בתרגילים המורכבים...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
קיצר, קרא את זה http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=1 ואם אתה מחליט ללכת על זה אתה חייב גם ממש להקפיד על טכניקה בתרגילים. לא קל ללמוד את הטכניקה בהתחלה ברוב הדברים כמו שצריך, במיוחד בסקוואט. תוריד את הDVD של ריפטו ותקרא את הספר (יש לינקים בפורום אימוני כוח) |
ציטוט:
ובנוסף לכך, בדרך כלל התוכניות פיצולים שמקבלים מהמאמן בחדר כושר לא מכילים תרגילים מורכבים. |
ציטוט:
יש אחד שיגיע ל180 סקואט בשנה ויש אחד שיגיע בשנתים שלוש |
התוכנית לא רעה בכלל.
הייתי משנה את התרגילים לטווחים שבין 8-12, עם קצת נגיעה ב6 חזרות, בסט או שניים, בחיטוב הגוף במצב קטבולי כל הזמן, לא כדאי להעמיס עליו ואז להיפצע ולהרוס את כל החיטוב. תוסיף תרגיל לכתף אחורית. תוריד קצת מהאירובי בהתחלה אפשר לתת 25 דקות / 3-4 פעמים בשבוע. תעלה 2-3 דקות בכל שבוע, עד שתגיע ל50 דקות שלך/ 5 פעמים בשבוע. השאלה איך התוכנית תזונה שלך, זה יותר חשוב. אין דבר כזה תוכנית כוח לחיטוב, יש עשה ואל תעשה מבחינת תוכנית כוח בחיטוב, אבל הכי חשוב התפריט. בהצלחה. |
ציטוט:
איזה דברים טובים בתכנית הזאת? |
ציטוט:
|
עזובת'ך תכניות וחרטא בייספס שמייספס, תקפיד לעשות הרבה סקוואטים, דדליפטים, לחיצות כבדות ותרגילים בסיסיים ומדי פעם איזה ghetto workout, לאכול הרבה בשר, grechka ואוכל טוב של אמא והשמיים הם הגבול:)
|
אלא אם כן אתה מפתח גוף שהגיע לרמה מאוד גבוהה וצריך גירוי שריר מטורף התכנית הזאת ממש לא נכונה בשבילך, וגם אז יש פה חוסר פרופורציות
אתה אמור לעשות fbw במתכונת נכונה עם התרגילים הקלאסיים, מקסימום להחליף תרגיל שניים ולעשות מעין FBW במתכונת של AB עם הדגשים שלך(יד אחורית?, חזה?) 99% מהמתאמנים במכון כושר שרוצים "לגדול" בהתחלה צריכים fbw 3 סטים מספיקים ליד קדמית, בטן לא חובה לעשות עם דדליפט וסקוואט טובים. חזה עשית שם 14 סטים? WTF? אתה לא אמור להגיע לכמות סטים מטורפת ברמה שלך או שתתקע כמו רוב האנשים במכון 3 שנים באותו מצב תעבוד כבד, תאכל, תנוח, תתחזק |
ציטוט:
|
אימון גטו זאת התשובה היהודית לss.
|
ציטוט:
תודה רבה רבה לך ,מעריך מאוד אתת החוות דעת שלך אני יוסיף תרגיל לכתף אחורית כמו שאמרתה ואכך את ההערות לצומת ליבי . תודה רבהה לך ולכל מי שהעיר הערות בונות. הערכים הסופיים של התפריט הם כאלה: שלושה שבועות ראשונים: 240 חלבון 150 פחמימה 50 שומן השלב השני [למשך שלושה שבועות]מכאן ועד הקובי1ת 255 חלבון 100 פחמימה 40 שומן 3 שבועות אחרונים של החיט1ב [החלק הממש קשה] 270 חלבון 45 פחמימה [עדיף רק מירקות] 30 שומן יום העמסה- להתפנק ועדיף כמה שיותר,הרבה מזון פחמימתי ומשמח לגוף שיתן לך כוח ל10 ימים הבאים. |
טיפוסי שהילד יראה בילדר בתמונה שאומר לו מה שהוא רוצה לשמוע ולא יתייחס לשום דבר אחר
אחרי זה אנשים פה מתפלאים למה אף אחד פה לא אוהב לעזור |
ציטוט:
לקחתי את התוכנית למאמן שלי , שהוא מאמן שבאמת מבין ולא כמו כל ילד בן 21 שמזריק לעצמו סטרואידים לתחת ולא יודע בכלל מה ההשלכות שלו. מאמן גדול שכבר יש לו כמה תארים, בקיצור הוא אמר לי לנסות לעשות את התוכנית, להוריד את הדדליפט בחלקים האחרונים של החיטוב כי התזונה שם ממש שלילית ואין כמעט שומנים וכמו מה ששהוא אמר למעלה ולעבוד על דגשים יותר. ויראה מה יצא מזה, אם הגוף לא יקח אתזה כמו שצריך ולא יהיה את האפקט שאני מחפש,מנסים משו אחר. ישלי זמן אני צעיר, סיימתי את המאאסה שלי בסבבה אני לא ממהר לשומקום. |
אין שום סיבה לבנאדם נורמלי לעשות כל כך הרבה תרגילים וabc, לא משנה חיטוב לא חיטוב, לצאת מאימון עם 30 סטים זה לא משהו שאתה צריך לעשות ברמתך, ואני חושב שכל מפתח גוף יסכים שבנאדם ברמה הבסיסית שלו לא צריך לעשות כ"כ הרבה סטים
|
ציטוט:
ותאמין לי בנאדם שמזריק יודע טוב מאוד מה הוא עושה, אני לא מכיר בנאדם שמזריק ולא יודע מה הוא עושה. |
ציטוט:
ברגליים ישלי גם פרונט סקוואט סתכל על זה בלי ה3 האלה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מסביר אתזה חרא אבל אאם הוא יסביר לך אני בטוח שתסכים איתו |
אין סיבה לעשות פרונט סקוואט כל עוד אתה לא מבצע הנפות כלשהן וזה אחרי שיש לך hb טוב
לעשות לאנג'ים ולא סקוואט זה כמו לאכול חביתת סויה במקום צלעות טלה במרינדה, פשוט לא הגיוני. הורדת 3 תרגילים, סבבה במקום 30 סטים יש לך בכל אימון 27, אותו עיקרון. ברמה הבסיסית, קח מתאמן, תן לו תוכנית הכי חרא שיש, כל עוד הוא אוכל ונח, הוא יגדל, אבל זה לא אופטימלי, כי הוא יכול לגדול הרבה יותר כנ"ל חיטוב, אתה לא אמור להרוג את עצמך השריר לא יברח לשום מקום בקשר לסקוואט, אפשר תמיד לעשות, השאלה באיזה משקלים ובאיזה טווח חזרות, אין דבר כזה תרגיל שטוב למאסה ותרגיל שטוב לחיטוב, הכל תלוי איך אתה מתכנן ומשחק עם המשקלים והטווח חזרות בכל מקרה תעשה מה שטוב לך, אם באת רק לקבל סימן וי אין טעם להמשיך בדיון הזה, אמרו לך הרבה אנשים מה דעתם |
ציטוט:
85 קילו הספיק לי עכשיו שבוע ניטרלי,וחיטוב =c |
ערכתי לא הספקת לראות
תעשה סקוואט תמיד, זה התרגיל הכי אפקטיבי שקיים בחדר כושר. נקודה. |
ציטוט:
לרוב אין שמץ של מושג מה הם עושים |
ציטוט:
אם אתה אומר כך, כנראה שנפלתי על כמה חברה כאלה שיודעים. |
ציטוט:
עקומה הטיפשות מראה שככל שיש לבן אדם יותר טסט בדם ככה הידע שלו באימונים יורד. |
עזוב אותך כתף אחורית, תעשה דדליפט ומיליטארי פרס והכתפיים שלך יקבלו כזאת עבודה שלא תשכח בחיים...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ