![]() |
מספר שאלות לפני תחילת חיטוב.
אז ככה אני מתכוון להתחיל חיטוב מתחילת שבוע הבא. 12 שבועות.
החיטוב שלי מבוסס על הורדת פחמימות כל שבוע. יש משהו שאני צריך לעשות,לפני שאני עובר לתפריט חדש? |
להישאר על מאזן נייטרלי לשבועיים לפני החיטוב.
|
ציטוט:
|
באמת למה? יש הסבר?
דימה יש לך הצעות? |
לפי דעתי תעשה חיטוב cc דל פחממה עם העמסות כל שישי שבת או מתי שנוח לך בעקרון 5-6 ימים דל פחממה(40-50 גרם ) ויום העמסה
רק דבר שאני לא מבין למה אתם עושים חיטוב בחורף זה לא שאתם על 20 אחוז שומן |
ציטוט:
בכל מקרה , כמה אחוז שומן אתה?עם מעל 12-12 תעשה חיטוב רגיל עד שתירד לאחוזים האלה ברגע שאתה יורד אם אתה רוצה לנסות עוד והרגיל לא כזה עובד תנסה דל יכול לעזור ותכלס באמת לא עדיף בקיץ לעשות חיטוב , חבל תשקיע ואז תעלה עוד פעם דווקא בקיץ |
אני על איזה 18 אחוז. אני מתכוון להתחיל עוד מעט..
עשיתי חיטוב ומה שעובד עליי זה הדיאטת פחמימות,אני מתחיל שבועיים על איזה 150 גר' ואז יורד ל 100,80,50 +הרבה אירובי. ד'א דימון,איך קוראים לך? ואני גם מפרייד |
אני יתחטב לאיזה 15 אחוז,ואז יתחיל מסה נקייה עד 17 אחוז,ואז עוד חיטוב לקיץ
|
כמה אתה שוקל עכשיו?
|
ציטוט:
18 אחוז? אפילו יותר מחבריו של ריפטו השמן שמתקלחים עם חלב ומתפלשים באוראו. איך אתה מסביר את זה????? |
אני לא יודע בוודאות שאני 18, לפני חצי שנה העלתי תמונות והייתי 18, עכשיו כנראה פחות.
85 ק''ג 1.73 |
מיכאל
אם זה עובד עלייך אז תמשיך עם זה במידה ואתה נתקע או רואה שאתה מעבד יותר מדי מסת שריר תשאל עוד פעם... בכל מקרה לא ניראה לי החיטוב ומסה של חודש אם אתה שואל אותי..אם אתה רואה שאתה עולה יותר מדי שומן במסה אז תקצץ מהתחלה , לא רואה טעם לעלות לאחוזים כאלה אחרי זה החיטוב סתם ארוך ובוא אתה גם מעבד מסת שריר יותר מחיטוב של חודש חודש וחצי.. אני על איזה 13 אחוז שומן גג במסה וזה ניראה לי בעייתי.. |
אתה 18 אחוז שומן על 85 קילו?
|
תודה מיכאל.
שמע ח1צן, אני לא יודע בוודאות כמה א.ש אני. אבל 85 קילו 1.73 |
ציטוט:
אני יגיד לך מה, שכל ההרמות שלך נמוכות משמעותית מריפטואיסט ממוצע. אז מה עשית פה בעצם? |
נראה יותר טוב כי יש לי יותר מסת שריר.
|
חחח מוזר אתה, למה בילדרים לא מגיעים לא.ש גבוהה באוף סיזן? חלאס לזיין ת'מוח.
|
לא נכון, יש לו גם הרבה פחות שריר, הוא יותר פצוע ויותר יפצע בעתיד כי הוא לא מתורגל על הטכניקה מספיק, לקח לו הרבה יותר זמן להגיע לזה מריפטואיסט ממוצע והוא בזבז על זה יותר שעות פר שבוע, הוא לא איפשר למקומות רגישים להתחזק ולהסתגל לעומסים טוב כמו ריפטואיסט כי הוא עבד בתרגילים מוזרים ובמשקלים נמוכים, והכושר האירובי שלו לא השתפר.
זהו בערך. |
חחחחחחח טוב אחי
|
Nothin_BuT_Kaki, אתה כזה צבוע...
אתה כל הזמן יורד עלינו הריפטואים, על כך שאנחנו אם אחוז שומן גבוהה, אבל האמת היא שיש לך אותו אחוז שומן. צבוע מסכן עכשיו הבנתי למה אתה עושה את זה, אתה מקנא בכך שאנחנו מרימים הרבה יותר ממך, אז אתה מנסה לרדת עלינו למרות שאתה בעצמך אם אחוז שומן כמו שלנו חתיכת צבוע. |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
כן זה בידיוק זה. אתם כל כך חזקים!!!!! |
תאכלס איך זה שאתה עדיין בדעה שאתה צודק ואנחנו טועים? באמת אני שואל.
|
צודק ואתם טועים לגבי מה?
|
לגבי איך משיגים מאסה הכי מהר.
|
אני לא מבין יש מישהו שלא מסכים עם זה שכדי לעלות מסת שריר הכי טוב צריך להרים כבד?
על זה הויכוח? (מדבר על מישהו טבעי) |
ציטוט:
ע1נש המגעיל NO TROLL http://img254.imageshack.us/img254/2908/oreomilk.png אתה: http://img193.imageshack.us/img193/9272/16102010175.jpg באשכול שלך כתבת שאתה מתאמן שנה וחצי עונש מתאמן פחות עכשיו מי השיג מאסת שריר בפחות זמן? אה בעצם ע1נש הוא פריק גנטי שחכתי:sbb4: |
ציטוט:
עדיין לא הבנתי מה שונה ליצן ששוקל 85 עם 18 אחוז שומן שעושה פיצולים מריפטואיסט שעושה ss ושוקל אותו דבר על אותו אחוז שומן, רק עם 70 קילו יותר בכל הרמה. |
כמה בנט אובר הוא עושה?
|
אגב טוב שהוא לא צילם תתמונה שלו בצינוק, ככה היו רואים יותר
|
בואנה מה אתם מנסים לרדת עליו לכו תזדיינו הוא כולה ביקש עצה לחיטוב מה נפלתם עליו? עפתם עם עצמכם יותר מדי אף אחד פה לא בילדר או ליפטר ולא נראה ככה 90% פה זה חובבנים שמנסים לשפר את עצמם, יש לכם עצה טובה לשאלה שהוא שאל בנוגע לחיטוב אז דברו.
לשאלתך אל תהיה דפוק ותרד ישר ל40-50 גרם כי ק1בה אמר לך , תרד בהדרגה .. תבין מתאמן טבעי לא יכל לעשות דיאטה קיצונית ישר עם מעט פחמימה וכו' חבל על השריר המלצה שלי: שלב ראשון:150 גרם פחמימה ושעתיים אירובי בשבוע שלב שני:100 גרם פחמימה ו3 שעות אירובי שבועיות שלב שלישי: 80 גרם פחמימה וו3 וחצי שעות אירובי שבועיות שלב אחרון ורביעי: 40 גרם פחמימה ו4 וחצי שעות אירובי [מווות קליני] תחלק את השלבים לפי הזמן של החיטוב שלך כמובן לפי מספר שבועות וכמובן כל שלב אתה מעלה חלבון ומוריד את המינוס הקלורי יותר גם בעזרת הורדת פחמימה וגם קצת שומן[כפיצוי על עליית החלבון] שיהיה בהצלחה חבר |
שמע אתה כלי רצח ואתה חזק.. רוצה מסטיק?
תשאלו את מיכאל,הוא גם מתאמן בפרייד יש אצלנו מלא חזקים וענקיים שהם לא מוזרקים ואך 1 לא עושה ss חלאס לזיין ת'מוח כבר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
150 דקות אירובי ואירובי על בטן ריקה ביום חופש. זמן חיטוב: חודש. מטרה: 15%. |
ציטוט:
|
תקשיב טוב לפאשה תעשה מה שהוא אומר הוא מבין בדיאטות.. תן בראש
ואל תרגיש בתחרות עם אף אחד תתחרה בעצמך אל תשים לב למה שאנשים אומרים |
אחי אני עושה 140 קילו דדליפט.. שיט אני חלש טוב נו אני פורש לטניס... :)
חח אחי קח את זה בקלות החברה פה תמיד ככה אישית התרגלתי אליהם וחלק מהדברים דווקא מצחיקים אותי.. באמת. ק1רלז 4 ever |
לא שם לב אחי, שם זין על זה. שידברו עד מחר עם הss שלהם.
|
פשה בחיים לא עשה ss ולא יעשה,יחד איתו דני ותמיר. ולשלושתם יש משקלי עבודה עצומים. שזה בכלל לא המטרה שלהם.
|
ציטוט:
כמה אתה עושה במ0ור??????? |
ציטוט:
דיאטה דלה או אל דלה לא קשורה לזה שאתה טבעי או לא.. להיפך , אחת המטרות של cc נגיד היא לשמור על מסת שריר.. פשוט כשאתה באחוז שומן גבוהה אין טעם לעשות אותה.. הרי ההבדל באחוזי שומן הוא בגדול יכולת ניוד השומן של הגוף..באחוזים נמוכים זה ניהיהי בעייתי יותר ולכם הדל פחמימה יכול לעזור. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ