![]() |
לונדון
הו עומרי ! היכן היית בזמן האחרון? התגעגעתי לתגובות והכתבות שאתה מביא :1eye:
|
ציטוט:
וגם הייתה לי תקופת מבחנים. וגם הייתי צריך חופשה מהגנון בפורום. |
טוב שחזרת עומריקי
|
ציטוט:
|
פאשיסט חזר:cry_1:
ברוך השב:jockey: |
ספר עומרי, איזה תוספים הבאת מחו"ל?
|
לא נראה לי שהוא הביא תוספים...בלונדון זה לא הולך חזק...
|
עומרי זה נכון שסטרואידים חוקי בבריטניה?....
|
ציטוט:
|
אין לי מושג לגבי סטרואידים או תוספים שם, אני כבר לא מתאמן איזה כמה חודשים אני בהפסקה..
אבל לא ניראה שאנשים מתעניינים שם בפיתוח גוף או מתאמנים |
היה לך מזל עם אנגליות? ;-)
|
למה לא מתאמן? בגלל הדלקת?
|
ברוך השב!
איפה הייתה בלונדון עיר ענקית!!! אני אישית מאוד אוהב את אנגליה יש לי גם משפחה שם לונדון פשוט ענקית יש שמה ניראה לי תושבים יותר מכל ישראל |
ציטוט:
אבל תאחלס נימאס בזמן האחרון. |
עומרי מה זה הטנק הזה שאתה לידו ואיפה התמונה צולמה?
|
ציטוט:
זה מה שעשינו רוב הזמן שם האמת, זה פשוט עיר עם היסטוריה. התמונה שמצולמת לי בחתימה זה ב-IMPERIAL WAR MUSEUM מקום מטורף לאללה לחובבי מלחמות העולם,בעיקר השניה. יש גם טירות מימי הביניים לא פחות מעניינות וגם את הארמון מלוכה ועוד מלא דברים עתיקים ויפים. התחבורה שם ממש נוחה יש סאבווי כל מטר ואתה יכול להגיע לכל מקום בעיר תוך מספר דקות. |
הייתי בלונדון עיר מאוד יפה (הייתי גם בפאריז אין מה להשוות לדעתי פאריז העיר הכי יפה בעולם)
קיצר לונדון חתיכת עיר יקרה, היא כ"כ יקרה שבא לך לברוח משם, זה פשוט לא יאומן. |
ציטוט:
|
ציטוט:
Panzer-Jagdpanther tank destroyer זה ממלחמת העולם השניה. צולם ב- IMPERIAL WAR MUSEUM http://img339.imageshack.us/img339/8657/15tv5.jpg זאת תמונה מהכניסה, אלה תותחי 15 אינץ שהיו פעם על ספינות, מי ששיחק RED ALERT זה כמו התותחים שהיו על הספינות CRUISER, רק במקום 12, 15 אינץ. |
תמונות יפות!
|
עומרי אני מבין שנהנת :) לא הלכת בסוף על פינלנד?
|
ציטוט:
|
תמנונה מדהימה, ברוך השב עומרי:)
|
ציטוט:
|
העיר הכי יפה בעולם חייבת להיות באירופה. לא שמעתי הרבה אנשים שיכולים לטעון אחרת.
|
ציטוט:
התכוונת ל "אתה" אני מניח ולא אני לא מזמין תאחלס הייתי לפני 3 שנים הייתי בי 15 בערך לפעם ראשונה כהיכרות זה בן זונה פעם הבאה תיהיה רק כשאני אהיה בן 21 , אתה כבר בגיל המתאים תאמין לי תענוג ::1eye: |
אני חולם להגיע לגלאפאגוס ביום מן הימים.
וגם ניו זילנד. (: |
ציטוט:
עיר מדהימה אני הייתי במישלחת לאנגליה כדי לעשות שם לקהילות היהודיות טקס יום הזיכרון והיתארחתי אצל משפחה יהודית שם פשוט מדהימה עד היום אני בקשר איתם ! ועוד מעט טס לבקר אותם פשוט כיאלו משפחה שנייה שיש לי שם ! לא יצא לי כל כך לטייל אבל במעט שראיתי אני חולה על לונדון גם אני אישית יותר אוהב חורף אז מתאים לי קיצר עומרי בהצלחה בבחינות גם אני לקחתי הפסקה מאימונים עוד מעט חוזר |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח' סתם בטח שטעיתי, לאס-וגאס מפחיד להיות איך שאני מכיר תצמי אני ניכנס לקזינו מפסיד שם ת'תחתונים שלי לא יהיה לי אחרי זה איך אפילו לחזור הבית. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל כמו שאומרים על טעם ועל ריח אין על מה להתווכח ואתה חי באשליות שלאס ואגס זו עיר של ניאונים כשתיהיה תבין.. |
אני לא רוצה לפתוח ת'רד חדש בשביל זה, אז רק תענו לי וזהו חחח (מצטער עומרי).
כמה עולים תוספי מזון באירופה לעומת בארץ? אני יודע שבארה"ב אופטימום 2.3 עולה 100-120 שקל, האם זה ככה גם באירופה? |
ציטוט:
זה פשוט מצחיק שאתה משווה את העיר לונדון ללאס וגאס שזה בכלל סיגנון שונה של ערים. |
ציטוט:
|
תשמע עומרי, הסיבה שהאמריקאים אוהבים את לאס וגאס היא שהיא מלאה בשכפולים מוקטנים של מבנים מפורסמים מהעולם ובשביל הרד נק הממוצע זה עולם ומלואו.
אגב לרן, מי אמר שאין מדינה שיש בה מכירה חוקית של סטרואידים? במקסיקו מוכרים בסופר פארם ללא מרשם. |
אנגליה פשוט ארץ יפהפיה , הייתי שם 10 יום לבר מצווה וזה פשוט היה טיול שאני אף פעם לא אשכח .
הארכיטקטורות שם ממש יפות , והמוזיאונים עצומים ומפוארים. יש שם כל כך הרבה ירוק ואפילו האוויר שונה ממה שאנחנו רגילים. ממ אולי אני אסרוק כמה תמונות אם אני אמצא את האלבום ההוא........ |
ציטוט:
אני מדבר על: איטליה והונגריה (בודפשט) יש למישהו מושג? |
באיטליה ממה שאני בדקתי המחיר דומה למחיר אצלנו בארץ, אולי אם תחפש תמצא בפחות אבל אתה לא איטלקי אז אני מניח שלא יהיה לך הרבה מזל בחיפוש.
|
בוא נאמר ככה.
אני יודע שבבודפש בקניון הגדול (שהוא ד"א בבעלות של סמי עופר אאל"ט) יש חנות תוספים. מקווה שיהיה שם זול :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ