ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   יוסי יד 50 (https://israelbody.com/showthread.php?t=64343)

sAkin 08-04-10 02:14

יוסי יד 50

:):):):) היום נתקלתי במקרה קלאסי כזה, שראיתי בנאדם תמים שואל את ה"יוסי יד 50" של המכון , איך אני מגדיל מאסה ונהיה סוס. והתשובה של יוסי היתה : תיקח 4 כדורים של חומצות אמינו (BCAA) לפני ואחרי האימון, ואתה תראה הבדלים !!
חחחחחחחחחחחחחחחח
ספרו קצת משלכם...:sbb4:

jonathan 08-04-10 03:43

אווי היה אצלנו איזה אחד..גם סטייל יוסי יד 50,סתם דיסקסנו,ברור שאסור לאכול אחרי 9 למה אז השרירים מקבלים שומן,טונה אחרי אימון חובה,ולהשתדל להתאמן יום כן יום לא.

JaSoN.B 08-04-10 04:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jonathan (הודעה 985639)
אווי היה אצלנו איזה אחד..גם סטייל יוסי יד 50,סתם דיסקסנו,ברור שאסור לאכול אחרי 9 למה אז השרירים מקבלים שומן,טונה אחרי אימון חובה,ולהשתדל להתאמן יום כן יום לא.

that's the way to do it :)

kobiiakobi 08-04-10 12:46

:):):):) יוסי יד 50

daniel maron 08-04-10 14:47

אצלנו יש בוריס יד 60 אחי לא צוחק איתך "תרים כבד, תאכל גיינר, תקום ב4 בבוקר לשתות גיינר, ותישן טוב,ותרים כבד" מילה במילה זה מה שהוא אומר :):):):)

kobiiakobi 08-04-10 17:04

חח אנשים מפגרים

pala 08-04-10 18:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 985685)
אצלנו יש בוריס יד 60 אחי לא צוחק איתך "תרים כבד, תאכל גיינר, תקום ב4 בבוקר לשתות גיינר, ותישן טוב,ותרים כבד" מילה במילה זה מה שהוא אומר :):):):)

אילו אנשים שרוטים...להרים כבד...לישון טוב... מה הם חושבים לעצמם???!!?

daniel maron 08-04-10 21:51

pala- :):):):) בדוגרי אחי הם צודקים רק אפשר להגיד את זה במילים אחרות ולא לשתות גיינר ב4 בבוקר חחח ואיך הו קורה לגיינר? "גרררררררררררררררררייייינר" חחחחח אבל איזה שור הבן :):):):) 200 קילו סקוואט 290 קילו דדליפט אינלו מקום לעוד פלטות בלג פרס לבן אדם.

RIP 09-04-10 00:12

"אם זה טעים זה לא טוב לגוף שלך"->ליצנות

Scylla 09-04-10 02:58

אצלינו יש בחור שדווקא די מוערך ואני אמנע מלפרט כדי לא להשמיץ, שאמר לי שבדדליפט לא צריך לגעת ברצפה ושזה הורס את הגב, וחזרות נמוכות זה לא טוב וכו' כוו' וכו'

daniel maron 09-04-10 12:28

לפעמים אנשים שכן מבינים והרבה, עושים טעות אחת, משווים את עצמם אליך. לכל אחד מטרה משלו כוח שונה והגיל גם משחק פה תפקיד.

Philip1123 10-04-10 00:27

הרבה פעמים אנשים ברמות היותר גבוהות אין להם כוח וסבלנות לתת לך הסברים טובים, אז הם זורקים לך קלישאות וזה יכול להישמע טפשי לפעמים... אם הגיעו ל"יד 50" כמו שאמרתם (אהבתי את הכינוי), אז יש להם קצת מושג אני מאמין

moo 10-04-10 00:30

מה שטפשי שיד 50 לא תתן כלום באף ספורט ממוצע
צריך לעבוד על דברים אחרים כדי להיות ספורטאי טוב

נעל 10-04-10 01:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 986061)

לא שמעת על curling?
זה ענף פופולרי בחופי הים.

terminater135 10-04-10 09:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moo (הודעה 986061)

הם מתאמנים בשביל בנות, לא כלכך אכפת להם מספורט (למרות שהרבה אנשים מאמינים שכמה שאתה מרים יותר בכפיפות מרפקים ככה אתה יותר חזק).

KALINA 10-04-10 10:37

תמיד יהיו ילדי קוביות,שיצחקו על צבא ריפטו,שיצחקו על ליצנים וכו...זה קבוצות ייחוס,כולם רוצים להיות מיוחדים וכולם מיוחדים. אני בולע 20 אמינו ביום ועוד 20 מהנוזלי ומרגיש מצויין!
יום טוב לכולם! אל תקשיבו לאף אחד,תעשו מה שטוב לכם!

Scylla 10-04-10 15:25

אני אישית חושב שכל הילדי ריפטו הרבה יותר גרועים מהילדי קוביות. אבל זה רק אני.

RIP 10-04-10 15:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 986124)

זה נכון,כי הם חזקים ממך ויותר כבדים ממך,טפי עליהם

Nitro Speed 10-04-10 15:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי philip1123 (הודעה 986060)
הרבה פעמים אנשים ברמות היותר גבוהות אין להם כוח וסבלנות לתת לך הסברים טובים, אז הם זורקים לך קלישאות וזה יכול להישמע טפשי לפעמים... אם הגיעו ל"יד 50" כמו שאמרתם (אהבתי את הכינוי), אז יש להם קצת מושג אני מאמין

לא צריך להיות גאון כדי לדעת ש
תאכל הרבה=תגדל
תאכל מעט=תקטן.

זה לא משהו חדש וזה קיים מאז המפץ הגדול.

pala 10-04-10 15:45

אחי, ריפטו לא עושה סקוואט
סקוואט עושה את ריפטו

KALINA 10-04-10 15:50

ציטוט:

כי?
אז בעיניהם אתה ליצן...אני יוסי יד 50,תמר לא יפה בכלל...
עד שיבינו שיש מקום גם לדעה נוספת -נוכל רק להתרגז אחד על השני..
אותי גם מרגיז שילד ששוקל 60 קילו ולא מסוגל לגלגל על הרצפה מה שאני מושך מתחיל להתווקח איתי...באסה..

tmphbitu 10-04-10 15:55

Scylla, קצת צורם לשמוע מישהו בן 20+ אומר שילדים שיותר חזקים ממנו הרבה יותר נוראיים מהילדי קוביות שאתה מדבר עליהם.

OREV - אני מסכים איתך.

terminater135 10-04-10 16:18

ציטוט:

באמת שאני לא מבין אותך, אתה אומר שמתאמנים רציניים (גם אם אתה לא מסכים לגבי שיטת האימונים שלהם) שעושים תרגילים כמו סקוואט ודדליפט ועובדים קשה ורואים תוצאות יותר גרועים מילדים שכל מה שאכפת להם זה הקוביות בבטן ולהראות כמו מייקל לואיס?

RIP 10-04-10 16:34

בנתיים הוא הליצן הכי גדול פה,מה עם הסרטונים אופיר?

אוריין ברוך22 10-04-10 18:44

לי יש חבר בסגנון מוחמד יד 20
אני מדמיין תתשובה שלו כזה איך אני מגיע ליד כזאת
"קודם אני מתחיל את הבוקר ב10 כדורים של "קליק" אבל בגלל שזה משמין אני עושה שעה אירובי בשביל להוריד את השומן אני אוכל טונה מיד אחרי שאני עושה עם הכיסא של הכיתה כפיפות מרפקים אבל לא אחרי 7 בערב!"

-DMD- 23-04-10 21:14

חח מוחמד יד 20, שמע זה יכול להיות בן אדם הוא ectomorph ועם מטאבוליזם מהיר מאוד .
אנשים כאלה לא יוכלו בחיים להגיע רחוק מדי, גנטיקה היא זאת שקובעת בסוף.
כמה שלא תלך נגד, לא תצליח להיות ארנולד שוורצנגר כשאתה ectomorph בחיים.

alvaalva 23-04-10 21:23

יחי ריפטו, תאכלס הכי גבר שיש.

אוריין ברוך22 24-04-10 01:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי -dmd- (הודעה 988843)
חח מוחמד יד 20, שמע זה יכול להיות בן אדם הוא ectomorph ועם מטאבוליזם מהיר מאוד .
אנשים כאלה לא יוכלו בחיים להגיע רחוק מדי, גנטיקה היא זאת שקובעת בסוף.
כמה שלא תלך נגד, לא תצליח להיות ארנולד שוורצנגר כשאתה ectomorph בחיים.

:):):):) סתם צחקתי אין לי חבר מוחמד יד 20 d:
יש לי חבר יד 26 (זה היה שאיתה התחלתי חח הזיכרונות d:) בקיצור יש לו דווקא גנטיקה סבבה לגמרי אבל הוא פשוט שחיף בצורה של מגעיל כבר הבנאדם שוקל 47 קילו על 1.66 עזוב מגעיל הוא לא בריא כבר מרוב שהוא רזה נראלי

daniel maron 24-04-10 10:26

ectomorph או לא,עם הבן אדם יאכל כמו שצריך ויתאמן חזק יהיו תוצאות!

-DMD- 24-04-10 12:51

יהיו אבל לא קרובות לתוצאות של mesomorph, לידע כללי אקטומורפ יכול לפתח כ5פאונד שריר בשנה לאומת 15 של מסומורפ.

בובדילן94 24-04-10 15:26

מתחת ל10 חזרות זה לא אפקטיבי

Scylla 24-04-10 15:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rip (הודעה 986128)
זה נכון,כי הם חזקים ממך ויותר כבדים ממך,טפי עליהם

זה כל הפואנטה שלי. שאם תיקח את כל הילדי ריפטו, 90% מהם עדיין שחיפים ובקושי הגיעו לפלטה אחת. (עכשיו תגיד שלא כולם יודעים להתאמן בלה בלה בלה אני אומר לך ממה שאני ראיתי כאן ובמכון שלי ובעוד מכון)

לגבי יותר חזקים ויותר כבדים, אני לא אגרר לויכוח הילדותי הזה למי יש יותר גדול.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי orev (הודעה 986135)
כי?
אז בעיניהם אתה ליצן...אני יוסי יד 50,תמר לא יפה בכלל...
עד שיבינו שיש מקום גם לדעה נוספת -נוכל רק להתרגז אחד על השני..
אותי גם מרגיז שילד ששוקל 60 קילו ולא מסוגל לגלגל על הרצפה מה שאני מושך מתחיל להתווקח איתי...באסה..

בדיוק.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tmphbitu (הודעה 986137)
scylla, קצת צורם לשמוע מישהו בן 20+ אומר שילדים שיותר חזקים ממנו הרבה יותר נוראיים מהילדי קוביות שאתה מדבר עליהם.

Orev - אני מסכים איתך.

בוא אני אסביר לך בדיוק למה אני חושב שהם יותר נוראים מילדי קוביות.
ילדי קוביות זה בסה"כ אנשים רגילים שרוצים לשפר את המראה שלהם, הולכים למכון לעבוד בצורה ליצנית עד בינונית למטרת שיפור סביר כזה או אחר, לא מעניין אותם משקלי עבודה והשקעה יותר מדי, אני האחרון שיהיה ככה, אבל זה לא אומר שזה הגיוני לחלוטין. לא מאשים אף אחד שלא התמכר לזה כמוני וטוטאלי בספורט הזה כמוני. לא מבין מה פסול בלעשות ספורט (קודם כל זה עדיף מאשר לרבוץ) אבל לא לתת את ה110%, ולכוון למראה ולא לכוח או משהו כזה.
עכשיו הילדי ריפטו, רובם נראים יותר גרוע מכל הילדי קוביות במכון, ילדים ששוקלים 50 ומרימים מוט ריק או לא רחוק מזה, מתחילים לצאת על מתאמנים ותיקים, בטוחים שהם יודעים הכל, כולם ליצנים ורק הם שחיפים שכמותם - הם הכי טובים הכי חזקים וכו' וכו' וכו'. יש כמובן להוציא את המעטים שמתמידים ולא חיים יותר מדי בסרט כמו רן ועודד, שגם איתם אני לא מסכים בהכל אבל להם יש נסיון לגבות את הדעות שלהם.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי terminater135 (הודעה 986141)
באמת שאני לא מבין אותך, אתה אומר שמתאמנים רציניים (גם אם אתה לא מסכים לגבי שיטת האימונים שלהם) שעושים תרגילים כמו סקוואט ודדליפט ועובדים קשה ורואים תוצאות יותר גרועים מילדים שכל מה שאכפת להם זה הקוביות בבטן ולהראות כמו מייקל לואיס?

אין לי בעיה עם מתאמנים רציניים, להיפך, יש לי בעיה עם ילדים מפגרים שחושבים שהם המציאו את הגלגל ויודעים יותר טוב מכולם, שהם נראים כמו קיסם.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rip (הודעה 986146)
בנתיים הוא הליצן הכי גדול פה,מה עם הסרטונים אופיר?

אני לא חייב לך שומדבר. מצידי תחשוב שאני מרים מוט ריק. אם זה מאוד מאוד מסקרן אותך, יש אצלינו אחד מהטרולים שלכם בשם ברקן, לא יודע למה הוא היה עד שהרמתי, אבל תשאל אותו אם אתה מכיר. אף פעם לא טענתי שהמשקלים שלי מטורפים, אבל הם מכובדים.

אוריין ברוך22 24-04-10 16:08

ברקן הרשקו?

Scylla 25-04-10 02:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אוריין ברוך22 (הודעה 988996)
ברקן הרשקו?

אכן .

tmphbitu 25-04-10 03:26

Scylla - יש לי משתמש בפורום השני בו אני צופה על הלוגים של הילדים הללו, הם מתחזקים וגדלים בצורה מפחידה. אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותם הילדים? מלבד זאת, ראיתי סירטונים של , beitarist, Daniel2, The Sun, LiftHeavy, Lightweight, IronMind כולם הגיעו לסקוואט מלא לחזרות עם משקלים גבוהים בהרבה ממה שרוב חברי הפורום כאן עושים...

מלבד זאת, אני לא צריך לציין את ,Deus Ex Machina, Coldfire, moo, Obzion , Ka4okשהם בכלל חזקים וגדולים בהרבה מרוב המתאמנים. בחדר כושר בו אני עובד יש הרבה אנשים שעל סייקלים לא מצליחים להגיע לגודל ולמשקלים שהם מרימים. אז שוב - אתה בטוח במה שאתה אומר?

pala 25-04-10 10:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tmphbitu (הודעה 989137)
scylla - יש לי משתמש בפורום השני בו אני צופה על הלוגים של הילדים הללו, הם מתחזקים וגדלים בצורה מפחידה. אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותם הילדים? מלבד זאת, ראיתי סירטונים של , beitarist, daniel2, the sun, liftheavy, lightweight, ironmind כולם הגיעו לסקוואט מלא לחזרות עם משקלים גבוהים בהרבה ממה שרוב חברי הפורום כאן עושים...

מלבד זאת, אני לא צריך לציין את ,deus ex machina, coldfire, moo, obzion , ka4okשהם בכלל חזקים וגדולים בהרבה מרוב המתאמנים. בחדר כושר בו אני עובד יש הרבה אנשים שעל סייקלים לא מצליחים להגיע לגודל ולמשקלים שהם מרימים. אז שוב - אתה בטוח במה שאתה אומר?

גדלים בצורה מפחידה? תביא
תמונות, עד עכשיו אף אחד ממי שראיתי לא נראה מסיבי בשיט

moo 25-04-10 11:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pala (הודעה 989147)
גדלים בצורה מפחידה? תביא
תמונות, עד עכשיו אף אחד ממי שראיתי לא נראה מסיבי בשיט

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1146322_n.jpg

pala 25-04-10 11:35

תביא לי מתאמן ממוצע

moo 25-04-10 11:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pala (הודעה 989154)
תביא לי מתאמן ממוצע

הבעיה שאתם מחפשים להיות מנופחים כמו בילדרים
תקרא את המאמר Bigger Arms של Bill Starr

כל המתאמנים שמתאמנים כוח גדלים ומתחזקים
תן לצעירים האלה עוד קצת זמן ותראה אותם

pala 25-04-10 12:01

ממש לא מנופח... אבל התאכזבתי מאוד מתמונות של כמה שמרימים משקלים מטורפים

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:26.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ