![]() |
כמה תמונות חדשות
סתם ככה בבסיס חבר רצה לצלם אותי הורדתי חולצה , לא בפאמפ.
משקל 96-97 היקף יד 45 חם 9-10 אחוז שומן עליתי הרבה בנוזלים מרוב פחמימות שאני אוכל, מאסה מאד מאד מלוכלכת , אוכל כמה שיותר מהכל. http://i53.tinypic.com/ftonj4.jpg http://i56.tinypic.com/292xsv8.jpg http://i55.tinypic.com/2drvu2s.jpg http://i51.tinypic.com/rrs5yw.jpg |
לא נראה 97 ק"ג אבל בהחלט ענקי! כבווד! הלוואי עליי להיות בשייפ כזה בסוף חיטוב, ישלך גנטיקה נדירה ביותר!!
עלה והצלח |
ציטוט:
אני סביב ה184 ובכללי כתבתי 96-97 זה בסוף יום אחרי המון מים ואוכל שאני אוכל בבוקר אני נשקל 92 וחצי - 93. |
אחי מה התפריט שלך?
|
חח סוף סוף רואים שעלתי בשומן ובנוזלים, רואים שצברת מסה טובה מאוד(בכללי ניראה מצויין),גם אני מצטרף לשאלה של קפטן שלד +מה תוכנית האימונים??
|
באחחחחחח גולניי.. 51 מרץ 08??????????
|
אני 51 מרץ 08 באח גולני!! לא זכור לי שועל..
|
כן .
ציטוט:
אני עכשיו בבאח מדריך קרב מגע |
רגע יש מצב שאתה נועם שועלי?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כדי שאנשים יכתבו חרטא? |
לא חארטה אבל את כל הנוזלים האלה העלת מירקות?
סתם שאלה אני פשוט לא מבין בתפריט מהסוג שאתה משתמש בו. אם אתה עולה בשומן ובנוזלים, למה להמשיך איתו? זאת אומרת מה ההיתרון שלו? שואל ברצינות אחי |
ציטוט:
אני לא ממש עם תפריט אני אוכל כשאני רעב גם אם עברה רק שעה ולפעמים אני לא אוכל 5-6 שעות אם אני לא רעב אבל כשאני אוכל אני אוכל ממה שבא ליד ועד שכואבת לי הבטן זה יכול להיות ארוחה של 30-40 קוראסונים אם זה מה שיש וזה יכול להיות 20-30 חזות עוף אם זה מה שיש הכל תלוי במה שמכינים בצבא אוכל עוגות הכל . מה שכן קיבלתי תגובות היום ואתמול כשחזרתי מהצבא מ7-8 אנשים כבר שזה נראה גדול מידי למרות שאני עדיין חטוב , וזה כבר לא יפה ואני נראה מפתח גוף ולא אתלט |
גנטיקה מפחידה...
רוב הדברים שאתה כותב רחוקים מהמציאות, אבל זה לא ישנה את העובדה שיש לך גנטיקה מטורפת ואתה נראה מאסיבי מאוד. בהצלחה! |
ציטוט:
תודה רבה החלטה של כל אדם אם הוא יאמין לי או לא , זה לא משנה לי . יש פה כמה בפורום שמכירים אותי במציאות ביניהם חבר טוב שלי שהתחרה במר ישראל עכשיו תומר בן יהונתן שמכיר אותי אישית והיה איתי שבועיים ביחד ראה תכמויות שאני אוכל ויכול לאשר את מה שאני כותב. אבל זה לא ממש משנה לי. |
נראה מטורף כמו תמיד! :)
פעם ראשונה שרואים שאמת עלית קצת בשומן. נ.ב-איך אפשר לאכול 40 קוראסונים? |
לא אמרת שאתה בתפריט של 80 פחממה זה מירקות? וחלבון ללא מוצרי חלב בכלל?
|
ציטוט:
אני כל הזמן מנסה דברים חדשים |
ציטוט:
פחחחחחח יחתיכת מסכן ... מילה שאתה מסכן אתה חתיכת אפס עאלק לא מהנמוכים פה בפורום ימתנשא מסריח אמן ייפול עליך סקוואט מישין |
מה נעלבת ^^ ?
אני 1.68 ואני יודע שאני נמוך.. וגם 170-175 זה נמוך.. אבל בפיתוח גוף זה נראה יותר טוב.... |
ציטוט:
זה היה הסבר למשקל . מה לקחת ללב |
1.75 זה הממוצע =] לא נמוך ולא גבוה. כמוני p=
|
גבר יש לך גופה רצחנית, גנטיקה מעולה ורוב חברי הפורום שואפים לגוף כמו שלך.
תאמין באמת שלך , ואם זה גורם לגוף שלך להראות כמו שהוא נראה עכשיו ובחודשים האחרונים אז אני בעדך . שנה טובה. |
חחחחחח מטר 75 זה ממש לא ממוצע בישראל,אם אתה מאמין לויקיפדיה שזה לא עדכני ולא נכון אז בכיף
הממוצע בישראל לגברים הוא מטר 70 בערך ולנשים מטר 65 |
ציטוט:
:( |
20-30 חזות עוף.. יענו אתה גורס 5קג'' בשר ביום ככה בסבבה..
אין בעיה אם כך... אז אני עושה 500קג' סקוואט חימום ואז מוסיף ל 700 עושה 5 סטים ואז נח טיפה ומתחיל לעוף באוויר... |
ציטוט:
או 40 קרואסונים?!?!? אחי אם היית עושה דבבר כזה בבסיס כלשהו היו או מכניסים אותך לכלא או משחררים אותך מהצבא שתלך לגמור את האוכל באזרחות. השתדלתי לא להיכנס לעיניין האוכל שלך אבל דחילק..אנחנו פה מעריכים את ההישג שלך אבל לגביי האוכל פעם הבאה שאתה מסלף את האמת תסלף בהיגיון. מכיר אנשים גדולים ממך, אף אחד לא מתקרב לכמויות האלו.. ולזה שמעליי, אגב ,גם אני עושה בדיוק ככה. אמרתי את דבריי בנושא אני חושב שמיותר להוסיף. |
חחחחחחחח איך כל אשכול שהוא פותח תופסים אותו בחרטא אחרת ואז הוא נעלם ולא מגיב על זה יותר
|
צודק cuba.
בילדרים ברמה של mr olympia לא אוכלים 5קג' בארוחה כי זה בלתי אפשרי. |
יש לך גנטיקה מטורפת!
|
ציטוט:
וסתם בלי קשר לנושא לדעתי הגובה המתאים ביותר לפיתוח גוף זה הגובה של ארנולד... 1.82~~ גובה מייצר נוכחות ועוצמה ויותר גודל מן הסתם... אין מה לעשות באדיבילדר גבוה יראה יותר טוב מנמוך.. פשוט תשאלו את שון ריי ולי פירסט שלא זכו באולימפיה רק בגלל זה =]. |
שמע עם רוני קולמן "אוכל 3 ק"ג חזה עוף ביום" אז למה שאתה תאכל 5 ק"ג?
בקיצור יש לי מקור מוסמך לזה שאתה חרטטן אחושרמוטה וכדאי שתפסיק עם זה למה אתה שקרן פתולוגי... אתה נראה פצצה יש לך גנטיקה טובה אבל אתה מוציא את עצמך קטן |
ביום שתפסיק לחרטט יהיה שלום עולמי
|
ונומר אמן
|
סוף סוף רואים שיפור..גדלת
|
יא כלי
|
החזה שלך חלש
ידיים מפלצתיות שיזוף דחוף דת'אמן 1.75 זה ממוצע בישראל אתה לא מעל הממוצע :) ככה זה גם בעולם 1.65 זה כן לנשים עדיף מישהי מטר וחצי עם ציצים יפים קטנה אך קומפקטית :) |
ציטוט:
חחח עוד מעט אני כבר עובר אותך :p |
ניראה מעולה,באמת יפה,הכמויות מופלצות אבל תותח.
ואני מטר 83,בן 14. טוב אני =) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ