ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   תרגילי בטן מאסיביים (https://israelbody.com/showthread.php?t=66963)

RBM 18-08-10 18:25

תרגילי בטן מאסיביים

אני מחפש כאלה ולא אל תגידו לי סקוואט כי אין לי מושג איך לעשות וגם לא נראה לי שמישהו ילמד אותי .אני מחפש תרגילי בטן שיפתחו את שריריה לדרגה גבוהה אני כמובן כבר עושה תרגילי ספה ולצדדים עם משקולות + מכשיר כפיפות בטן עם 64-77 קילו.

dattto 18-08-10 18:32

אם אתה מעוניין בחיזוק השרירים הנטו, התרגיל שהכי עזר לי זה כפיפות בטן בשיפוע שלילי עם
משקולת על החזה. הקטע בתרגיל זה לא לעלות כמו דיקט, כאלה אפשר לעשות גם מאה, אלא לכווץ את הבטן בעלייה ולתת לה את הכיפוף הקטן.

Scylla 18-08-10 20:49

אם אתה שולל את התשובה שלנו מראש אז למה אתה שואל?

פש!ש 19-08-10 01:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי RBM (הודעה 1014822)
אני מחפש תרגילי בטן שיפתחו את שריריה לדרגה גבוהה

LOL אחי מה הדרגה הנוכחית שלך? תן פרטים שנוכל לעזור לך!
אני אישית בדרגת POKEMON MASTER
http://up203.siz.co.il/up3/vtmzyltk4lko.jpg

שניר 19-08-10 01:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פש!ש (הודעה 1014913)
lol אחי מה הדרגה הנוכחית שלך? תן פרטים שנוכל לעזור לך!
אני אישית בדרגת pokemon master
http://up203.siz.co.il/up3/vtmzyltk4lko.jpg

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני כבר התפתחתי לצ'אריזרד

SmokingSnake 19-08-10 03:17

אין סיבה משמעותית לעבוד יותר מ4-5 תרגילים לבטן באימון(7 דקות בהגזמה), זה שריר ככל השרירים

שלא יעבדו עליך עם סדנאות בטן בחדכ"ש :fellow:

איך אנשים אוהבים את השרירי בטן, זה הזוי כמה אנשים משקיעים בזה מאמץ

Scylla 19-08-10 07:13

4-5 תרגילים?!?!?
אני מאמין בתרגיל אחד - שניים מקסימום 1-2 פעמים בשבוע וגם זה בתור "אקסטרא".

אני בחודשים האחרונים בקושי עשיתי בטן אולי פעם בשבועיים, ופשוט תפסיקו לחשוב שלעבוד בטן עושה ריבועים. ריבועים יש בגלל אחוז שומן נמוך. יש לי חבר עם הבטן הכי חלשה שהכרתי משהו מוגזם, אבל בגלל שהוא שחיף יש לו ריבועים יפים ימח שמו.

Fatboy 19-08-10 13:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי RBM (הודעה 1014822)
אני מחפש כאלה ולא אל תגידו לי סקוואט כי אין לי מושג איך לעשות וגם לא נראה לי שמישהו ילמד אותי .אני מחפש תרגילי בטן שיפתחו את שריריה לדרגה גבוהה אני כמובן כבר עושה תרגילי ספה ולצדדים עם משקולות + מכשיר כפיפות בטן עם 64-77 קילו.

"תנו לי את הדרך הכי טובה להשיג שרירי בטן חזקים"

"את תתנו לי את הדרך הכי טובה להשיג שרירי בטן חזקים"

http://i297.photobucket.com/albums/m...r/facepalm.jpg

SmokingSnake 20-08-10 00:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Scylla (הודעה 1014947)
4-5 תרגילים?!?!?
אני מאמין בתרגיל אחד - שניים מקסימום 1-2 פעמים בשבוע וגם זה בתור "אקסטרא".

אני בחודשים האחרונים בקושי עשיתי בטן אולי פעם בשבועיים, ופשוט תפסיקו לחשוב שלעבוד בטן עושה ריבועים. ריבועים יש בגלל אחוז שומן נמוך. יש לי חבר עם הבטן הכי חלשה שהכרתי משהו מוגזם, אבל בגלל שהוא שחיף יש לו ריבועים יפים ימח שמו.

אני לא עושה תרגילי בטן בכלל... עובדת מספיק בSS

אבל אם אתה משלב תרגילי בטן באימונים וזה חשוב לך(פותח הפוסט) אז לעבוד על הבטן כמו כל שריר אחר, לא לעשות 100 תרגילים מפוצלים לאלכסונים ובטן תחתונה ולרחב בטני ולבטן עליונה ובלה בלה... שלא יעבדו עליך:fellow:

tomer90 20-08-10 13:44

שמע אם אתה עושה תרגילים עדיף לך לפצל אותם לעבודה על האלכסונים מאשר לעלות ישר, קראתי פה מאמר שעליות אלכסונים יעילות פי 3 מלעלות רגיל.

Godfather 20-08-10 18:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי fatboy (הודעה 1014968)
"תנו לי את הדרך הכי טובה להשיג שרירי בטן חזקים"

"את תתנו לי את הדרך הכי טובה להשיג שרירי בטן חזקים"

http://i297.photobucket.com/albums/m...r/facepalm.jpg

סקוואט (בצורתו הרגילה) לא עובד על הבטן.

Fatboy 20-08-10 18:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי godfather (הודעה 1015304)
סקוואט (בצורתו הרגילה) לא עובד על הבטן.

אז כנראה זה קסם משמיים שמונע מהאמצע שלך לקרוס לתוך עצמו

Godfather 20-08-10 18:47

לא קסם משמיים, אלא זוקפי הגב (האנטגוניסט של הבטן).

Fatboy 20-08-10 19:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי godfather (הודעה 1015309)
לא קסם משמיים, אלא זוקפי הגב (האנטגוניסט של הבטן).

אל תסתמך על מה שלימדו אותך בוינגייט

אף אחד לא ישים 300 קילו על הגב בלי שרירי בטן חזקים, לא אכפת לי איפה המוט ממוקם

Godfather 20-08-10 20:31

קח את זה גם ל-500 קילו, ברור שבתרגיל כמו סקוואט יש פעילות מסויימת של הבטן. אבל לא, הבטן לא עובדת באופן משמעותי ברמה של להמליץ על סקוואט בשביל שרירי הבטן! זו בטח ובטח לא "הדרך הכי טובה" (מילים שלך).
סקוואט זה תרגיל מצויין, אין ויכוח על כך, אבל להמליץ עליו גם בשביל היפרטרופיה בתנוך של האוזן כמו שנוטים לעשות כאן, זו קצת היסחפות.

subzero1122 20-08-10 21:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי godfather (הודעה 1015347)
קח את זה גם ל-500 קילו, ברור שבתרגיל כמו סקוואט יש פעילות מסויימת של הבטן. אבל לא, הבטן לא עובדת באופן משמעותי ברמה של להמליץ על סקוואט בשביל שרירי הבטן! זו בטח ובטח לא "הדרך הכי טובה" (מילים שלך).
סקוואט זה תרגיל מצויין, אין ויכוח על כך, אבל להמליץ עליו גם בשביל היפרטרופיה בתנוך של האוזן כמו שנוטים לעשות כאן, זו קצת היסחפות.

הוא עדיף בהרבה על כל התרגילים האחרים
זה שהתנועה היא ברגליים לא אומר שזה נגמר שם

KakiKakiKaki 20-08-10 21:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי subzero1122 (הודעה 1015352)
הוא עדיף בהרבה על כל התרגילים האחרים
זה שהתנועה היא ברגליים לא אומר שזה נגמר שם

:bye1:

Godfather 20-08-10 23:12

אין לכם מושג על מה אתם מדברים...

Scylla 21-08-10 05:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי godfather (הודעה 1015387)

עד שלא תחטוף התכווצות בשרירי בטן מסקוואט / דדליפט, לא תבין כמה חזק הם עובדים. מעבר לכך שעובדים עם חגורה שיוצרת לחץ תוך בטני בעצם אתה מערב עוד יותר ולוחץ הכי חזק עם הבטן וזה מגיע לרמות מאמץ של השריר שקשה להגיד בכפיפות או כל תרגיל אחד מבודד.

KakiKakiKaki 21-08-10 05:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1015421)
עד שלא תחטוף התכווצות בשרירי בטן מסקוואט / דדליפט, לא תבין כמה חזק הם עובדים. מעבר לכך שעובדים עם חגורה שיוצרת לחץ תוך בטני בעצם אתה מערב עוד יותר ולוחץ הכי חזק עם הבטן וזה מגיע לרמות מאמץ של השריר שקשה להגיד בכפיפות או כל תרגיל אחד מבודד.

צודק.
ואם איזה חגורה אתה עובד?

חבר_מכוכב_אחר 21-08-10 07:48

חגורה של פאוור ג'ימבורי ספורטס ששיפרה לו את הסקוואט מ55 ל60 קילו

Fatboy 21-08-10 09:23

בהזמנה הראשונה שלי של חגורה מhouseofpain שמתי כתובת לא נכונה, 650 שקל בזבל :(
(הזמנתי עוד דברים)

subzero1122 21-08-10 15:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Godfather (הודעה 1015387)

:):):):) אתה כזה ליצן
ברור שאתה לא מרגיש שהבטן עובדת, כי אתה בטח עושה רבעים עם 40 קילו, אז ברור שבמצב כזה הבטן כמעט לא עובדת

אתה עדיין מוזמן להסביר למה אתה חושב שלך יש מושג ולנו אין, ואיך הטענה שסקוואט ודדליפט לא עובדים על הבטן הרבה יותר מהזבל הזה שאתה מציע

גם בקורס המטומטם שהביא לך תעודה הם טוענים שתרגילי בטן הם overrated אחרי רבע מטווח התנועה, ושגם ככה 90 אחוז מהאוכלוסיה לא מבצעים אותם נכון

Godfather 21-08-10 17:15

אתם כאלה ליצנים, חוזרים כל היום על אותו תקליט. "תעשה סקוואט. תעשה ss. תעשה דדליפט".

אני אומר לכם כאן משהו שאולי קצת יזעזע את עולמכם (אולי כדאי שתשבו) - סקוואט זה תרגיל... (אתם יושבים?) לרגליים!

הבנאדם ביקש תרגיל לבטן (עזבו את זה שהוא ביקש לא סקוואט כי לא בא לו וזו זכותו). לבוא ולהגיד לו "תעשה סקוואט עד שתגיע למשקלים גדולים ואז הבטן שלך תקבל עבודה רצינית" זה לעשות מעצמכם צחוק. תפסיקו לזרוק את אותן התשובות לכל שאלה, לא נמאס לכם?
עדיף כבר שיהיה באנר באתר שיגיד "יש לך שאלה בנוגע לאימונים? התשובה היא: סקוואט ו-ss".

KakiKakiKaki 21-08-10 17:16

איך כפיפות בטן יעזרו לו?

Fatboy 21-08-10 19:20

אם כולם היו עושים סקוואט ואוכלים כמו שצריך

זה כבר היה פותר 80% מהבעיות שלהם באימונים

SmokingSnake 21-08-10 19:25

סקוואט לא עובד בשביל כולם, וSS לא עובדת בשביל כולם, אבל הגישה של בידוד שרירים למתאמן מתחיל זו לא גישה טובה בכלל...
עדיף לעשות תרגילים מורכבים עם משקלים מאשר לעשות 20 דקות של בידוד לשרירי בטן...
אפשר להוסיף בטן כאקסטרא של 2-3 דקות בסוף אימון, ובתרגילים אפקטיביים

אם אנשים היו מבינים כמה חשוב לאמן את הזוקפי גב במקום למרוח כל מיני דברים שיבליטו את הקוביות בבטן כל יומיים... http://www.glittergirl.co.uk/banana/36.gif

hypertrophy 21-08-10 20:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SmokingSnake (הודעה 1015574)
סקוואט לא עובד בשביל כולם, וSS לא עובדת בשביל כולם, אבל הגישה של בידוד שרירים למתאמן מתחיל זו לא גישה טובה בכלל...

אם אנשים היו מבינים כמה חשוב לאמן את הזוקפי גב במקום למרוח כל מיני דברים שיבליטו את הקוביות בבטן כל יומיים... http://www.glittergirl.co.uk/banana/36.gif

כן...לאנשים משותקי רגליים.....

KakiKakiKaki 21-08-10 21:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1015599)
כן...לאנשים משותקי רגליים.....

קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

HeavyDuty 22-08-10 03:12

מבטל תהודעה

Scylla 22-08-10 04:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kakikakikaki (הודעה 1015425)
צודק.
ואם איזה חגורה אתה עובד?

חגורה מעפנה של body power או הנפצה כזאת. שאלתי כאן כמה פעמים במה תורמת חגורה איכותית ומה ההבדלים כי אני לא מוצא בעיה עם החגורה שלי (ואני לא שולל יתרונות של חגורה טובה) ולא קיבלתי תשובה אמיתית.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי חבר_מכוכב_אחר (הודעה 1015431)
חגורה של פאוור ג'ימבורי ספורטס ששיפרה לו את הסקוואט מ55 ל60 קילו

אני לא אכנס להצהרות אבל אין לי בעיה עם ההשקפות שלכם יש לי בעיה עם הזלזול המגעיל שיש לחלקכם - כמו ההודעה הזאת. אתה לא מכיר אותי לא יודע כמה אני מרים ואפילו תתפלא כמה אני מטיף לסקוואט ולסקוואט אמיתי אצלי במכון...

ציטוט:

פורסם במקור על ידי fatboy (הודעה 1015432)
בהזמנה הראשונה שלי של חגורה מhouseofpain שמתי כתובת לא נכונה, 650 שקל בזבל :(
(הזמנתי עוד דברים)

ציטוט:

פורסם במקור על ידי godfather (הודעה 1015537)
אתם כאלה ליצנים, חוזרים כל היום על אותו תקליט. "תעשה סקוואט. תעשה ss. תעשה דדליפט".

אני אומר לכם כאן משהו שאולי קצת יזעזע את עולמכם (אולי כדאי שתשבו) - סקוואט זה תרגיל... (אתם יושבים?) לרגליים!

הבנאדם ביקש תרגיל לבטן (עזבו את זה שהוא ביקש לא סקוואט כי לא בא לו וזו זכותו). לבוא ולהגיד לו "תעשה סקוואט עד שתגיע למשקלים גדולים ואז הבטן שלך תקבל עבודה רצינית" זה לעשות מעצמכם צחוק. תפסיקו לזרוק את אותן התשובות לכל שאלה, לא נמאס לכם?
עדיף כבר שיהיה באנר באתר שיגיד "יש לך שאלה בנוגע לאימונים? התשובה היא: סקוואט ו-ss".

כי אנשים מבזבזים את הזמן שלהם בלבודד שרירים מיניאטורים, אתה יודע כמה אנשים אני רואה במכון שלי שעושים שראגס? אנשים נותנים נפח ליד קדמית בצורה לא פרופורציונלית, לא עובדים רגליים ומתפלאים שהם תקועים או שהם חלקים או שכואב להם הגב אחרי לחיצת כתפיים או שיט כזה.. בשביל מה לעבוד בטן+בטן תחתונה+אלכסונים+בטן סטטי שבמקום כל זה אפשר פשוט לעבוד מורכב וכבד? תראה את התמונות שהעליתי וואלה לא עשיתי בטן יותר מפעם בשבועיים - שלושה 2-3 סטים, וזה גם שהיה לי עודף זמן / משעמם.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי smokingsnake (הודעה 1015574)
סקוואט לא עובד בשביל כולם, וss לא עובדת בשביל כולם, אבל הגישה של בידוד שרירים למתאמן מתחיל זו לא גישה טובה בכלל...

שלא נדבר על הבטן מודרך שזה בכלל עדיף להתעטש זה אימון יותר טוב... באותה מידה אפשר לעשות ריצת 5 קילומטר בתור אימון רגליים.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:08.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ