![]() |
רוני קולמן מגיע למכון וינגייט
8 פעמים מר אולימפיה מגיע למכון וינגייט פה בישראל -
בית-הספר למאמנים ולמדריכים ע"ש נט הולמן במכון וינגייט שמח להודיע על הגעתו של גדול מפתחי הגוף בעולם, מר ronnie coleman, לכנס ״היבטים מעשיים ומדעיים באימון ובפיתוח גוף״ שיתקיים ביום שישי ב-02.07.10 במכון וינגייט. http://www.wingate.org.il/Index.asp?...ategoryID=1260 אתם תיהיו שם ? אני יודע שאני אהיה... |
איפה נרשמיים?
|
יש הגבלה מגיל מסויים?
|
כנסו לאתר
חבר'ה כנסו לאתר תראו עלויות הגעות תכנונים מגבלות ותתקשרו תזמינו מקום ויאללה נתראה שם
|
ואו איזה כבוד =]
אבל קצת נסחפו עם המחיר לא? אני בכל מקרה לא אגיע כי זה שעה ומשהו נסיעה... |
ביום הולדת שלי! מתנה מעולה:)
|
שגיא אתה הולך ?
|
שחיטה,
פשוט מחירים לא סבירים בעליל. אין הזדמנות לשכבות הפחות גבוהות, להיות נוכחים באירוע כה חשוב זה. לצערי לא אהיה שם. |
ציטוט:
:) אה שכחתי.. לא כזה יקר |
חברה יש אנשים מרחובות שרוצים לינסוע לכנס אפשר לינסוע ביחד עים יש אוטו למישהו.
|
:confused::confused::confused:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
וואלה סביר המחיר אני יודע... לאנשים כמו שיש פה בפורום שפיתוח גוף זה בדם וכבר הוציאו מחירים יותר גבוהים בכל מה שקשור לנושא אם זה חלק שמשלמים מחיר כזה לחודש בחדר כושר יכולים להרוויח פה הרצאה של בנאדם שיכול ללמד מהניסיון שלו משהו ששווה לכמה שנים של ניסיון אימונים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה חטאאא! זה לקחת חלום ב200 שקל d: |
ציטוט:
|
החטא האמיתי שזה לא 50 שקל
200 שקל לא היתי משלם בחיים למישהו שידבר על פיתוח גוף,לזונה בשיא חרמנות לא היתי מביא 200 עם כל הכבוד לרוני,גם למרקוס רול לא 200 שהוא בודיבילדר אהוב עליי |
נרשמתי, אני אהיה שם.
|
ציטוט:
|
תעזרו לי! D:
יש לי איך להשיג 200 שקל (מתקן לאבא של חבר תעמודים בגינה משהו כזה כסף קל..) אני לא יודע אם לחסוך לגיינר או לבוא! |
ציטוט:
|
תבוא... הזדמנות חד פעמית.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גיינר רוני לא יביא לך גיינר או כסף לגיינר רק חינם היתי מדבר איתו,מה קרה לשלם כסף עוד כדי לשמוע אותו |
ציטוט:
|
ציטוט:
אה רגע , אז אל תלמד באוניברסיטה לעולם , או בכלל במוסדות לימוד... זה עולה כסף מי הם בכלל המורים האלה... :thumbdown: |
זה צריך להיות ממש יפה.
|
ציטוט:
|
יש לי את הכסף רוני הוא לא הפייבוריט שלי אבל הוא בהחלט מישהו שאני מעריך ומעריץ
אני בדילמה ענקית חח |
ציטוט:
בכל מיקרה,עזוב אותך גיינר. את הגיינר תוכל להחליף בהרבה אוכל,את ההזדמנות לפגוש את רוני,יהיה לך מאוד קשה להחליף. |
אני צריך לקבל אישור מהמפקד שלי, מתוכנן לי לסגור שבת בתאריך הזה..
מקווה מאוד שהוא יאפשר לי, אם כן אני טס להזמין.! וואו! |
ציטוט:
זה מה שאתה רוצה לזרוק עליו 200 שקל? |
ציטוט:
|
מקווה מאוד שהסתדר לי לבוא מבחינת לו"ז,
אם כן, ברור שאני שם! |
כן אני בן 14
וואלה אתם צודקים זה לא משהו שבא פעם ב.. זה הזדמנות חד פעמית אולי בא עם תמיר ועם ניר |
רגע על מה הוא מרצה בכלל?
|
רגע יש ביכלל תרגום?(בהרצעה של ווראון היה)-זה מאוד חשוב-לפחות לי.
|
זה 190 שקל אם אתה מזמין מראש,290 אם אתה נכנס שם בלי להזמין ביום של הכניסה,אז תזמינו מראש אל תחשבו שבכניסה זה 190 שקל כי גונבים ממכם עוד 100 שקל על זה שלא הזמנתם
|
ציטוט:
אבל בכל זאת שיעשה מה שבזין שלו.. אני לא מכיר את הבנאדם ואני בטח שלא אוהב לשפוט אף אחד לפני שאני מכיר אותו.. |
ציטוט:
זה שהוא יבוא וידבר על בודיבילדינג הוא לא יחדש לי פה הרבה,אין משהו שהוא יכול לחדש לי שאני אדהם ואחשוב שהוא פתח בפניי עולם חדש. בסופו של דבר הוא לא שווה 200 שקל בשביל לשמוע אותו מדבר,מילא אם זה היה 20 שקל אז אפשר עוד לחשוב עליו אבל 200,מה קרה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ