![]() |
תקופת חיטוב-התקופה הכי מבאסת בשנה
גם אם יש לי מטרה ברורה מאוד בעניין העיצוב זה מבאס לרדת מהמשקלים הגדולים (הכל יחסי) שעבדת איתם ופתאום להגדיל את החזרות חוץ מזה שזה אימון מתיש, וצריך לשמור הרבהה יותר מבחינת האוכל... איזה מזל שבסוף כל תקופה כזאת תבוא תקופת מסה טובה
|
ציטוט:
למזלי גם אני עכשיו בחיטוב חודש בקושי אוכל, אבל במשקלים לא יורד. |
ציטוט:
מה זה יתן לך?!?! בחיטוב המטרה היא לעבוד כמה שיותר כבד ופחות חזרות מספיק עם ההנפצה של יותר חזרות פחות משקל....ראבק |
אתה לא יורד במשקל? עם הקפדה על אוכל זה מוזר קצת לא?!...
|
ציטוט:
|
לא חסרים אנשים ששומרים על משקלים ואף שוברים שיאים בחיטוב. אני ביניהם.
|
ציטוט:
אתה אמור להשאר על טווח של 5-8 [לטעמי] וכן...להסתמך על גירעון קלורי |
כנראה שאני מהנדירים שמעדיפים בהרבה את תקופת החיטוב על פני תקופת המסה.
אתה נראה יותר טוב, השרירים סוף סוף נראים הרבה יותר מרשים בלי כל השומן (שלא לדבר על הקוביות בבטן!). אתה מרגיש קליל יותר. ולא צריך להעמיס אוכל כשלא בא לך. נכון, יורדים במשקלי אימונים לקראת סוף התקופה (ומי שלא יורד אחרי 4 חודשי חיטוב במשקלים, סימן שלא עשה חיטוב אמיתי, זה בדוק), אז מה?:... המטרה זה המראה החיצוני ולא המשקלים... אם הייתי יכול, הייתי נשאר חטוב כל השנה, אבל כמובן שזה מתיש, וגם מחליש את המערכת החיסונית. |
ציטוט:
אני ירדתי בסביבות 5-6 קילו החודש הזה, בלי ירידה אפילו של קילו במשקלים. ולא רוצה לבעס אותך אבל יש תרגילים שאף עליתי(שאפילו אני בעצמי לא יודע איך) |
כן מקסימום עושים חצי תנועה עם אותו משקל
|
ציטוט:
זה לא כזה מסובך חבר'ה,אותו סגנון אימונים שבנה את כל המסה שיש עליך זה אותו סגנון אימונים שישמור על המסה כשאתה בתהליך של חיטוב,זה לא מדע טילים. חוץ מזה חבל לבזבז את האפקט הקוסמטי של אימונים כבדים לאללה (שימו לב שכל אחד שמתאמן כבד מציג מסה מאוד דחוסה ומראה הרבה יותר מרשים כשהוא חטוב מאשר חבר'ה שמתרכזים בהיפרטרופיה סרקופלזמית בעיקר) |
ציטוט:
אם אין לך משהו חכם להגיד פשוט תסתום את הפה שלך. |
ציטוט:
זה שיטה טובה לשמור על משקלי עבודה לא כל דבר אני רושם בציניות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תסכים איתי שאיתך אפשר להיתבלבל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
האימונים היחידים שבאמת מרגישים בהם את התשישות זה רגליים וגב אבל כשעושים cc מארגנים הימי פחמימות גבוהות על הימים של גב ורגליים וככה גם מכניסים קצת יותר פחמימה מה שמקל על ההתאוששות אחרי אימון וכמובן מרגיע את הקטע הפסיכולוגי שבא עם המחסור בפחמימות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מגיע אבל ראבק...האוטו לא יסחוב... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ