![]() |
נעל חדשה -מה אומרים?
http://rotter.name/User_files/nor/45e710ee5df38a09.jpg#
http://rotter.name/User_files/nor/45e7110e5e8a0928.jpg# http://rotter.name/User_files/nor/45e7111c5ebec44e.jpg# נייק שוקס NZ חדשות גירסת הנחש (תראו תצצדים של הנעל תבינו למה נחש) אישית אהבתי וקיבלתי רק מחמאות אליהם מחיר מקורי 760 שילמתי 500 יום טוב. |
אל תעלב לא אהבתי!:sad:
|
גם אני לא , ודיי לאן הפורום הדרדר :(
500 שקל אולי שווה 700 לא |
אני גם לא אהבתי, חחחחח גם אני חשבתי להעלות תמונות של ה Vans החדשות שקניתי לא מזמן..
|
אני אישית לא אוהב נעל שחורה שחורה של שוקס,אבל היא נוחה מאוד
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני דווקא אהבתי, היא גם נראית נוחה.
|
נחמדה אחי
תתחדש |
יפה
|
תתחדש גבר תהנה ממנה הכי חשוב:)
|
נחמדות, העיניין הוא שאם קונים שוקס אחי וקורעים את הכיס..לפחות קונים משו קצת עם צבע, לא הכול שחור..
|
אני לא אוהב נייק בכלל.
אבל אם אתה אוהב אז סבבה.. אבל לא הבנתי למה שמישהו ישלם על נעל כזאת 700 שקל? |
ציטוט:
|
נעל מכוארת...יש ב-800-700 הרבה יותר יפות של נייק..(היא באמת =500 לא יותר)
אבל היופי זה לא הכי חשוב..יש לי נעליים של "אסיקיס" 850 שקל...הם יפות..אבל לא ל-850 שקל.. מה שטוב אצלם זה שזה נעל לריצות בעיקר שטח וחצי כביש כזה.. (זאת הנעל הכי נוחה בעולם שרצתי איתה) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
@מגנזיום
עם כל הכבוד לך שאתה דווקא מאלה שעושים את הפורום עוד מעט יבואו לפה בנות אימואיות ותלהבו מהנעלי אלסטארז שלהם |
ציטוט:
|
ציטוט:
תאמין לי שראיתי כבר פוסטים יותר גרועים בדיבורים |
ציטוט:
|
תתחדש, אני באופן אישי לא מסתדר עם השוקס בכלל, עקב שהוא יחסית ממש גבוה ולא נוח לי בהליכה
|
תתחדש=]
אני מעדיף ניו-באלאנס.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
העיקר שאתה נהנה והם נוחות לך!
אני קניתי לפני 4 חודשים נעלים לבנות כסופות של נייק רק לאימונים כמובן כי הם עלו לי מלא 800 שקל:emb2:...השקעתי את הסכום הזה כי יש לי פלאטפוס ולא כל נעל מתאימה לי במיוחד של נייק והיא היא ממש ממש נוכה וגם ממש יפה אז הלכתי עליה והיא ממש נוכה כמובן רק לאימונים שלא תהרס! |
ואללה חזקות מאוד אח שלי!
כל מי שאומר לך לא יפה לא מבין. רציתי גם להביא נייק שוקס אבל היה קטן עליי אני צריך 46 והיה 44 בסוף קניתי טימברלנד |
יפה אחי תתחדש אני מת על נייק שוקס יש לי 3 זוגות ,אבל אצלנו אפשר למוצא כאלה ב400 שקל או 350
|
אני אישית לא מת על שוקס, אבל הנעל יפה, יעני השחור הזה יפה וגם היא יפה כזו ;)
תתחדש! |
אה שחכתי להגיד יש לי טוטל שוקס.
שזה כל הנעל שוקס איכות מעולם אחר! אליפות ממליץ בחום ויש לי גם שוקס רגיל רק קפיצים בעקרב אבל כמובן הטוטל הרבה יותר טוב וגם המחיר כמובן שונה |
יש לי אותה נעל טובה מחזיקה טוב מתאימה את עצמה טוב לרגל ונראית נחמד קניתי גם דגם חדש של אימפקס לפני כמה ימים
|
תתחדש גבר
|
עזבו שטויות, רק נעלי סקייט!
|
נעל דווקא יפה, גם תלוי עם איזה בגדים אתה מתאים אותה.
אני חולה של vans DC אתניס ושאר החברות האלו... |
500 שקל ... היתי חושב לקנות משו אחר איתם:whistle:
|
ציטוט:
|
ואנס חרוש כבר דגמים משעממים ודיסי לא הכי הולך
קניתי גם No Fear יפות. של סקייטינג כמובן. אבל השוקס והאימפקס הן לא ליופי הן לספורט לאימונים וכו |
יפות....תתחדש!
|
גם אני קניתי כאלו לפני איזה שבועיים... בסוף החלפתי אותם באדידס A3,הנייק שחורות מידי..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ