![]() |
שתי תמונות לפני חיטוב
לא יצא לי עדיין לפרסם כאן את התמונות האלו.
מתחיל חיטוב ביום ראשון. בלי הערות על השערות חזה שלי... http://i13.tinypic.com/446ulvr.jpg http://i15.tinypic.com/3y30ls8.jpg |
מסיבי טילים, אחרי חיטוב טוב אתה תראה אחלה!
אתה הולך על חיטוב כסאח עד הסוף? |
ציטוט:
|
הדלמטי יכנס לך לתפריט גם מתי שהו?;]
|
תוריד שערות!!!!!!!!!!!!111111111111111
סתם חחח ;) מאני יתותח אתה ענק. תתחיל חיטוב עכשיו אבל כמו שצריך ותעלה על הבמה ;) |
ציטוט:
זאת הכלבה המהממת שלי...דולי.:jockey: |
יבויהה אחלה יד אתה ענק קרנף
בהצלחה בחיטוב! |
מה המצב אחי היקר?!:jockey:
יש מאסה טובה (אבל נראה לי שחסר קצת כתפיים ותקן אותי אם אני טועה...), חיטוב יבוא טוב עכשיו! מה עם הרגליים, אני מקווה שאתה לא מזניח... איזה תוספים אתה מתכנן לקחת בחיטוב (או שזה לא לעניין):blush: אולי תפתח לוג, יהיה מעניין אחי! אח שלך גיא.:wiggle: |
ציטוט:
רגליים לא מזניח אבל הן מפגרות מאחורי שאר הגוף - גנטיקה. תוספים בחיטוב: חומצות אמינו, גלוטמין ואיזה ממריץ או שניים :1eye: נ.ב : מה איתך? איך החיים בשיקגו? עדיין מנהל את הענינים מול הפייניינס קומפאני? |
ציטוט:
-ועוד כמה סוכריות אתה אומר...:1eye: -:):):):)......מסתלבט הא?! דווקא סבבה, אני בבית עכשיו (יום-חופש:basketball: ) |
יפה אני רוא הסייקל שלקחת עבד יפה(או שתקן אותי אם אני טועה ?)
בכל מקרה שיהיה בהצלחה בחיטוב תראה קטלני |
לדעתי ברגע שמגיעים לאחוז שומן כזה ולגודל כזה, יש הבדל ממש דק בין להגיד למישהו "אתה שמן" או "אתה מסיבי"
מצטער אם זה בוטה מידי.. |
ציטוט:
ובתקופת חיטוב אני משיל הרבה משקל בדרך כלל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
היקפים כרגע מדדתי רק את הידיים - 45.5 ס"מ. קלוריות - לא ידוע עדיין, אני צריך לתכנן את התפריט חיטוב. מידת נעליים 46. :jockey: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בהצלחה בחיטוב!אה ותוריד את השיער מהחזה...:whistle:
|
תותח גבר חיטוב נעים..
|
ענק אחי אבל יאלה חיטוווב דחוף ורציני תזהר לא לאבד הרבה שריר בחיטוב הארוך והקשה הזה נגמרו ימי המאסה היפים
|
וואו מני סחטיין, אתה ענקי!!
אמנם יש לך תקופת חיטוב דיי ארוכה (אני מאמין שמשהו כמו 4 חודשים) אבל אם תעמוד בזה אני חושב שתראה פצצה! |
ואללה רואים שגדלת, והרבה!!! הידיים נראות מאסביות ביותר... אפילו שאתה לובש חולצה שמסתירה לך ת'חזה, רואים שהחזה עבר שיפור לא קטן!!
קבל ח"ח... מקווה שילך לך הכי טוב שיש בחיטוב. מה שכן - תעדכן! בהצלחה!! |
אם להיות אמיתי ובלי להעליב אתה לא נראה אחד שמתאמן, לפחות לא לפי התמונה הראשונה, בתמונה השניה רואים שיש לך יד מסיבית ושריר בביספס ובאמה. אבל גנטיקה לא משהו, אני מאמין שאחרי החיטוב אתה תראה יותר טוב...
בכל אופן חיטוב קל שיהיה לך ובהצלחה ושוב אני יודע שמדובר במני ותופסים ממנו פה בפורום אבל אם מישהו מחליט להעלות תמונות אז אני נותן לו את חוות דעתי... |
איזה מסהה אחי שתהיה בריא !! בהצלחה בחיטוב אחי
|
ציטוט:
קח את זה כביקורת ולא כהעלבה. אתה ניחנת בגנטיקה שאתה לא משמין (מבחינת שומן, אבל גם לא מאסתי מדי) ונשאר חטוב כל השנה. הידע שלך בפיתוח גוף לא בשמיים, וזאת רואים ע"פ הודעות שלך בפורומים כמו תזונה, אימונים וכו' שם אתה לא מראה ידע מרהיב. להגיד על מני שהוא לא נראה אחד שמתאמן זה בושה. בקיצור מה שאני רוצה להגיד לך, שלא כולם חטובים כל השנה, ויש כאלה שבאמת עולים במאסה ולא מתאמנים שנתיים, ושנתיים הם על 8% שומן. |
ציטוט:
אני גם אחד מהאנשים האלה שאמרת עכשיו.. אם לא שומרים ומתאמנים עולים במשקל, ויש את האנשים שנישארים חטובים כל השנה ועם קצת אימונים יש להם גוף מחוטב ויפה, אך הם לא יכולים להגיע למשקל רחוק כמונו :]]]] הידד לאנשים בעלי חילוף חומרים איטי ! :D !!! |
ציטוט:
אני מעריך את זה שאתה אומר בלי שום צביעות בדיוק מה שאתה רואה. בכללי תמיד בזירת הגולשים אתה נותן תגובה לפי מה שאתה רואה. במקרה הזה טעות חמורה בידך, תסתכל איזה גודל הדבר הזה, איך אפשר להגיד שהוא לא מתאמן? עשית אוול.. |
ציטוט:
ה15 קילו התכוונתי המאסה הנקיה, וגם ה10 (כמובן לא בשנה). |
SIX PACK אם הוא לא נראה כמו אחד שמתאמן אז אתה בהשוואה אליו נראה כמו ניצול שואה בדיאטה... הבחור ענק 110 קג הקיף יד 46 ואחוז שומן לא הכי גבוה אני בספק שיש מישו בפורום הזה גדול יותר ממנו |
ציטוט:
עדיף להיות עם גנטיקה שעולה פחות אבל נקי ללא ספק, אבל עדין מני הוא מפלצת למרות שהוא על אחוז שומן גבוה. |
מני - חבר אתה חסר... לאן נעלמת מהפורום לאחרונה?!
אתה נראה מעולה, צברת יופי של מאסה ממש כל הכבוד! דבר שני, קח עצה מקצועית, אל תתחיל את החיטוב עכשיו אלא תחכה עוד 3-4 שבועות תן לגוף להתאושש כמו שצריך מהמאסה. |
חאלס להתווכך....חקו שהוא יסיים חיטוב ויעלה תמונות ואז נדבר..
נראה מה יצע ממנו...אף אחד לא יודע מה יש לו מתחת ל-110 קילו. ruhl על תדבר אם מספרים..מאסה יבשה זה מה שחשוב. בטח שהוא ענק..את זה רואים.. |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
ענק! אחרי החיטוב אתה תראה גדול וטוב אני מאמין.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחלה תמונות!
אפשר את המשחק להורדה? "תלוש את השיערות" חח סתם אחי ;) בהצלחה בחיטוב יש הרבה מסה! |
ציטוט:
|
בחיית חברה למה לערוס תפוסט?ביקשתי שתפסיקו להתווכח..אחרי שהוא יפרסם תמונות מחיטוב יהיה על מה לדבר..
|
וואי איך נהרס לי הפוסט....
אני מבקש לדייק - אני לא שמן , יש לי עצמות גדולות. והבטן שלי זה לא כרס....זה מה Gh. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ