![]() |
ישראל אמרון כננס גבר
התרשמתי מאוד מהתמונה בסמל האישי שלך.
רציתי לדעת מה הנתונים שלך עכשיו,משקל,אחוז,היקף יד אתה נראה מסאיבי מאוד עכשיו. כל הכבוד :clap: |
משקל 80 אחוז לא יודע אבל עדיין נשארו ריבועים היקף 43
|
וואו....
|
נהיית קרנף מסאיבי מאוד.. תעדכן בתמונות?..
כל הכבוד. |
|
הרגליים!!!
מעולה. |
חחח ישראל אני זוכר אותך שהיית מתאמן בגיל פז עוד אז היית שור
|
איזה גוףףף אחי מאסיבי בטירוף תמשיך ככה! מצפה לגדולות :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נהיית קרנף
כל הכבוד אחי עלה והצלח |
ציטוט:
אני עזבתי משם כשהתגייסתי וכרגע אני בקנטרי איך הסתדרת במכון הזה בלי כלוב |
שמים על המקבילים, וגם התאמנתי בגינות רוב הזמן שם אני גר אבל גם שם לא היה כלוב והדמבאל הכי גבוהה היה 25 קילו עכשיו עזבתי עברתי לגרייט שייפ שם יש הכל ואפשר להתאמן כמו בן אדם לא צריך לבזבז חצי מהאימון בישביל להכין את התרגיל
|
כן אבל בגרייט שייפ יש איזה משוגע אחד שלא זז מהכלוב וצועק כמו פסיכופט
|
ציטוט:
כי יש שם רק מוט אולימפי אחד אתה עכשיו ביב'? |
ציטוט:
|
ציטוט:
ועכשיו אני בי''ב |
ציטוט:
|
ואו...
|
ציטוט:
|
ישראל כמה גרם חלבון/פחממה אתה אוכל לכל קילו ממשקל הגוף?..
ואתה שור, ידיים מרשימות מאוד.. תנסה לשפר את החזה, ואת החזה עליון ואתה פרפקט. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה יכול לראות מההשתקפות של המראה שהחזה בסדר גמור ולגבי האוכל גיל כותב לי מה לאכול ואני עושה אחד לאחד מה שהוא אומר בלי לשאול שאלות |
כן במראה הוא נראה טוב. אולי תעלה עוד כמה תמונות ?..
ולא שאלתי מה אתה אוכל אחי, שאלתי לכמה גרם חלבון אתה מגיע בסופו של יום.. מעניין אותי לדעת . |
ציטוט:
|
שוט אני מקשיב..
|
בוקר 2 פרוסות לחם (מלא כמובן) וקופסה קוטג
10: 3 פרוסות לחם ו4 ביצים 2 לבנים 2 צהובים בטחינה גולמית 1: חזה עוף 180 גרם ו130 גרם אורז אחרי בישול ועשר שקדים 3 וחצי : קופסה טונה ושתי פרוסות לחם עם טחינה גולמית אימון , אחרי אימון שייק n large 7 וחצי 180 גרם חזה עוף ו130 גרם אורז עם שתי כפיות שמן זית ארוחה לפני שינה 2 יוגורט עם 8 שקדים זה הכל יחסית התפריט דל קלוריות כדי שאני יעלה נקי אבל קשה לשמור בימיוחד שאתה לא במסגרת של דיאטה |
וואו, בטח זה כיף להיות ברמה כזאת כבר בכיתה יב'
באיזה גיל התחלת? |
אני מעריץ אותך!
לא יאומן שהיית ילד שמן פעם, עם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל יכל לזיין תרנגולת,עם קצת רצון וקצת שיכלול גם ידפוק את כל הלול,עם קצת רצון ואהבה ידפוק גם את בעלת החווה. :-) בקיצור תמשיך ככה תעשה מה שאתה אוהב מקווה לעמוד איתך על במה יום אחד! |
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה אחי אבל רק תיקון טעות לא התחלתי בתור ילד שמן עוד לפני החדר כושר הייתי בקפוארה והיה לי גוף ממש טוב הגעתי לחדר כושר עם בסיס מצויין |
80 קילו על איזה גובה אחי?
ניראה מעולה!. |
ציטוט:
|
כל הכבוד על ההשקעה רואים תוצאות, תפריט אוף סיזן קשה במיוחד, אבל סחטיין על ההתמדה, זה בא ביחד עם התוצאות.
|
ציטוט:
הייתי הולך יותר לכיוון "ילדה שאיבדה את הדרך והגיעה לחד"כ בטעות" אבל אני מניח שגם פאורליפטר תופס אצל ישראל... |
נראה פגז,מעניין איך תראה ליד מורגן על הבמה,אתם אותו גובה,אותו משקל,אותו גיל... איפה אתה גר?
|
מורגן יותר גבוה,והוא כבר לא טיבעי. ישראל טיבעי, ככה ברור למי יש פה את היתרון הגדול, במיוחד בתקופת החיטוב.
מה שמרשים, שישראל הגיע לנתונים האלה כשהוא טיבעי, הייתי אומר שהוא הוכיח את עצמו בוודאות להגיע לנתונים מבלי עזרים חיצונים וזה מה שיפה. מי שכבר בגיל צעיר, שלא ממש בנה את עצמו והתחיל לקחת, זה טעות גדולה שלא תשתלם בטווח הארוך וזה לא דבר מרשים. ועל זה אני מעריך אותו, מטר 62 יד 43 מסאיבי אשששש.... ברגע שהוא יתחיל עם עזרים גם ל-100 קילו הוא יגיע ועוד על הגובה הזה ;) |
ציטוט:
סה"כ חלבון: 272.2 גרם סה"כ שומן: 45.7 גרם בערך סה"כ פחמימות: 230 בערךגרם סה"כ כולסטרול: 292.5 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 10.6 גרם למקרה שתרצה לדעת. |
מנהלים,יש איזה טיפול לגלאי סטרואידים ואחוזי שומן לפי תמונות? כי נמעס...
|
אל תשחק אותה ראש קטן. אנשים לא דפוקים, אתה לא יכול לעבוד על בנאדם שלקח חומרים, ועדין לוקח. אולי על ילדים בני 14 זה יעבוד לך, לא עליי. ואני גם יודע את זה ממקור רשאון.
ככה שאתה סתם מתאמץ להסתיר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ