ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שבוע כוח-שבוע היפרטרופיה?? (https://israelbody.com/showthread.php?t=67808)

tomer90 01-10-10 18:12

שבוע כוח-שבוע היפרטרופיה??

ככה יש לי תוכנית ab שכרגע התאמתי אותי להיפרטרופיה, כלומר 8 חזרות, לא יותר מידי תרגילים וכו'.
חשבתי, מה יקרה אם שבוע אחד אני אעשה את התוכנית כמו שעשיתי להיפרטרופיה ושבוע אחרי אני אקח את התוכנית ואוריד בכל התרגילים את מספר החזרות ל-5 וכמובן ארים יותר משקל בהתאם, מה אתם אומרים?? זה יעזור לי יותר לשפר את הכוח? וחשבתי שזה דווקא יכול להיות טוב במיוחד לאלה שנתקעו במשקלים כי אתה בעצם מעלה את העצימות של האימון ואז הגוף מתסגל למשקלים גבוהים יותר ואז ההיתקדמות במשקלים תיהיה גבוהה יותר מאשר אם תמשיך כל הזמן ב-8 חזרות, מה אתם אומרים?

Scylla 01-10-10 19:37

אם זה הכיוון שלך עדיף פשוט ללכת לכיוון של p/rr/s, בהנחה שיש לך קצת נסיון ואתה מכיר את עצמך וכו'

tomer90 01-10-10 19:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1026738)
אם זה הכיוון שלך עדיף פשוט ללכת לכיוון של p/rr/s, בהנחה שיש לך קצת נסיון ואתה מכיר את עצמך וכו'

לא זה לא מה שהתכוונתי כאילו פשוט חשבתי שאם בן אדם נתקע קצת עם המשקלים אז זה יכול להיות רעיון טוב כדי לצאת מזה...
ואולי לא ניסחתי טוב את השאלה, השאלה שלי היא בעצם האם זה יפעל? כאילו זה יעזור לי להתקדם מהר יותר במשקלים? כאילו יש מצב שכרגע נגיד לוקח לי חודש לעלות משקל ביד קידמית אז יש מצב שאם אני אעשה את זה ככה אני אתחיל להעלות משקל ליד קידמית כל שבועיים-שלושה?

Scylla 01-10-10 20:50

קצב העלאת משקלים יותר קשור לאוכל, התאוששות, נפח ומדי פעם לעשות ריסט... זוהי דעתי לפחות.

tomer90 01-10-10 21:02

מישהוא אומר אחרת?

טלסביון 01-10-10 21:50

אני עם Scylla

איש הלילה 01-10-10 22:12

אני מציע שתעבור לss לכמה חודשים, תבנה בסיס של משקלים, עבודה נכונה וכו', ואחר כך תעבור לאיזה תוכנית שבא לך. מבטיח לך שאם תבצע את התוכנית כמו שצריך אתה לא תאמין מה נהיה ממך תוך כמה חודשים.

hypertrophy 01-10-10 22:29

אתה רוצה להתחזק או מה?

אחר מכוכב חבר 01-10-10 22:52

אני גם חושב שאם תעשה תוכנית כוח אתה תגדל לא פחות מתוכנית ה*פרטר1פיה, תנסה חודש חודשיים ותראה מה אתה מחליט.
שבוע שבוע זה רעיון ממש רע בכל מקרה.

tomer90 01-10-10 23:33

תכלס הייתי מת לעבור לss אבל אני לא יודע איך לעשות את התרגילים, כאילו מה זה לא יודע, ניסיתי ואמרו לי פה שאני לא בכיוון בכלל ותכלס אני לא בבית יותר מידי כי אני בצבא אז אין לי זמן כל פעם לצלם סירטונים והעלות אותם עד שאני אגיע לטכניקה נכונה ובגלל זה אני נשאר בינתיים בab ומשם גם לקחתי את הרעיון, חשבתי לעשות סוג של ss עם התוכנית ab שלי, שבוע שבוע כזה.

Deadlift 02-10-10 00:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomer90 (הודעה 1026866)
תכלס הייתי מת לעבור לss אבל אני לא יודע איך לעשות את התרגילים, כאילו מה זה לא יודע, ניסיתי ואמרו לי פה שאני לא בכיוון בכלל ותכלס אני לא בבית יותר מידי כי אני בצבא אז אין לי זמן כל פעם לצלם סירטונים והעלות אותם עד שאני אגיע לטכניקה נכונה ובגלל זה אני נשאר בינתיים בab ומשם גם לקחתי את הרעיון, חשבתי לעשות סוג של ss עם התוכנית ab שלי, שבוע שבוע כזה.

תקשיב,אתה יכול לקרוא ת'ספר,או הכי פשוט לראות ת'dvd. שעתיים וחצי dvd,כל תרגיל חצי שעה. תקדיש לתרגיל 10 דקות לנסות אותו,שים מצלמה בקצה של החדר ותנסה. אחר כך תלך למכון ותנסה,תצלם לנו ואנחנו נגיד לך את דעתנו.

subzero1122 02-10-10 01:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Scylla (הודעה 1026738)

למה.?

Scylla 02-10-10 03:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1026895)
למה.?

כי זו פשוט תוכנית מעולה. המינוס היחידי לטעמי שהיא לא מתאימה למתחילים וצריך קצת להכיר את עצמך ואת הגבולות של עצמך.

עשיתי אותה חצי שנה+ ואני מאוד מרוצה ובמידה ואני אחזור לאימונים מכוונים לbb אני אעשה אותה שום. עכשיו חבר עושה אותה בהמלצתי והוא רק מבסוט אחרי לא מעט זמן עם ab/abc למיניהן... ועד כמה שאתה תתפלא הוא גם עף במשקלים... לא בקצב של ss אבל עדיין.

subzero1122 02-10-10 03:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1026935)
כי זו פשוט תוכנית מעולה. המינוס היחידי לטעמי שהיא לא מתאימה למתחילים וצריך קצת להכיר את עצמך ואת הגבולות של עצמך.

עשיתי אותה חצי שנה+ ואני מאוד מרוצה ובמידה ואני אחזור לאימונים מכוונים לbb אני אעשה אותה שום. עכשיו חבר עושה אותה בהמלצתי והוא רק מבסוט אחרי לא מעט זמן עם ab/abc למיניהן... ועד כמה שאתה תתפלא הוא גם עף במשקלים... לא בקצב של ss אבל עדיין.

בכל מקרה לכל מצב ולכל מטרה אפשר למצוא תוכנית יותר טובה.

zuri123 02-10-10 11:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1026935)

תוכל בבקשה לפרט על התכנית לתת קישור .. אולי אני מכיר אותה בשם אחר.
תודה

zuri123 02-10-10 12:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zuri123 (הודעה 1026996)
תוכל בבקשה לפרט על התכנית לתת קישור .. אולי אני מכיר אותה בשם אחר.
תודה

לא חשוב מצאתי מגוגל קישור למאמר באתר.. (שעשיתי חיפוש באתר לא מצאתי - מוזר)
תודה בכל זאת

zuri123 02-10-10 12:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Scylla (הודעה 1026935)

scaylla,
קראתי את המאמר באתר על שיטת האימונים.
לא ברור לי איזה תרגילים מבצעים בכל אחד מהשבועות? זה תרגילים קבועים בכל שבוע?
אם תוכל לתת לי תכנית או סקיצה של כל שבוע זה יהיה נהדר.
אני מבצע סקוט דדליפט מתח בסופינציה עם משקל, בנץ', פרס , קלין - לא מבצע)
תודה!!

arbel2 02-10-10 13:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1026936)
בכל מקרה לכל מצב ולכל מטרה אפשר למצוא תוכנית יותר טובה.

אל תפסול עד שתנסה
התוכנית הזאת מצויינת וזה מספק הוכחות בשטח,אנשים עולים במסה,עולים בכוח משמע זה עובד.

subzero1122 02-10-10 15:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 1027012)
אל תפסול עד שתנסה
התוכנית הזאת מצויינת וזה מספק הוכחות בשטח,אנשים עולים במסה,עולים בכוח משמע זה עובד.

לא אמרתי שהיא לא עובדת.
תכנית שמתקדמים בה יותר מהר היא יותר טובה, ויש הרבה כאלה.

arbel2 02-10-10 15:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1027067)
לא אמרתי שהיא לא עובדת.

ברמת המתאמן המתחיל אני מסכים איתך
ברמת המתאמן המתקדם יותר שכבר צריך להתחיל להתאמן ספציפית למטרות האישיות שלו (במקרה זה פיתוח גוף) זאת תוכנית מצויינת.

Scylla 02-10-10 18:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zuri123 (הודעה 1027000)
scaylla,
קראתי את המאמר באתר על שיטת האימונים.
לא ברור לי איזה תרגילים מבצעים בכל אחד מהשבועות? זה תרגילים קבועים בכל שבוע?
אם תוכל לתת לי תכנית או סקיצה של כל שבוע זה יהיה נהדר.
אני מבצע סקוט דדליפט מתח בסופינציה עם משקל, בנץ', פרס , קלין - לא מבצע)
תודה!!

חפש במאמרים על אימונים מאמר של ארבל שנקרא "לגדול ללא עצירות".

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 1027012)
אל תפסול עד שתנסה

מסכים עם ארבל, הוא בנה לי בקיץ שעבר ורצתי איתה עד לפני כחודשיים ואני מאוד מבסוט ואם אני אחזור לסגנון הזה של אימונים (bb) אני בהחלט אחזור אליה שוב. מה שכן, היא באמת לא מתאימה למתחילים והיא מאוד אינטנסיבית.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1027067)
לא אמרתי שהיא לא עובדת.

לרוב זה נכון שמתקדמים במשקל עולים במאסה אבל זה לא בהכרח באותו יחס, אני יכול לתת לך 100 דוגמאות של ענקים חלשים ושל שחיפים חזקים מאוד, כל אחד בתוכנית שלו... בכל הנוגע להתחזקות אני לגמרי תומך בתוכניות כוח אבל לגבי מאסה לא מאמין שזה אופטימלי. נראה מה יהיה איתי שאני אתחיל ליניארית.

arbel2 02-10-10 19:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1027133)

מסכים עם ארבל, הוא בנה לי בקיץ שעבר ורצתי איתה עד לפני כחודשיים ואני מאוד מבסוט ואם אני אחזור לסגנון הזה של אימונים (bb) אני בהחלט אחזור אליה שוב. מה שכן, היא באמת לא מתאימה למתחילים והיא מאוד אינטנסיבית.

לרוב זה נכון שמתקדמים במשקל עולים במאסה אבל זה לא בהכרח באותו יחס, אני יכול לתת לך 100 דוגמאות של ענקים חלשים ושל שחיפים חזקים מאוד, כל אחד בתוכנית שלו... בכל הנוגע להתחזקות אני לגמרי תומך בתוכניות כוח אבל לגבי מאסה לא מאמין שזה אופטימלי. נראה מה יהיה איתי שאני אתחיל ליניארית.

בכל תוכנית אימונים חכמה הדגש הוא להתחזק, בss וב5x5 או בטקסס וכל שיטה דומה, וכנ"ל בp/rr/s או בdc או razor ripped וכל ואריאצית hit אחרת ,הדגש הוא תמיד לעבוד הכי כבד שאפשר בטווח החזרות הנתון בתרגילים המורכבים הבסיסיים

הויכוחים הם אף פעם לא על העקרון בסיס כי כולם מסכימים שבשורה התחתונה חזק יותר = גדול יותר (לאורך זמן וכל אחד בקצב שלו כמובן) הויכוחים והחילוקי דעות זה תמיד על הנפח/עצימות/עודף או חוסר של תרגילים מבודדים וכו'

subzero1122 02-10-10 19:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 1027156)
בכל תוכנית אימונים חכמה הדגש הוא להתחזק, בss וב5x5 או בטקסס וכל שיטה דומה, וכנ"ל בp/rr/s או בdc או razor ripped וכל ואריאצית hit אחרת ,הדגש הוא תמיד לעבוד הכי כבד שאפשר בטווח החזרות הנתון בתרגילים המורכבים הבסיסיים

הויכוחים הם אף פעם לא על העקרון בסיס כי כולם מסכימים שבשורה התחתונה חזק יותר = גדול יותר (לאורך זמן וכל אחד בקצב שלו כמובן) הויכוחים והחילוקי דעות זה תמיד על הנפח/עצימות/עודף או חוסר של תרגילים מבודדים וכו'

על זה אף אחד לא מתווכח
הבעיה עם התכניות האלה בפרט וabcdefg בכלל הן שאתה לא יכול לפתח את ההמשכיות הנדרשת כדי להתחזק, כי התדירות בהן נמוכה מדי, ובגלל ריבוי ימי האימונים אתה גם ככה לא יכול לעבוד עצים יותר מדי

למוזרקים כל זה כמעט לא רלוונטי, הם יכולים להסתדר גם בלי עבודה עצימה כל כך, ובמקום הם פשוט מוסיפים נפח, פה רוב הקהילה טועה בזה שמנסה לחקות אותם.

Scylla 02-10-10 20:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1027165)
על זה אף אחד לא מתווכח
הבעיה עם התכניות האלה בפרט וabcdefg בכלל הן שאתה לא יכול לפתח את ההמשכיות הנדרשת כדי להתחזק, כי התדירות בהן נמוכה מדי, ובגלל ריבוי ימי האימונים אתה גם ככה לא יכול לעבוד עצים יותר מדי

למוזרקים כל זה כמעט לא רלוונטי, הם יכולים להסתדר גם בלי עבודה עצימה כל כך, ובמקום הם פשוט מוסיפים נפח, פה רוב הקהילה טועה בזה שמנסה לחקות אותם.

תדירות לא נמוכה בכלל,
אני עשיתי abcd, כאשר דדליפט באימון כתפיים.
על גב אתה עובד פעמיים בשבוע (אימון גב, דדליפט)
רגליים פעמיים בשבוע (אימון רגליים, דדליפט)
חזה פעמיים בשבוע בערך (אימון חזה, מיליטרי או וריאציה אחרת)
ידיים מקבלות מספיק גירוי אין ספק, כתפיים...

לרוב אתה עובד על כל חלק בגוף פעמיים בשבוע פעם אחת בצורה עקיפה ופעם אחת בצורה ישירה... מה רע בזה?

ואני אישית גם בהתחלה אמרתי בגלל שזה abcd אז לתת נפח פסיכי , וארבל תיקן אותי ונתן לי נפח יחסית נמוך לפיצול כזה, ועלי לפחות זה עבד יופי למרות שאין תחושת "פאמפ" כמו ברוב התוכניות האלה רק אולי בשבוע הלם...

zuri123 02-10-10 22:05

[quote=Scylla;1027133]חפש במאמרים על אימונים מאמר של ארבל שנקרא "לגדול ללא עצירות".

נו קראתי את המאמר הזה אחי .. אין שם את התכנית בשמות התרגילים ומס' אימונים בשבוע.
יש שם את מבנה התכנית שבוע כוח שבוע חזרות גבוהות שבוע הלם. אבל איזה תרגילים איזה אימון ?
כמה אימונים בשבוע?
תודה..

Scylla 03-10-10 02:01

[quote=zuri123;1027215]
ציטוט:

פורסם במקור על ידי Scylla (הודעה 1027133)

נו קראתי את המאמר הזה אחי .. אין שם את התכנית בשמות התרגילים ומס' אימונים בשבוע.
יש שם את מבנה התכנית שבוע כוח שבוע חזרות גבוהות שבוע הלם. אבל איזה תרגילים איזה אימון ?
כמה אימונים בשבוע?
תודה..

התוכנית היא לא תוכנית מדוייקת. אתה יכול להתאים אותה לFBW וגם לABCDE, תבנה לך שלד של תרגילים לפי עקרונות התוכנית מתי עדיף מורכב / מבודד ואיזה טווח חזרות וכו', תפרסם כאן וניתן לך חוות דעת, לי אישית היו 12 אימונים שונים (ABCD*) אני לא הולך לפרט את הכל מה שגם בנו לי אותה בתשלום ככה שזה לא הוגן לפרסם כאן.

subzero1122 03-10-10 02:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1027177)
תדירות לא נמוכה בכלל,
אני עשיתי abcd, כאשר דדליפט באימון כתפיים.
על גב אתה עובד פעמיים בשבוע (אימון גב, דדליפט)
רגליים פעמיים בשבוע (אימון רגליים, דדליפט)
חזה פעמיים בשבוע בערך (אימון חזה, מיליטרי או וריאציה אחרת)
ידיים מקבלות מספיק גירוי אין ספק, כתפיים...

לרוב אתה עובד על כל חלק בגוף פעמיים בשבוע פעם אחת בצורה עקיפה ופעם אחת בצורה ישירה... מה רע בזה?

ואני אישית גם בהתחלה אמרתי בגלל שזה abcd אז לתת נפח פסיכי , וארבל תיקן אותי ונתן לי נפח יחסית נמוך לפיצול כזה, ועלי לפחות זה עבד יופי למרות שאין תחושת "פאמפ" כמו ברוב התוכניות האלה רק אולי בשבוע הלם...

ההסתכלות שלך ממש אבל ממש לא נכונה.

קודם כל נתחיל בזה שההסתכלות צריכה לבוא ממבט של תנועות ולא שרירים, ככה שזה לא מעניין בכלל "ידיים" "רגליים" וכו', מעניין סקוואט, דדליפט וכאלה.
כדי לשפר את ההרמות אתה צריך לעבוד עליהן בתדירות יותר גבוהה מפעם בשבוע, ופה הדוגמא שלך נכשלת כישלון חרוץ. כמה אנשים למדו לעשות סקוואט מ0 כשהם תרגלו פעם בשבוע? ואני לא מדבר על הייבאר שהוא פשוט, אני מדבר על לואובאר, ולא בטכניקה שדומה לצרות שלי.

דבר שני, כשאתה שם דדליפט ב"אימון כתפיים" אתה יוצר התנגשות מיותרת גם ככה, אתה חושב שאתה מפצה על משהו אבל אתה לא, כי לבוא לדדליפט עם גב\רגליים בדומס (דבר די ודאי בתכניות מהסוג הזה) מוריד המון מהאפקטיביות שלו.

על מיליטרי פרס אתה לא יכול להסתכל כתרגיל לחזה, ממש לא.

ובכלל, מכל הנפח המיותר שתצבור בכל התכנית, היכולת שלך לשפר את ההרמות החשובות תקטן.
תוסיף לזה את התדירות הנמוכה שבגללה אתה תעבוד על התרגיל פחות, תשמר את המוטוריקה של התנועה פחות, תוכל לבצע העמסה פרוגרסיבית פחות.

וזה רק על קצה המזלג.
אם תרצה להזריק אפשר לזרוק את רוב, אם לא כל מה שאמרתי פהלפח, אבל אני כותב את זה במחשבה על אנשים כמוני וכמוך.

אגב, בקשר למה שכתבת לצ1רי123, זה שבנו לך תכנית עם פריודיזציה בטווחי חזרות זה טוב ויפה, יעיל זה לא, כל עוד אתה יכול להתקדם לינארית אין לך טעם בזה.

Scylla 03-10-10 12:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1027334)

קודם כל נתחיל בזה שההסתכלות צריכה לבוא ממבט של תנועות ולא שרירים, ככה שזה לא מעניין בכלל "ידיים" "רגליים" וכו', מעניין סקוואט, דדליפט וכאלה.
כדי לשפר את ההרמות אתה צריך לעבוד עליהן בתדירות יותר גבוהה מפעם בשבוע, ופה הדוגמא שלך נכשלת כישלון חרוץ. כמה אנשים למדו לעשות סקוואט מ0 כשהם תרגלו פעם בשבוע? ואני לא מדבר על הייבאר שהוא פשוט, אני מדבר על לואובאר, ולא בטכניקה שדומה לצרות שלי.

דבר שני, כשאתה שם דדליפט ב"אימון כתפיים" אתה יוצר התנגשות מיותרת גם ככה, אתה חושב שאתה מפצה על משהו אבל אתה לא, כי לבוא לדדליפט עם גב\רגליים בדומס (דבר די ודאי בתכניות מהסוג הזה) מוריד המון מהאפקטיביות שלו.

ובכלל, מכל הנפח המיותר שתצבור בכל התכנית, היכולת שלך לשפר את ההרמות החשובות תקטן.
תוסיף לזה את התדירות הנמוכה שבגללה אתה תעבוד על התרגיל פחות, תשמר את המוטוריקה של התנועה פחות, תוכל לבצע העמסה פרוגרסיבית פחות.

וזה רק על קצה המזלג.
אם תרצה להזריק אפשר לזרוק את רוב, אם לא כל מה שאמרתי פהלפח, אבל אני כותב את זה במחשבה על אנשים כמוני וכמוך.

אגב, בקשר למה שכתבת לצ1רי123, זה שבנו לך תכנית עם פריודיזציה בטווחי חזרות זה טוב ויפה, יעיל זה לא, כל עוד אתה יכול להתקדם לינארית אין לך טעם בזה.

תוכנית כזאת מתאימה למי שיודע לעשות סקוואט, לא למי שלומד לעשות. ספציפית אצלי אימון רגליים היה אחרי אימון דדליפט עם יום מנוחה באמצע, והדדליפט היה אחרי גב עם יום מנוחה באמצע, לא היו לי שום התנגשויות רק שבגלל אילוצים נאלצתי לעשות יום אחרי יום וזה היה סביר יחסית. הנפח היה ממש לא עצום כמו שאתה מתאר לעצמך... ככה או ככה אתה לא ניסית את התוכנית אתה לא ראית כמה ואם ואיך אנשים מתקדמים איתה ככה שלא חכם לדבר עליה עד שלא ניסית. יש עוד אספקטים שה"עולם" שלכם לא מתייחס אליהם בכלל כי אתם לא בתחום של פיתוח גוף.

arbel2 03-10-10 12:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1027334)

וזה רק על קצה המזלג.

אתה כל הזמן נסוג לנקודה של מתאמן מתחיל אבל כבר הוצהר ונאמר שלא מדובר בתוכנית למתאמן מתחיל,אלא לתוכנית שמכוונת למתאמן שכבר בנה בסיס סולידי של כוח ומיומנות בתרגילי הבסיס ובחר ללכת יותר לכיוון של פיתוח גוף.

subzero1122 03-10-10 16:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 1027382)
אתה כל הזמן נסוג לנקודה של מתאמן מתחיל אבל כבר הוצהר ונאמר שלא מדובר בתוכנית למתאמן מתחיל,אלא לתוכנית שמכוונת למתאמן שכבר בנה בסיס סולידי של כוח ומיומנות בתרגילי הבסיס ובחר ללכת יותר לכיוון של פיתוח גוף.

זה לא משנה, למתאמן טבעי תדירות נמוכה זה חוסר אפקטיביות ברמה הכי בסיסית שיכולה להיות.
עכשיו תחשוב על כל מה שאמרתי מנקודת מבט כזאת, עם או בלי קשר לרמה של המתאמן.

arbel2 03-10-10 17:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1027440)
זה לא משנה, למתאמן טבעי תדירות נמוכה זה חוסר אפקטיביות ברמה הכי בסיסית שיכולה להיות.

יש הוכחות בשטח שזה לא בהכרח ככה
מתאמנים טבעיים,שמתקמים יפה ומשיגים את התוצאות הקוסמטיות הרצויות מתוכנית האימונים הזאת.

hypertrophy 03-10-10 18:12

לעוד מישהו יש הרגשה של דה ז'ה וו?

subzero1122 03-10-10 21:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1027464)
לעוד מישהו יש הרגשה של דה ז'ה וו?

כן אחי, ראית את סטיבן כהן? הוא מזכיר לי את רוברטו באג'יו

Scylla 04-10-10 04:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1027440)

אתה יכול לטעון שיש תוכניות יותר או פחות יעילות, אבל בשורה התחתונה התוכנית הזאת עובדת. נקודה. כל התוכניות ה"מצחיקות" מבחינתכם, מסבירות את כל ה"יוסי יד 50" שמסתובבים אבל לא חזקים במיוחד אבל נראים פי 4 מריפטואיסט ממוצע. אני לא אומר שזה טוב או רע, אבל זה ההסבר שהדברים האלה כנראה עובדים הabcdefghi עם סופר סט לאמה וכו' וכו' וכו'... כמו שארבל אמר - בפן הקוסמטי לפחות

Cuba 04-10-10 07:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1027741)
אתה יכול לטעון שיש תוכניות יותר או פחות יעילות, אבל בשורה התחתונה התוכנית הזאת עובדת. נקודה. כל התוכניות ה"מצחיקות" מבחינתכם, מסבירות את כל ה"יוסי יד 50" שמסתובבים אבל לא חזקים במיוחד אבל נראים פי 4 מריפטואיסט ממוצע. אני לא אומר שזה טוב או רע, אבל זה ההסבר שהדברים האלה כנראה עובדים הabcdefghi עם סופר סט לאמה וכו' וכו' וכו'... כמו שארבל אמר - בפן הקוסמטי לפחות

בגלל שכל היוסי יד 50 האלה מתאמנים כמה שנים ואוכלים הרבה
הריפטואיסטים האלה שאתה מדבר עליהם מתאמנים בלחץ שנה שנתים אי אפשר להשוות

Scylla 04-10-10 13:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cuba (הודעה 1027752)
בגלל שכל היוסי יד 50 האלה מתאמנים כמה שנים ואוכלים הרבה
הריפטואיסטים האלה שאתה מדבר עליהם מתאמנים בלחץ שנה שנתים אי אפשר להשוות

בשורה התחתונה הם גדולים וזאת המטרה שלהם וזה יעיל ככה או ככה.

קפטן שלד 04-10-10 14:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1027741)

זה פשוט לא נכון. תלך לגו-קקי ותראה בעצמך שאפילו הליצנים המזריקים פחות גדולים מהחבר'ה שמתאמנים לכוח.

subzero1122 04-10-10 14:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Scylla (הודעה 1027741)

ריפטואיסט ממוצע הוא במקרה הטוב מתאמן שעבר את השלב של המתחיל, ונמצא ב intermediate
יוסי יד 50 זה בדרך כלל מתאמן של 4-5 שנים ומעלה.

ובכלל, מה זה נראה יותר טוב? זה שיש לו פיק בבייספ?
אתה יכול להתווכח עד מחר, אבל "תכניות כוח" מייצרות מאסה יותר מתכניות פיצולים. כשאתה עובד כבד הפוטנציאל לגדול עולה וככל שהאימון עצים אתה ממזער את העליה בשומן.

"עובד" או "לא עובד", הסקאלה מאוד רחבה,

L1ghtWeighT 04-10-10 14:37

יש לי רק דבר אחד להגיד לכם...
שאתם טרולים מגעילים
http://i286.photobucket.com/albums/l...ure_Trolls.jpg

subzero1122 04-10-10 14:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי L1ghtWeighT (הודעה 1027799)
יש לי רק דבר אחד להגיד לכם...
שאתם טרולים מגעילים
http://i286.photobucket.com/albums/l...ure_Trolls.jpg

ואתה הומו

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:28.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ