![]() |
מישהו מכיר את זה?
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
חחחחחחחחחחחחח
איך אפשר לקרוא למה שהוא עושה שם סקוואט?! |
הטמטום...
|
מזכיר תמערכון הזה של עופר שכטר עם ההופ הופ הופ הופ הופ והופ הופ הופ הופ בשבוע סוף חחח
|
וואי אני מחרבן פה מצחוק!!!
|
חחחחחחחחחחחחחחח הוא לא רציני
|
זה עצוב.
אדם טיפש. "והגיע לגוף מרשים ביותר ללא שימוש בסטרואידים" הטימטום. |
חחחחחחחחחח
ד"א זה אמיתי כל מה שהוא רשם בהתחלה לגבי כל התארים ב ifbb? ??? |
מכיר.
הוא חתיכת אפס. |
טוב כתבתי שם תגובה
תגיבו גם :) |
תראו את הסרטונים האחרים שלו
זה פשוט א-ב של ליצנות בחדר כושר כמובן שהסקוואט זה הדובדבן שבקצפת |
גם זה ממש ממש הצחיק אותי האמת
http://www.youtube.com/watch?v=QvVQn...eature=related |
חחחחחחחח לא יאמן הרג אותי ... אבל תאמת אני אפילו טיפה מרחם עליו...
|
מוזר שהאימונים שלו כאלה והוא נראה ככה.
הזרקות? |
נראה איך..?
הוא על אחוז שומן נמוך אם רגלי עוף. הבן אדם פאקינג 65 קילו, אחוז שומן נמוך יכול לעשות פלאים במצלמה |
הרגליים באמת קטנות, אבל הפלג גוף עליון לא רע
אבל צודק, באמת יכול להיות שהמצלמה מחמיאה חחח |
תעשו 7 שנים בנץ וכפיפות מרפקים ותיראו ככה
|
הוא לא שובר מקביל
|
ציטוט:
|
1- יש לו רגליים הכי דקות שראיתי לגבר בוגר שמתאמן ברצינות, כנראה בגלל העובדה שהוא עובד רק במכונות.
2- זה הסקוואט הכי גבוה שראיתי נראה לי, בספר ss זה אפילו לא נכנס לקריטריון של רבע סקוואט. חצי מהתרגילים שמבוצעים שם מוגזמים(זה מכרעיים זה? תעשה מכרעיים עם 80 קילו כמו שצריך נראה מה יקרה) סתם כי הבנאדם רואה משקל בעיניים, ובאגו. אנ'לא יודע, מאסה כזאת אחרי 20 שנה... הוא צריך לשקול 10 קילו יותר של שריר נטו, גם אם הוא 1.60 מה גם שהוא מפרסם באתר שלו שהוא ירד ב20% שומן ועלה במאסת שריר בו זמנית... נו באמת, זה רציני זה? |
מי זה בכלל ומתי הוא זכה ב ifbb?
|
ציטוט:
|
איך הוא הגיע לגוף כזה אם שטויות כאלה?
|
אם יגאל עמיר לא היה בכלא הייתי אומר שזה הוא.
|
אני לא אוהב לזלזל באנשים..באף אחד..
אבל האמת שראיתי את זה, קצת הייתי נבוך בשבילו, רוב הסירטון הם מראים את המלא משקלות שהוא "מרים", ואם הוא אומר שזה סקווט, אז אני בטוח שבצורה הזו כולנו נכפיל את הסקווט שלנו...או נשלש אותו.. איגל אמיר..חחח..קרעת אותי.. |
באלי לשבור לו תפנים
בושה לעם ישראל תראו סרטונים אחרים אחרי כל סט כמו חולה הוא מרים תאגודל ועושה 'מוסט מוסקוליור' גם במקבילים אשכרה יש עליו 60קילו, הוא לא יוריד תשרשרת עם הצלחות, הם ירים תאגודל ויעשה תפוזה הדפוקה שלו. לדעתי מהיום אין דבר כזה יוסי יד 50, יש הראל רגל 20. |
הראל רגל 20 חח
|
מסתבר שיש אנשים ששלימו ליצור הזה 2500+ שקל בשביל 2 פגישות של מדידת אחוז שומן + תפריט תזונה מוכן.
פשוט מרתיח אותי, גם הטמטום של האנשים והניצול של הטמטום הזה ע"י ליצנים כמוהו. |
זה פשוט הסתטלבטות....
איך המנהל של המכון נותן לו בכלל להרוס תלג פרס ככה |
ציטוט:
שותף להרגשה שלך, אבל לפי עניות דעתי אסור לרחם עליו, מפני שאלו לא סרטונים תמימים. אני מבין שהוא לוקח הרבה כסף מאנשים תמימים עבור שרותי "ייעוץ" שלו וכך נאמר: מי שמרחם על אכזרים סופו שיתאכזר לרחמנים |
ציטוט:
|
איזה ליצן..
|
מה זה הזיוף מבוקר הזה של ארנולד שהוא מדבר עליו?
|
איזה קנאים. :mushy:
|
ציטוט:
תודה על התגובה! אבל באמת דע לך שאני הקטן שבחבורה. אם הייתה רואה איזה משקלים מרים הרב דב ליאור, הרב דוד פוטש, או אפילו בחור פשוט ואמיתי מישיבת שבי חברון, הייתה מבין שאני לא קיים נ"ב - הכוונה למשקלים רוחניים :ok: |
ציטוט:
|
הרג אותי מצחוק עם הלג פרס :):):):) הבן אדם דפוק!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=UYBKJ...eature=related ופה שילשלתי מצחוק בכפיפות מרפקים ב3:25! |
חובה ליראות את זה.....
http://www.youtube.com/watch?v=PFk1z...eature=related נראה לי שזה בן אדם "אמיתי" |
טכניקה זוועתית
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ