ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   דייב פלומבו מראיין את עמית ספיר- כבוד!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=68465)

eranguri 04-11-10 09:37

דייב פלומבו מראיין את עמית ספיר- כבוד!!

http://www.rxmuscle.com/videos/iatra...o-pro-202.html

Antonator1 04-11-10 11:36

אמת די עגומה עמית חשף על רמת התמיכה הכספית לספורטאים בארץ:( פשוט מרתיח לשמוע.

ניגרי ענק 04-11-10 12:35

למה "חשף"?
זה דבר ידוע.
עמית התותח! הוא יגיע רחוק!

Antonator1 04-11-10 12:41

ת'אמת שבאמת התלבטתי אם לכתוב "חשף" או להשתמש בביטוי יותר מתאים למציאות, אבל חפיף...

ניגרי ענק 04-11-10 12:52

כמה כותרות למי שלא היה סבלני מספיק לראות את הסרטון במלואו: עמית אוכל כעת 500 גרם חלבון ליום, הוא התחיל לעבוד ידיים רק בחצי השנה האחרונה (!) ומתכונן כרגע לסקרמנטו פרו.
אגב בהחלט מומלץ לראות הכל.

DannyC 04-11-10 13:59

שכחת לכתוב את הדבר הכי חשוב:
הוא הכיר את החברה שלו באינטרנט :)

Antonator1 04-11-10 14:30

בארץ לא מספקים ולו שקל להרמת משקולות, פיתוח גוף, איגרוף או איגרוף תאילנדי שבו אני כרגע עוסק, בקושי יש מימון כלשהו לאתטיקה... חרפה, פשוט חרפה. אנשים משקיעים את הנשמה ומקבלים... כלום.

subzero1122 04-11-10 14:37

למה אתם בדיוק אמורים לקבל משהו?
ופיתוח גוף הוא לא ספורט, בגלל זה הם לא מקבלים שקל. גם במלכת היופי הם לא מקבלים שקל מהמדינה, מה שהם מקבלים זה מספונסרים.

רותם חלימי 04-11-10 14:41

הלוואי ויצליח!

Antonator1 04-11-10 14:54

אין סיבה מיוחדת למה אנחנו אמורים לקבל משהו, אבל בוא אני אגיד לך ככה - המאמן שלי, בני קוגן, שלח מכתב ובו בקשה להכיר בספורט ובאיגוד הישראלי כרשמי או משהו כזה, לא זוכר בדיוק. לא טרחו לענות לו בכלל. זה לא יחס, אין סיבה מיוחדת למה צריך לקבל בוכטות כסף מהמדינה או מהספונסרים - אבל יש לא מעט מדינות שבהן זה ממש לא ככה. באוקראינה למשל, איגרוף תאילנדי מקבל וואחד סבסוד והכרה.

daniel maron 04-11-10 14:58

אנטון אתה מתאמן אצל בני קוגן? יפה יפה.. התאגרפתי אצלו בקבוצה במודיעין יותר משנה.. ו2 קרבות..

Vader1 04-11-10 16:11

גם אני התאמנתי אצל בני קוגן לפני כמה שנים בירושלים, אחלה מאמן.

KALINA 04-11-10 16:49

אמרתן נכון,לא מקבלים. אבל מי שרוצה להרוויח,מרוויח. מב ההרגל המטומתם - לשבת על התחת ולחכות שספונסר יגיע. למי פה מגיע,שירים יד. ניגרי,אני מצפה שתגיד את האמת,עם מעט הכוונה של חבר טוב וטיפה קואצ'ינג אם לא התחלת להרוויח מבודיבידינג? ואם כבר אחרי זה לא קיבלת הצאות שוות יותר,וסירבת רק כי עיתונאי אמיתי לא קונים בכסף?

KALINA 04-11-10 16:51

לאנטונאטור אני ראיתי חוזה של לוחם לנוקיה על סה''כ 15 אלף שקל. ילד בן 22. זה לא כסף? למה הוא לא שלך זה אתה צריך לשאול את עצמך... יכול להיות שלך..

Talvisota 04-11-10 17:51

איזו סיבה יש שכל סוג של ספורט כן יקבל כסף? אולי גם נממן את אולימפיאדת השש-בש העולמית

dethMAN 04-11-10 19:17

כל הכבוד לעמית! אני שמח בשבילו.
אני הייתי שוקל מחדש להגיד את הדברים שהוא אמר... שגם עם חלקם אני לא מסכים.
נכון שישראל לא תומכת בפיתוח גוף אבל להגיד Israel dosent really give a shit זה לא במקום.

בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה. גאווה ישראלית לא תזיק בכל זאת לייצג את הארץ שלך זה לא לייצג את אלה שלא תמכו בך כספית אלא את המעריצים שלך את החברים שלך ובכלל מדינת ישראל עם כל החרא שאנחנו אוכלים...
דעתי:)

שיהיה לו בהצלחה!

ניגרי ענק 04-11-10 19:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OREV (הודעה 1037445)
אמרתן נכון,לא מקבלים. אבל מי שרוצה להרוויח,מרוויח. מב ההרגל המטומתם - לשבת על התחת ולחכות שספונסר יגיע. למי פה מגיע,שירים יד. ניגרי,אני מצפה שתגיד את האמת,עם מעט הכוונה של חבר טוב וטיפה קואצ'ינג אם לא התחלת להרוויח מבודיבידינג? ואם כבר אחרי זה לא קיבלת הצאות שוות יותר,וסירבת רק כי עיתונאי אמיתי לא קונים בכסף?

בזכות החבר הטובה והיצירתי אני מכסה חלק מההוצאות, אבל שנינו יודעים שזה לא מסתכם בזה. מה שכן, לא יודע מה הייתי יכול לעשות בלי אותו חבר...

:clap:

harder 04-11-10 20:25

יפה לדעת שהוא היה פעם powerlifter זה נתן לו בסיס מצוין לפתח את הגוף שלו מהר בעזרת המשקלים הגבוהים
זה למה טוב להתחיל בתוכני כוח ואז אחרי כמה חודשים שנים לעבור לפמפם בייס
תותח רק בהצלחה

Antonator1 04-11-10 23:11

בתאכלס הוא טיפטיפה הגזים עם כל הקטע הזה של "כל הכסף בארץ הולך לבטחון וקצת לכדורסל וכדורגל"... אני מתאר לעצמי מה דייב פלומבו חושב על ישראל עכשיו.

dethMAN 04-11-10 23:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1 (הודעה 1037638)
בתאכלס הוא טיפטיפה הגזים עם כל הקטע הזה של "כל הכסף בארץ הולך לבטחון וקצת לכדורסל וכדורגל"... אני מתאר לעצמי מה דייב פלומבו חושב על ישראל עכשיו.

my point exactly.

KALINA 04-11-10 23:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1037547)
בזכות החבר הטובה והיצירתי אני מכסה חלק מההוצאות, אבל שנינו יודעים שזה לא מסתכם בזה. מה שכן, לא יודע מה הייתי יכול לעשות בלי אותו חבר...

:clap:

בעיניי אתה שווה הרבה יותר ממה שאתה דורש,אתה בכיף יכול לתפוס נישה של פלומבו בענף הישראלי והיחיד שמונע ממך להתפתח -זה אתה,.. אותו חבר הצביע לך על הדרך

ניגרי ענק 05-11-10 00:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OREV (הודעה 1037652)
בעיניי אתה שווה הרבה יותר ממה שאתה דורש,אתה בכיף יכול לתפוס נישה של פלומבו בענף הישראלי והיחיד שמונע ממך להתפתח -זה אתה,.. אותו חבר הצביע לך על הדרך

:ok:

אוהב אותך אחי.

Antonator1 05-11-10 02:34

הוא גם תיאר את המצב כאילו אין בארץ עוד אפילו בודיבילדר נורמלי אחד, לא הזכיר ולו במלה אחת את מאור, אלון צוקרמן, סטס, מישל ואחרים...

daniel maron 05-11-10 12:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי antonator1 (הודעה 1037706)
הוא גם תיאר את המצב כאילו אין בארץ עוד אפילו בודיבילדר נורמלי אחד, לא הזכיר ולו במלה אחת את מאור, אלון צוקרמן, סטס, מישל ואחרים...

נו מה אתה רוצה? זה אינטרס בסיסי ולגיטמי.. הוא רוצה לצאת בכתבה "הכי טוב מישראל שבא לתת בראש עם הבחורים הגדולים".
עם היית משקיע תנשמה שלך במשו ולמזלך ללא שום תמיכה מהמדינה היית יוצא לחו"ל ומתחיל סוף סוף להצליח לא היית גאה בעצמך ורוצה שיעריכו אותך?

Philip1123 05-11-10 23:36

ראיתי את כל הסרטון (למרות שלקח לו המוןןןןן זמן עד שאפשר היה לראות עד הסוף). מעניין.
אכן הציג תמונה נכונה, גם אם טיפה מוגזמת של סצנת פיתוח הגוף בארץ... לא לשכוח שזה היה בסה"כ חלק זניח ביותר מהראיון.
בסה"כ שווה צפיה וזה עדיין כבוד גדול לישראל שאחד משלנו זכה לחשיפה כזו.
הרגה אותי הבורות המוחלטת של המראיין שמייצגת את הטיפשות של האמריקאים בכלליות - שואל את עמית ספיר "האם יש בכלל ספורט בישראל? האם יש קבוצות ספורט כלשהן?..." הוא בטח חושב שהכול כאן מדבר ואנשים רוכבים על גמלים.
אהבתי גם את הקטע שהוא מספר על איך שהכיר שם את אשתו באינטרט, נפגשו והוא עבר לגור מארהב לקנדה בגללה.

daniel maron 06-11-10 01:24

אמריקאים זה עדר,יש שמועה אז כולם רצים איתה.
בחו"ל חושבים שישראל זה כמו אפריקה.

eminemfan 06-11-10 01:50

צדק בכל מילה.בחור אינטיליגנטי ואיכותי.אולי שכספי יעזור לו שם עם ספונסרים..

Talvisota 06-11-10 23:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 1037753)
נו מה אתה רוצה? זה אינטרס בסיסי ולגיטמי.. הוא רוצה לצאת בכתבה "הכי טוב מישראל שבא לתת בראש עם הבחורים הגדולים".
עם היית משקיע תנשמה שלך במשו ולמזלך ללא שום תמיכה מהמדינה היית יוצא לחו"ל ומתחיל סוף סוף להצליח לא היית גאה בעצמך ורוצה שיעריכו אותך?

סתם שאלה למה הוא אמור לקבל תמיכה מהמדינה?

Scylla 07-11-10 04:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי talvisota (הודעה 1038228)
סתם שאלה למה הוא אמור לקבל תמיכה מהמדינה?

הוא אישית לא, אבל הענף עצמו כן. וברגע שהאיגוד מקבל מימון, יש תנאים למתחרים - שכר, אימונים, תוספים וכו' וכו' - כמו בכל ענף.

KALINA 07-11-10 07:05

ומה אינטרס של המדינה ?

daniel maron 07-11-10 08:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 1038278)
ומה אינטרס של המדינה ?

מחזק את הנקודה שלך, אפשר להגיד "לקדם את הספורט" וכל המילים היפות אבל תכלס מה יצא למדינה מזה? כלום..
ואת האמת מי שמצליח בארץ בענף הזה ועוד יוצא לחו"ל זה באמת כבוד..בלי ספונסרים בלי כסף ובלי דברים אחרים שבארהב הרבה יותר קלים להשגה ואיכותיים וזולים.

KALINA 07-11-10 09:22

האנטרס של הספונסורים לתמוך בענף-הוא אינטרס כלכלי פרופר- לקדם את המוצר שלהם. בודיבילדר שלא מוכן לעבוד בישביל הספונסר לא יזכה בתמיכתו. מצחיק שיש לנו כמה דמויות בתחום שלא מוכנים לעשות מה שברנצ' עושה בישביל מאסלטצ' וסטס לאופטימום...
תמונות יפות זה לא מספיק בישביל שספונסר יפתח בישבילך את הלב ואת הכיס.

Talvisota 07-11-10 14:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1038268)
הוא אישית לא, אבל הענף עצמו כן. וברגע שהאיגוד מקבל מימון, יש תנאים למתחרים - שכר, אימונים, תוספים וכו' וכו' - כמו בכל ענף.

מה האינטרס של המדינה? למה שהכסף שלי יממן צבע גוף ברונזה? או למה שהכסף שלי יממן במות לבילדרים? או לכל ספורט אחר,אתה טיפש,אשרייךץ
ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 1038278)
ומה אינטרס של המדינה ?

+1 נכון אנטון
ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 1038290)
האנטרס של הספונסורים לתמוך בענף-הוא אינטרס כלכלי פרופר- לקדם את המוצר שלהם. בודיבילדר שלא מוכן לעבוד בישביל הספונסר לא יזכה בתמיכתו. מצחיק שיש לנו כמה דמויות בתחום שלא מוכנים לעשות מה שברנצ' עושה בישביל מאסלטצ' וסטס לאופטימום...
תמונות יפות זה לא מספיק בישביל שספונסר יפתח בישבילך את הלב ואת הכיס.

אנטון אתה בחור חכם ואני שמח שנשארו בילדרים שלא בוכים "מאיפה הכסףףףף שהמדינה צריכה לתת ליי" אלא מבין את המשפט "בשביל כבוד צריך לעבוד"

ניגרי ענק 07-11-10 16:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי talvisota (הודעה 1038319)
מה האינטרס של המדינה? למה שהכסף שלי יממן צבע גוף ברונזה? או למה שהכסף שלי יממן במות לבילדרים? או לכל ספורט אחר,אתה טיפש,אשרייךץ

+1 נכון אנטון

אנטון אתה בחור חכם ואני שמח שנשארו בילדרים שלא בוכים "מאיפה הכסףףףף שהמדינה צריכה לתת ליי" אלא מבין את המשפט "בשביל כבוד צריך לעבוד"

דרך אגב קראתי ביום שישי שאיגוד השחמט הישראלי זוכה בהקצבה של 2.5 מיליון שקל לשנה (!) לא פחות.
אז למה שהכסף שלי יממן כמה רקבונות שמזיזים גילופי עץ על לוח משובץ?

subzero1122 07-11-10 17:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1038362)
דרך אגב קראתי ביום שישי שאיגוד השחמט הישראלי זוכה בהקצבה של 2.5 מיליון שקל לשנה (!) לא פחות.

כי פיתוח גוף לא מעניין אף אחד.
פיתוח גוף הוא לא ספורט, ואף אחד לא צריך לממן לכם תסייקלים.
אני לא רואה שהמדינה מממנת את תחרות מלכת היופי או תחרות תספורת לגמלים, למה שיממנו פיתוח גוף?

פיתוח גוף מעניין פה בלחץ 100 אנשים במדינה, זה שיש כמה ילדים בני 15 שמאוננים על תמונות של קולמן וכותבים בפורומים, לא אומר שהם קשורים לענף איכשהו, כי משום מה בתחרויות הקיקיוניות של איגודי פיתוח הגוף בארץ באה כמות של אנשים שיכולה להכנס במונית שירות, ההפקה נראת כמו פארטיה ויש בלחץ 1 ורבע מתמודדים בכל קטגוריה, למה שיתקצבו בושה וחרפה שכזאת?
אין בדברים האלה כל כוונה לגרוע מהמתחרים בפיתוח גוף, פשוט אתם חברים באירגונים של אנשים שלא הייתי נותן להם לנהל דוכן שווארמה בבלומפילד, ולכן לעולם לא תראו שקל מהקצבה כלשהי.

מי שחושב ששחמט לא מעניין אף אחד, יתפלא לדעת כמה ישראלים יוצאים לתחרויות בחו"ל, כמה אירועי שח מט מארגנים בארץ (בכיכר רבין היה אחד לפני שבועיים בדיוק שארך כל הלילה).

בכל מקרה, מאחר ופיתוח גוף הוא לא ספורט, ותקלטו כבר שהוא לא ספורט, אין לכם בכלל מה לרוץ ולבכות על זה שאין הקצבות מהמדינה.

KALINA 07-11-10 17:46

ציטוט:

כי זה מקדם את האזרחים סוג א"א שיהיו גאונים במטמטיקה והייטק ו2.5 מיליון שקל זה לפעמים מע"מ חודשי מעסק שאדם ברמה שכלית כזאת מחזיק.
להשקיע בשחמט-זה להשקיע בחינוך וכלכלה..

ד"א התקשר ספונסר שלי interactive nutrition והעניק לי 3 כרטיסים vip בשווי 1000 ש"ח לארוע בנוקיה-לי לתמר ולאיתיאל,ע"מ שנוכן להמיג את המותג בקרב לוחמי ואוהדי mma
:d:d:d

Idan Golani 07-11-10 17:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1038373)
כי פיתוח גוף לא מעניין אף אחד.
פיתוח גוף הוא לא ספורט, ואף אחד לא צריך לממן לכם תסייקלים.
אני לא רואה שהמדינה מממנת את תחרות מלכת היופי או תחרות תספורת לגמלים, למה שיממנו פיתוח גוף?

פיתוח גוף מעניין פה בלחץ 100 אנשים במדינה, זה שיש כמה ילדים בני 15 שמאוננים על תמונות של קולמן וכותבים בפורומים, לא אומר שהם קשורים לענף איכשהו, כי משום מה בתחרויות הקיקיוניות של איגודי פיתוח הגוף בארץ באה כמות של אנשים שיכולה להכנס במונית שירות, ההפקה נראת כמו פארטיה ויש בלחץ 1 ורבע מתמודדים בכל קטגוריה, למה שיתקצבו בושה וחרפה שכזאת?
אין בדברים האלה כל כוונה לגרוע מהמתחרים בפיתוח גוף, פשוט אתם חברים באירגונים של אנשים שלא הייתי נותן להם לנהל דוכן שווארמה בבלומפילד, ולכן לעולם לא תראו שקל מהקצבה כלשהי.

מי שחושב ששחמט לא מעניין אף אחד, יתפלא לדעת כמה ישראלים יוצאים לתחרויות בחו"ל, כמה אירועי שח מט מארגנים בארץ (בכיכר רבין היה אחד לפני שבועיים בדיוק שארך כל הלילה).

בכל מקרה, מאחר ופיתוח גוף הוא לא ספורט, ותקלטו כבר שהוא לא ספורט, אין לכם בכלל מה לרוץ ולבכות על זה שאין הקצבות מהמדינה.

end of story!

subzero1122 07-11-10 18:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 1038374)
כי זה מקדם את האזרחים סוג א"א שיהיו גאונים במטמטיקה והייטק ו2.5 מיליון שקל זה לפעמים מע"מ חודשי מעסק שאדם ברמה שכלית כזאת מחזיק.
להשקיע בשחמט-זה להשקיע בחינוך וכלכלה..

ד"א התקשר ספונסר שלי interactive nutrition והעניק לי 3 כרטיסים vip בשווי 1000 ש"ח לארוע בנוקיה-לי לתמר ולאיתיאל,ע"מ שנוכן להמיג את המותג בקרב לוחמי ואוהדי mma
:d:d:d

סוף סוף מישהו חושב מחוץ לקופסא.
אם השרי ביטחון והרמטכ"לים היו יודעים לנהל מלחמות כמו ששחקני שח מט מנהלים משחק אולי לא היינו נראים ככה.

"פישלנו, יצאנו למלחמה, היו כוונות טובות, אבל חרא רמטכ"ל. סיפור ישראלי קלאסי"
-ניקולה קובלובה.

moo 07-11-10 18:15

ציטוט:

לפחות הם זוכים במקומות הראשונים בעולם...

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1136054.html

ניגרי ענק 07-11-10 18:49

שחמט זה כן ספורט?
העניין הוא שטומי לפיד היה היושב ראש שלהם, ועכשיו זה אביב בושינסקי.
תעשו לבד את ההקשרים.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:45.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ