![]() |
לכל המחטבים: גרם פחממות בשבוע.
כמה גרם פחממות אתם צורכים בשבוע ?
אני צורך כ 800 בשבוע, קצת יותר מ 100 ליום ... רציתי לדעת מה איתכם. |
200*7= 1400
|
80 ליום
|
מניאקים, Ud2 4 Life !
פחמימות זה לכוסיות! ציטוט:
|
3 פעמים בשבוע 130 גרם
פעמיים בשבוע 100 פעם בשבוע 300 חצי יום בשבוע 50 וחצי יום השני 150 סה"כ: 1090 (ש450 מתוכם מתרכזים ב24 שעות בודדות).. ציטוט:
בud.20 צורכים לשבוע יותר פחמימות מכל חיטוב אחר, יש לך יותר מ1000 גרם ביום אחד, עוד יומים על בערך 200 ליום, סה"כ אתה על 1500-1700 גרם פחמימות ליום תלוי במשקל, זה ה-מ-ו-ן. |
נמרודי רק אנשים מטר 90/מסתיים במיוחד מגיעים ל1000 גרם... אתה יכול להסתדר עם 500 :laugh:
|
ציטוט:
450 בהעמסה :ph34r: :):):):) אל תתלכלך אני כבר 169 :ph34r: |
ציטוט:
|
אני צורך 240 ביום בחיטוב.. טוב זה רק התחלה זה עוד יגיע ל130 בערך ;]
|
בחיטוב? המממ 0-50. מנסה לא לעבור את ה20
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בואנה 800 גרם לשבוע??
אני מגיע לזה בקרוב ביום וקצת :wiggle: אני אוכל משהו כמו 650 גרם פחמ' ביום מצטער שאני מגיב בלי קשר לפוסט, פשוט הייתי חייב לצחוק עליכם קצת [סתם, קחו בהומור] בהצלחה למחטבים! קשה באימונים - קל בים! |
ציטוט:
|
130 גרם ביום
יום אחד בשבוע 65 גרם יום אחריו 200 גרם סה"כ בשבוע 915 גרם ירקות נטראלים לא נכללים.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
סתם אינדיקציה לכמה אתה חזק.. סקוואט rm4 אתה עובר 140 קילו? |
ציטוט:
סתם אינדיקציה לכמה אתה חזק.. סקוואט rm4 אתה עובר 140 קילו? |
לא, הכי גבוה שהגעתי בבנצ' פרס היה 100x4, ואני לא מתכוון לרדת יותר בחזרות.
סקוואט... אני מאוד חלש בתנועה הזאת... מה גם, שאני לא עושה סקוואטים הרבה זמן, רק חודשיים, והחודשיים האלו היו בטכניקה פגומה. ה4 ראשי שלי בכלל השריר הכי דפוק בגוף. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני היום עשיתי מסור 35 קילו 8 חזרות שיא חדש :X |
ציטוט:
|
110-120ג' ביום
|
ציטוט:
לחיצת חזה עם מוט בלי שיפוע בשיא שלי 6 חזרות 57.5. אבל הפסקתי קריאטין והתחלתי חיטוב, משקלי העבודה בחזה ירדו, בגב ללא שינוי. |
ציטוט:
|
את האמת גם אם אני יעשה חיטוב אני לא ירד במשקלי עבודה שלי כי אין לי הרבה מה לחטב..
|
ציטוט:
תעל 8-9 אחוז תרוצה להיות קופסת קוטג':|? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בתמונות אתה נראה אפילו לכיוון 7 אחוז שומן, לדעתי תגיד תודה על הגנטיקה שלך, אחלה של גנטיקה אתה עולה נקי וכמו שזה נראה אתה גם באמת עולה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם זה פה בפורום תעלה תפריט שלך או תלך לגיל אם אתה תקוע ממש הרבה זמן (נגיד 3 חודשים) , על אותו משקל ז"א שאתה עושה משהו לא נכון אם זה באימונים או בתזונה (לישון אני מקווה שאתה ישן טוב..) אז חבל סתם על המאמץ ואתה עושה מסה ,אבל לפי הבנתי תלא אוכל שטויות מסביב ובטח אתה עושה מסה נקייה אז אין סיבה שתעלה בשומן ואם תעלה זה זניח למדי... בכל מקרה כדאי לך להתייעץ פשוט חבל על המאמצים הרבים שאתה משקיע ולא מתקדם , אין דבר כזה להיעצר בגדילה יש דבר כזה לא לעשות את זה נכון ,תמיד מתקמדים אולם בקצב שונה אבל התקדמות תמיד ישנה... בהצלחה. |
ציטוט:
צריך לטחון אוכל אין מה לעשות אין דבר כזה לא עולה, תדחוף קלוריות ואתה תעלה כמו גדול. |
ציטוט:
|
ציטוט:
סף גדילה גנטי. יש נק' שזהו, זה הטופ שלך ומשם אתה לא יכול לגדול, זה השלב שבו מתחילים להשתמש. |
אם אין עליה במשקל בכלל זה אומר שיש בעיה בתפריט. אם הגעת לסף גנטי של שריר אתה אמור להשמין , אם אתה גם לא משמין וגם לא עולה בשריר אתה לא אוכל מספיק.
|
ציטוט:
|
שאתם אומרים כמה פחמימות אתם אוכלים אתם כוללים ירקות ?
ונניח שאתם אוכלים קופסא גבינה לבנה ושם יש 4.6 גרם פחמימות ל100 גרם אתם כוללים גם את הפחמימות משם ? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ