![]() |
אפדרין
מישהו מוכן להסביר לי מה זה אפדרין
האם זה מגיע בטבליות או אבקה מה היתרונות של זה מתי צורכים את זה מה החסרונות במה זה מסייע אולי לצרף אפילו איזה לינק לקישור שמסביר משהו... |
|
בנתיים מצאתי את זה
http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=41 די עזר לי... יש למישהו משהו להרחיב אני ישמח מאוד |
מגיע בטבליות. אחד משורפי שומן החזקים ביותר. מתים אם לוקחים יותר מדי.
|
ציטוט:
אבל אני ואנגלית לא הולך יחד שהייתי בבית ספר שהיה שיעור אנגלית אני הייתי עם חברים בקניון... /: |
אהה זה שורף שומן?
לא רלוונטי אז.. חשבתי שזה עוזר רבות בפיתוח הגוף לא משנה |
אה חח כמובן השימוש העיקרי הוא כתרופה לאסטמה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה קלנבוטרול זה תרופה לאסתמה שאנשים שעוסקים בבאדי בילדינג לוקחים בשביל הורדת אחוזי שומן |
מה הקשר קלנבוטרול כאן?
|
ציטוט:
|
אפדרין זה כן תרופה לחולי אסטמה.
|
אם ככה אז יש לי מאיפה להשיג קצת נבקש מחבר אסמתי יעזור בחיטוב
|
ציטוט:
אבל אתה יכול להשתמש במשאף של חבר שלך באירובי.... זה יעזור קצת. |
טוב אז פסלתי תאפשרות למרות שלא חסר מקורות אחרים להשיג
|
ציטוט:
יש רק שורף שומן טוב אחד, שחכתי איך קוראים לו שמרוקן את הatp, אבל תופעות לוואי לא נורמליות. |
עזוב אותך השתמשתי באפדרין סתם חרטה עוד זה היה אפדרין+קפאין לא עשה משהו מיוחד הכל בתזונה אחי והמון אירובי חוץ מזה שזה ממש אבל ממש לא בריא ללב
|
ציטוט:
ו5% למשך 4 שעות [שזה זמן ההשפעה שלו] שהן 1/6 מהיום זה ממש לא הרבה. |
ציטוט:
אני מת להביא סקייל? :whistle: |
להתעוור זה לא כזה נורא. ניתן להשיג במכולת השכונתית.
|
שכחת את העובדה שהוא עלול להשרף =\
|
לא שמת לב שאני ציני הא?
|
מה? משיגים 40 אחוז בהורדת השומן ורק מאבדים את הראייה?
מי צריך ראייה שאפשר לקצר את החיטוב בטירוף? קיצור איפה אני משיג את זה ?! |
בנאדם אסמטי בא לרופא אומר לו אני רוצה מרשם לאפדרין
הוא מקבל את זה בלי הרבה זיוני שכל שאלות ותחקירים? כי עם כן יש מצב אני מביא ועם יש לי את זה אני דופק מסה עד איזה 100 קילו =\ |
אם תעשה מסה עם אפדרין אתה תשמין , זה דבר ראשון.
דבר שני , אפדרין כבר לא בשימוש כתרופה לאסטמה , יש טפולים אחרים היום. |
ציטוט:
|
Dnp היה משמש במקורו כחמור נפץ!
בואו נגיד שזה כל מה שאתם צריכים לדעת כדי להסיק מסקנות... |
יש אפדרין באוטריוין (זה שפותח אפים סתומים)
אם תסניפו מלא מלא זה יכול לעזור... |
תגידו, אפדרין מוסיף 5 אחוז לשריפת האנרגיה הכללית?
5 אחוז לשריפת השומן ששבאים על פני גליקולן? 5 אחוז תוספת לשריפת השומן בלי קשר לגליקולן? איזה 5 אחוז אלו בדיוק? |
מה זה Dnp?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
התכוונתי שעם יהיה לי אפדרין אני יעשה מסה עד 100 קילו כי אחרי זה בחיטוב יהיה לי יותר "קל" מה שנקרא אבל בלי זה אני לא ירשה לאצמי לעבור את ה90 וזה לא אני שיש לו אסטמה זה חבר שלי אבל לא משנה ירדתי מזה כבר |
ציטוט:
יש דברים שעדיף לא לדעת |
ציטוט:
רגע, אז ה3 אחוז עלייה במטבוליזם למשך 6 שעות לא קשור לאירובי? וזה מעלה את הדופק בצורה שה5אחוז יבואו מגליקולן ולא משומן? |
ציטוט:
וואלה טוב לדעת... נסחףףףףףףףףףףףףףףףףף |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה קשור עכשיו עלייה למשך 6 שעות? מאיפה הפלצת את זה? ומה קשור לאירובי? ומה קשור לדופק ולגליקוגן ולשומן? WTF , מה עובר עלייך ילדון?!?!?!?! זה מעלה 5 אחוז ככה שבזמן הליכה אתה שורף שומן מהישבן השמאלי והמותן הימנית כי זה אפדרין, עם אתה רוצה לשרוף גם מהישבן הימני והמותן השמאלית אתה צריך לקחת אפדרין דרך התחת~! |
ציטוט:
וזה למשך 4 שעות שזה בדם. אתה יכול בתנאים כלשהם להעלות את הדופק ככה שהקלוריות יבואו רק ממקור אנרגיה מסויים? אם כן , אז גם אפדרין יכול ואני אדרוש שתספר לי איך. אם לא , תן לעצמך כאפה נוספת. |
מתי תבינו שאין קיצורי דרך לחיטוב?
במקום למצוא דרכים איך לקצר את הזמן אולי שווה יותר למצוא דרכים איך לא לגרום לרצות להתחטב (לעלות נקייי)? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ