![]() |
התנצלות בפני כל חברי הפורום
טוב תראו כמו ששמתם לב אני קצת לא עצמי בזמן האחרון וקצת אני נוטה לענות לאנשים באגרסיביות ומוציא עליהם את התיסכול שלי,
כמו כן אני קצת לא רגוע בתקופה האחרונה ואני מצטער על הדברים שאמרתי ומבקש סליחה מכל מי שדבירתי אליו בהתנשאות או בזילזול, אני לא מחפש רחמים ואין שום גורם שאמר או שגרם לי להגיע למסקנה הזאת ולבקש סליחה, זה הכל בא ממני! פשוט הגעתי למסקנה שחלק מהדברים שאמרתי לא היו במקום ולא כיבדו את מי שנאמרו כלפיו הדברים (במקרה הזה החבר'ה שמאחורי המקלדת) אם כי היו כמה אנשים שעזרו לי להגיע למסקנה הזאת אבל הרוב בא ממני. בכל אופן אני מבקש סליחה מ Recoba שפעם היינו "חברים" ועכשיו הוא רוצה שאני יבוא לב"ש בכדי שהוא יוכל להביא לי מכות!:sad: חבל שנגררנו לריבים מטופשים כאלו, אני מצטער אחי. יש עוד כמה וכמה חבר'ה פה שמגיע להם סליחה ממני אבל אני לא אנקוט יותר בשמות.. נ.ב לא התבלבלתי בחג, אני יודע שלא יום כיפור היום אבל הייתי חייב :sweatdrop: :sweatdrop: |
שמע אחי אני סולח אבל שלא תחזור על זה עוד פעם הא?
|
חח אני מריח פה הסחפות?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
פשיי היתי בטוח שתבין את הציניות.. :blink: |
Six Pack בידיוק סיימתי לקרוא את הריב המטופש שלך עם רקובה בדיון "המפגששש",
והרגשתי עם זה לא טוב. נמאס לי לראות מריבות בפורום בעיקר על שטויות אבל עכשיו שפתחת את הפוסט התנצלות אז גרמת לי להרגיש יותר טוב |
ציטוט:
|
אחי כל הכבוד
אני שמח שיש פה אנשים בוגרים וגם אם מגיעים למריבות כאלה אז הם יודעים יפה להתנצל כיף להיות בקהילה כזאת! אני מקווה שלא מפריע לך שאני אתקן:jockey: *תיסכול *התנשאות *כיבדו יוני |
אני חושב שאתה בחור טוב... מהקצת שיצא לי לדבר איתך....
כל אחד אוהב להתפרק לפעמים באינטרנט לא נורא... |
RECOBA - הצלחתה להפחיד אותו כול כך שהו בא ומבקש סליחה אחשיו ! RESPECT :1eye:
|
ציטוט:
|
מה אתה מתנצל?
אני לא חושב שיש לך על מה וב95% מההודעות שלך גם היית צודק |
כל הכבוד על הפוסט אחי...
מעריך אנשים כמוך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כל הכבוד SIX PACK עשית את הצעד הנכון!:jockey: |
ציטוט:
לדעתי הוא סתם יצא פארש שהוא התנצל על כלום (ובאמת כלום) בגלל לחץ כזה או אחר. יש דבר כזה עקרונות ולפעמים צריך לעמוד עליהם. זו דעתי כמובן. |
ציטוט:
|
מה קשור פראייר???? אחלה בן אדם! כל הכבוד לו שהוא ככה שם את הכבוד בצד!
אני ממש לא רואה אותו כפראייר אלא כאחלה בן אדם! לא כל אחד יכול ככה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל זה סך הכול פורום אז למי איכפת |
כל הכבוד על ההתנצלות
באמת הריב עם רקובה היה לא לעניין, חלאס לריב על שטויות זה כל כך מעפןןן |
ציטוט:
כל התגובות שלך מפגרות וחסרות משמעות.. אתה מנסה לחמם אותם אחד על השני בשביל מה?! זה פוסט התנצלות?! מה אתה אומר לו שהוא יצא פארש?! יא חתיכת טמבל באמת הצלחת להרגיז אותי מהצד.. הוא בא להתנצל, מי אתה שתגיד לו שהוא פארש? טמבל אחד עם שגיאות כתיב |
panic גרמת לי קצת להתחרט על זה שפתחתי את הפוסט בגלל שאתה צודק באיזה שהוא אופן.
בכל אופן אני עדיין עומד מאחורי ההתנצלות שלי אבל אני גם חושב שאתה צודק כי צריך לשמור על עכרונות. אני לא מוותר על העכרונות שלי ואני גם לא משנה את הגישה שלי, פשוט היו דברים שאמרתי שגרמו לי להשמע כמו מטומטם ולא דיברתי יפה ועליהם רציתי להתנצל. בודיבילדר אני אפילו לא יגיב לטימטום שלך.. |
לפותח הפוסט כל הכבוד.. לכל אחד יש תקופות לא קלות אבל בסבבה...
|
יפה אחי !!!
|
אים יש כאן למישהו תקופות לא קלות אז זה להלבוי חחחחחח הוא אפילו התחיל לגמגם http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon10.gif
|
יאלה אחי כל הכבוד על ההיתנצלות יש לך מזל כר תכננו כל הפורום לבוא לכסח אותך חחחחחחחחחח
סתם נשמה יאלה בקטנה תהיה בריא אחי!!!:diractor: |
לפי דעתי רקובה צריך גם להתנצל הוא משום מה גם מחפש סיבות לקלל ולהסתבך בריבים של ילדים בגן
סיקס פאק אל תדאג אוהבים אותך... 3> |
סיקס פאק אל תדאג אוהבים אותך... 3>[/quote]
דבר בשם עצמך !http://www.atraf-f.net/or/images/icons/idea1.gif |
יפה!
כבוד! |
נגיד והוא יצא פראייר...מה כבר יקרה לו? :|
קבל ח"ח 6חבילה. |
איזה מיותר אחי...
|
ציטוט:
ואווהוה סתום כבר את הפה יא נכה שכלית http://atraf-f.net/or/images/icons/icon11.gif |
ציטוט:
|
Bodybuilder
לך תנהיג את המפלגה הנאצית. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בודיבילדר לח טנאיג הט המפלגע הנהציט *קרדיט לדי בול |
לא ממש, מה הוא חש את עצמו
סתם איזה טמבל, הבנו הוא לא מצחיק בפעם הראשונה, בפעם השנייה גם לא, ובפעם השלישית בכלל לא.. וסתם איזה טמבל עם דיעות מטומטות מפה עד הודעה חדשה, שילך יעשה גבות . ציטוט:
|
לבקש סליחה זה יותר קשה.
כול הכבוד שאתה מבקש סליחה מימי שפגעת בו כול הכבוד. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ