![]() |
חדש =)+תמונה אחרי 7 חודש של אימונים
7 חודש של יום כן יום לא(מתאמן)הלכתי עם זה ממש קיצוני
כול פעם שאני הולך למכון אני מתאמן כול הגוף...ממניעים פסיכולוגיים..חח קשה לי לישון אחר כך כשאני יודע שלא התאמנתי על איזה חלק בגוף...(קורה לכם גם?!)ואוכל טונות על ימין ועל שמאל.. דרך אגב כמה מילים על הפורום אני כבר עוקב פה זמן מה...וכיף לראות אנשים שמתמידים כול כך במה שהם עושים והתוצאות שלכם זה משו לא ייאמן(רובכם לפחות) אז קבלו נתונים... חן בן 20 1.78 65-66 קילו השאיפה להגיע ל70 בעזרת השם אני ישים פה 2 תמונות אחת של לפניי האימונים והשניה של אחרי(המצב העכשווי..) בגדול הם לא הכי ברורות אז מצטער מראש בהמשך אני יעלה ברורות יותר:jockey: לפני http://img238.imageshack.us/my.php?i...7028904ya4.jpg אחריי חודשיים http://img57.imageshack.us/my.php?image=81006cc8.jpg עכשיו http://img158.imageshack.us/my.php?image=25207cn7.jpg |
7.3.2004? :\
|
כן אחי...אני לא יודע איך לשנות את ההגדרות באמ פי 4...
:huh:
|
יאללה תתחיל להתאמן לאכול ולקרוא מאמרים, אתה לא מתאמן עדיין..
(לא בקטע רע כן? יש לך גנטיקה טובה שתאפשר לך הרבה אבל אתה עדיין לא יודע מה זה להתאמן, כך עצה: תחליף תוכנית ותקרא קצת על עלייה במאסה, טונה זה לא הכל ושיהיה בהצלחה!) |
תיראו אותו 7 חודש אני קורע תתחת והוא עושה לי תתחיל להתאמן
|
ציטוט:
תבין שהוא בא בטוב, לטובתך... הרי למה העלת תמונות אם לא כדי לקבל תגובות בונות שיעזרו לך להשתפר? |
אני לא אוכל רק טונה אני אוכל לפחות 3 צלחות ספגטי ביוםם 2 בננות שניצלים כנפיים על ימין ועל שמאל
נקודת זכות בישביל המאמרים שלכם ואני בכלל לא אוכל ארוחות מסודרות פשוט קשה לי להשמין מה אני יעשה קורה.. נלחם על כול קילו בשיניים...תאמין לי |
ציטוט:
יותר מ60% מהאיונים זה התזונה. |
עם אני יאכל ארוחות מסודרות אני יעלה במשקל?
דווקא אני הבנתי שעם אני יאכל בלי לראות בעניים אז זה מה שבאמת ישפיע... |
אחלה חזה וידםם ובטן יש בסיס
בהצלחה! |
תביא תמונה ברורה יותר =\
|
אתה רק חושב שאתה אוכל בלי לראות בעיניים. כולנו חשבנו את זה בהתחלה.
כשאתה מתחיל לאכול מתפריט מסודר אתה מבין מזה לטחון אוכל |
אחלה ריבועים אחיי סחטיין
|
ואללה רואים שעלית במסה כל הכבוד אחי
עוד 4 חודשים שאם תמשיך מסה יהיה מושלם בהצלחה |
דוגרי גם אני בתקופה הזאת חשבתי שאני אוכל כמו מטורף, אבל בדוגרי לא ידעתי אז מה התחזוקה שלי. לקח זמן עד שבאמת התחלתי להבין כמה אני צריך לאכול ולאכול את זה. כולם עוברים את השלב הזה של אי ההבנה בתקופת האימונים הראושנה.
|
אחלה גוף דרך אגב...
|
תודה אחים שלי
עדיין אבל לא עניתם לי על השאלה מה עדיף לאכול ארוחות מסודרות לפי שעה או פשוט לטחון מה שבא ליד בישביל לעלות במשקל עוד? |
ציטוט:
|
מה שנכון נכון...(סתם משו שלא תבין לא נכון כהתבאסתי עלייך שאתה אומר לי להתחיל להתאמן,זה קצת קומם אותי כי באמת השקעתי מעל ומעבר... )
אז למאמרים........ =) |
ציטוט:
לא אחי הכל ברוח טובה =) |
שמע אתה סתם משתגע על האימונים והאוכל אתה צריך לעבוד בתוכנית מסודרת כל יום שריר או 3 אימונים בשבוע או משהו כזה לא Fbw יום כן יום לא זה דפוק לדעתי.
ואתה לא חייב תפריט אבל תצריך לדעת איך לאכול מה ומתי לא סתם לדפוק אוכל לא קשור בכל מקום... נראה טוב ישך גנטיקה טובה למזלך ואתה חטוב גם אז תתחיל להפציץ |
ציטוט:
|
יש בסיס
|
ציטוט:
|
אתה צריך להחליט עם אתה רוצה להיות בודי בילדר או להיות חטוב כמו עכשיו..
שתגיע להחלטה תוכל ללכת בשביל מסוים לדרך חדשה. |
אני יותר נוטה לכיוון של הבודי בילדר,ראיתי תגלרייה פה והתלהבתי (אני לא סוטה או משו חח אז בלי יציאות חח)
|
רק תזכרו שיש עוד אספקטים לבודיבילדינג חוץ מגודל.
|
לא נראה כאילו יש לך מאסה רצינית
בעיקר אימנת את השריר חוף שזה חזה ובטן.. |
ציטוט:
|
ניראה כיאילו אתה מיתאמן בלי משקולות
מסה חלשה.... דחוף עליה במסה |
בעיקרון אני דיי מבסוט מהתוצאות שהגעתי אליהם, אני רק רוצה לעבוד קצת יותר על הידיים ואלכסונים.. וזהו
ויש עליי מסה אל תשפטו אותי לפי התמונה של החודשיים.. |
ציטוט:
בכל אופן גבר יש לך חיטוב יפה ובהצלחה! |
בחודש וחצי האחרון התחלתי עם אבקת חלבון...אחרי כול אימון אני שותה שייק
ודופק איזה ארוחה.. |
אחיי יש לך אחלה גוף...
אני לא מבין מה לא טוב בגוף שלו? אפשר הסברים? :( אתם מתלהבים מאנשים ששוקלים 100 קילו ושיש להם ידיים רחבות... אבל מה רע בו? סכ"ה גוף יפה.. בילבלתם אותי... |
חחח תודה אחי
:blush:
אין לי בעיה בגוף שלי אבל זה תמיד טוב לשאוף לעוד יותר טוב עוד 5 חודש של אימונים אינטנסיביים ואכילה של חמור וזהו בעיקרון אני מנסה להגיע למשקל של 70...75... וזהו מבחינתי זה אחר כך רק לשמור אבל יש לי קצת בעיה כי כול 5 דקות אני הולך לשירותים חח והאלה של ה100 קילו כמו שאתה אומר פה..סה"כ הם בדרך המלך רק חיטוב נישאר והם יכולים להגיע לתוצאות מרשימות מאוד |
ציטוט:
:cry_1: תקשיב בנאדם, תתחיל לקחת תגובות "רעות" כתגובות בונות ולאו דווקא כתגובות שנועדו לרדת עליך. לפי דעתי חכה עם המאסה עד אחרי הקיץ, בינתיים תישאר חטוב זה טוב לעונת הרחצה. תתחיל לאכול מסודר ולא כמו חזיר, תאכל כמות נכונה של פחממות חלבון ושומן כדי שתגדל, תתאמן נכון ותישן מספיק. זה בגדול, בקטן - תקרא מאמרים ותחטט בפורום. |
גוף יפה יש בסיס!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ