![]() |
יפה אחי אחלה גוף יש עוד קצת שומן בבטן על איזה גובה אתה?
|
182
|
אני לא רואה שום שומן (בתמונות האחרונות), אני רואה חיטוב אש!!!!
נראה סוף. כל הכבוד אח שלי!! |
שיפור יפה
|
תודה ח'ברה:jockey:
|
נראה נהדר!!!!!!
|
כל הכבוד..אתה אדם אחר
|
holly shit !!!!!!
חיטוב עושה פלאים!!! איזה יופי בתמונות הראשונות אמרתי לעצמי ''מהזה...לא ישאר ממנו כלום'' אבל בתמונות האחרונות דווקא רואים אחלה גוף חיטוב נהדר וגם מסה די טובה , ממש אהבתי אתה בנאדם אחר עלה והצלח אני שוקל עכשיו גם חיטוב , כנראה שלא הערכתי עד כמה זה מבליט את המסת שריר , יפה מאוד אין ספק שנתת לי מוטיבציה להתחטב.. |
אריק ברמן
כל הכבוד אחי יצא נחמד |
שינוי טוב! "בלפני" לא רואים שאתה אחד שמתאמן ובתמונות האחרונות רואים חיטוב טוב כמו שנאמר, אהבתי את הבטן כל הכבוד.
|
חיטוב נהדר אח שלי כל הכבוד!
הגעתי לעוד מסקנה גיל גרנות תותח על! |
יפה מאוד!
אתה עשית לבד או פעלת עם גיל או מישהו אחר? |
כמה כייף לראות תוצאות של חיטוב:)
באמת כל הכבוד אח שלי! |
יפה מאוד, ממש כל הכבוד. חבל שחלק מהתמונות לא עובדות, וגם שהתמונות בסוף של החיטוב לא גדולות. תצלם עוד קצת שנוכל לראות :)
נותן מוטיבציה אחי, כל הכבוד על ההתמדה |
יפה מאוד! עשית לי חשק להתחטב.. רק חבל שאין לי מושג איך להתחיל או מה לעשות :|
כמה זמן השינוי הזה? |
כל הכבוד אחי תמשיך ככה ! ותעשה קצת מסה לאט לאט נקי
|
אחלה שינוי אחי כל הכבוד יש מאסה !
בהצלחה! |
פשיייי יפה אחי!!ירדת יפה!!!
לפי התמונה הזאת רואים שאתה מאשדוד.. http://www.2send.us/picture.php?file=40f5d63861.jpg אתה גם מוכר לי... |
פששש אחלה חיטוב אחי! התרשמתי!
נתת לי מוטיבציה לחיטוב שלי! |
תודה רבבבבבבבבבה חב'רה אתם מחזקים-----אין ספק שלגיל יש חלק לא מבוטל בזה,אך הרוב תלוי בראש!:jockey:
|
אני זוכר לא מזמן עלתה תמונות והיתה שמנמן...
כל הכבוד לך! בהצלחה בהמשך |
רואים שכל פעם שיורדים תמונה החיטוב שלך נהיה יותר טוב !!
אחלה חיטוב אחי |
אחלה תוצאות לחודשיים של חיטוב זה קטלני
יפה אחי תמשיך ככה, בהצלחה. |
ציטוט:
|
פישש אני זוכר אותך שהעלית תמונות ואמרנו לך שאתה צריך מאסה ואתה רצית חיטוב,אמרנו שלא יישאר ממך כלום אחרי חיטוב שתיהיה שחיף רצח אבל מסתבר שטעינו.
נראה די סבבה וחיטוב טוב בהצלחה בהמשך. תן עבודה רצינית על חזה בטן |
אחי חיטוב קטלני ביותר
נייהת ממש בנאדם אחר.. בהצלחה בהמשך ממש נותן מוטיבציה לחיטוב.. נחכה עוד חודש וחצי של מסה ואז.. =) |
ציטוט:
זו תוכנית שמתאמנים איתה בצבאות שונות בעולם זה בעיקר עבודה על כוח מתפרץ ובכך משפר לך את הכושר הגופני AKA סיבולת לב ריאה... תשאל את גיל אולי אפילו הוא יודע , אבל תעבוד עם גיל אני בטוח שהוא יעזור לך יותר ממה שאני אעזור לך ... תוצאה מדהימה כמו שאמרתי , יש לך כוח רצון משובח רק תמשיך בקצב לאורך זמן ואל תתיאש באמצע גם אם ממש ממש קשה וגם אם אתה במשבר או בלחץ בחיים תתמיד ותראה שזה משתלם... בהצלחה:wiggle: |
ציטוט:
|
אף אחת מהתמונות לא עובדת
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ