![]() |
איזה ספריי נגד הידבקות חביתה לקנות?
שבוע טוב אנשים נשים וטף..
המטרה שלי כרגע זה לאכול חביתות הכי בריאות וטובות לבאדי בילדר שרק אפשר.. אז במקום שמן משתמשים בספריי נגד הידבקות.. אז איזה תרסיס לקנות (שם, חברה) קניתי את פאם - pam. כתוב עליו : שמן לבישול, טיגון ואפיה. שמן קנולה אורגינל אנרגיה 730 שומנים 81 גרם חלבונים, פחמימות : 0 כולסטרול: 0 יש לי הרגשה שהוא לא הכלי הכי חד שבחבורה.. המשך ערב טוב |
צפה לצליבה מהחבר'ה פה...ובצדק
זאת התעסקות בשטויות נוראיות....מה גם שאין סיבה לקצץ בשמן |
שמן קנולה זה הכי טוב
|
נגד הידבקות?
שים אצטון. |
שים סנ1.
|
חחחחחחחחח
http://3.bp.blogspot.com/_9xzhrPA6ve...it+piccard.jpg גם בתקופה הכי מטורפת של החיטוב אין סיבה לא לשים קצת שמן זית במחבת טפלון:rolleyes: |
ציטוט:
קנולה:bot::bow: |
קנולה?
איכס זה הדבר הכי נורא להכין איתו חביתה / ביצת עין וכו'. מתגנים בחמאה. |
יצא לי לשמוע שהערכים של השמן זית נהרסים בטיגון, לא יודע כמה זה נכון.
אני משתמש בפאם בטעם חמאה יוצא טוב, ולרוב מוסיף שמן זית בצורה הרגילה שלו לאחר מכן, תלוי מה אוכלים. |
k 600
|
ציטוט:
|
אני טיגנתי בשמן זית עד שבוע לפני תחרות, תפסיקו להתעסק בשטויות.
אנשים הולכים לקיצוניות ללא שום צורך, אחר כך נשברים וזורקים את כל הספורט לפח. לא חבל? |
אני עדיין לא מצליח להבין את הגישה שיש פה לכמה חברים בפורום, אפשר לחשוב שאתם לא שאלתם שאלות כאלה בתחילת הדרך, אולי כדאי שנחפור ונעלה אותן למעלה שיהיה אפשר לתת לכם גם כן כמה הערות ציניות כתגובה. מי שאין לו משהו חכם להגיד שפשוט לא יכתוב - אתם לא נשמעים מצחיקים או בטוח לא חכמים יותר עם ההודעות האלה.
לפותח הפוסט - לדעתי פאם הוא די גימיק שיווקי, גם סבתא שלי משתמשת בזה (בעיקר כי היא לא רואה טוב ולא מצליחה לעמוד את הכמויות שהיא שופכת למחבת אז זה עדיף לה) אבל אני לא רואה למה לא לקחת שמן נוזלי שאתה יודע שהוא איכותי לשפוך כמה טיפות ומקסימום לעבור עם נייר מגבת קצת ולמרוח אותו בצורה אחידה. כמו שהניגרי אמר, חבל להתעסק יותר מדי בשטויות, זו גם הוצאה כספית וגם אני בספק אם יש לשמן של פאם יתרונות תזונתיים על שמן איכותי נוזלי. |
ציטוט:
אבא שלי מכין חביתה עם מרגרינה אני רק עם שמן קנ1לה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שמן קוקוס בשביל לטגן ביצים, זה הדבר הכי מגעיל שגרם לי גם להכשל בסקוואט בגלל בחילות.
מטגנים בחמאה |
ציטוט:
|
ציטוט:
שמן קוקוס לא מתחמצן אז הוא יותר בריא והופך אותך לסוס יותר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איכס... שמן קוקוס רק לבעלי כוס
|
שמן קוקוס זה לא הדבר שהבחורות שמות כדי להיות שזופות ועל הדרך נראות כמו חז1ת אוף שרוף?
|
ציטוט:
|
איכס....שמן קוקוס....
ע1נס אתה צריך שמן תחת בנוסף? |
שמן תינ1ק1ת
|
ציטוט:
שמן זית בחביתה או בשניצל, זאת הבעיה? זה ההבדל בין להצליח או לא להצליח? רעבאק אני אכלתי ככה עד שבוע לפני תחרות והגעתי עם וורידים בבטן. תפנימו כבר שצריך לתת דגש לעיקר, לתפריט טוב, לאימונים טובים, ובעיקר: להתמדה. כל העיסוקים הטפלים האלה, שבאים מכל מיני השפעות ומאמרים שבכלל לא נועדו לחובבנים, או לא רלוונטיים לאנשים שיש להם במילא הוצאה קלורית גבוהה, כל זה רק יגרום לאנשים להתייאש ולעזוב הכל, והאמן לי ראיתי כל כך הרבה כאלה. מתינות והתמדה, התמדה ומתינות - זה המפתח. גם מי שחוזר בתשובה במכה אחת דינו להישבר ולחזור בשאלה או לחילופין להרגיש אומלל. תעשו דבריעם בהדרגה ובשכל ואז תראו תוצאות. |
ציטוט:
ואומר את זה בחור שמגיע מוכן לתחרות מיובש כמו בחזון העצמות היבשות של יחזקאל! |
ניגרי בכללי אני מסכים איתך בכל מילה. הכוונה היתה למרוח את השמן בצורה שווה כדי שלא ידבק. מבחינת כמות אני בטוח ש5-10 גרם יותר או פחות לא יעשו את ההבדל מבחינת תוצאות.
|
ציטוט:
:winked: תודה. מבטיח לך ששנה הבאה אני מגיע עוד יותר יבש, ועוד יותר גדול - כבר עובד על זה מרגע שהסתימה התחרות, לא לקחתי נופש כמו פעמים קודמות... |
סומך עלייך עיוני
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ