![]() |
שאלה לגבי ריצה.
אהלן אני רץ 5 פעמימים בשבוע ועושה אימון כוח אחריו רציתי לדעת
האם זה נכון לקחת אחרי כל אימון כזה pefrect whey ובכללי אני חדש בתחום אז אשמח לדעת האם זה נכון לרוץ 5 פעמימים. מטרה אתם בדוק תצחקו אבל בכל זאת גוף כמו של מייקל לואיס.:sbb2::sbb2::sbb2: |
תקשיב אחי, ממליץ לך לעשות קודם את הכוח ואחר כך את הריצה מהסיבה הפשוטה- ריצה מוציא לך את כול האנרגיות ולכן באימון כוח אתה לא תוציא את ה100% שלך....אחרי האימון כוח תיקח את האבקה שלך ואז תעשה את הריצה.
ולגביי הגוף כמו של מייקל לואיס- חחחחח שמע אחי זה הרוב גנטיקה ומה אני אעשה למייקל לואיס יש גנטיקה מטורפת כנראה....בכול מקרה אם אתה רוצה גוף כמו שלו זה ייקח לך הרבה מאוד אימונים והרבה מאוד זמן ולא כמה חודשים בודדים. בהצלחה, מקווה שעזרתי. |
קודם כל ממש תודה על התגובה המהירה .
והאמת ששמעתי לגבי הגנטיקה שזה עניין מאוד חשוב בפיתוח הגוף נשתדל להתאמן חזק :) איך אבל האבקה הזאת בגדול מספיק טובה ? |
האבקה מצויינת!
|
ציטוט:
כשביניהם אתה שותה את השייק (מומלץ גיינר אבל אפשר גם אבקת חלבון + פחמימות פשוטות). אם המטרה היא להתחטב, קודם אימון כוח ואח"כ אירובי ורק אחרי שניהם אתה שותה את השייק. מומלץ שכל האימון (כוח+אירובי) לא יעלה על שעה וחצי. בברכה גל ציון-פור:) |
ציטוט:
ואי ואי ואי. איזה מטרה מפגרת הצבתה לעצמך. אתה רוצה להיות גפרור עם ריבועים בבטן? חחחחחחחחחחחח מה איזה גוף יש לו בכלל, חחחחחח. יש לו סתם קוביות וזהו. תעשה טובה ואל תציב מטרות מטומטמות. |
ציטוט:
אני נמצא פה אולי שלושה ימים.....וכבר שואל את עצמי איך נותנים לך להמשיך לפרסם פה תגובות. |
כל אחד והאתגר שלו :)
|
מה זה מייקל לואיס ?
וואלה אני כמה שאני קטן אני כמעט נראה כמו מייקל לואיס .. סתם אחד עם 8 אחוז שומן :p |
תין לי גוף כמו שלו ואני מרוצה מעל הגג :)
|
ציטוט:
|
בדוגרי פה אתם עוד כולכם חיים בסרט שמייקל לואיס שחיף
שתראו אותו ותראו איזה מאסה הוא צבר יצחק מי שיצחק אחרון אל תשכחו שהתמונות שכולכם מכירים זה תמונות מלפני 3-5 שנים |
בואנה מה כל אחד משחק אותה קולמן?
מה מפריע לכם במייקל לואיס,הוא דוגמן ויש לו גוף פיטנס שרוב חברי הפורום היו רוצים,אל תזיינו את השכל,יש לו אחלה מאסה. תעלו תמונות נראה איך אתם נראים,אולי תצליחו להשתיק אותי. |
עזבו אין מה לריב פה על שטיעיות כל אחד והמטרות שלו.
|
ציטוט:
מייקל לואיס יש לו גוף שרוב הפורום היו חולמים עליו ומדבר מישהו שראה אותו מקרוב ולא דרך הטלווזיה או דרך התמונות שמחפשים בגוגל שהם ישנות. יש לו ידיים שלא נראה לי יהיו לך בשנים הקרובות אם בכלל!<_< |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
טמבל |
ציטוט:
|
הייתי בת"א עם חברים והוא היה ממש ליידי בתור למסיבה..
|
80% מהפורום לא מגיעים לגוף של מייקל לואיס, לא מבחינת מסה ולא מבחינת חיטוב, אז קצת צניעות.
היום הוא קצת יותר גדול מלפני כמה שנים. |
ציטוט:
פיי אתה חי בסרט |
לדעתי רוב האנשים חולמים על גוף כמו שלו העניין או שהבנתי שיש לו גנטיקת על
אז נמשיך להתאמן ולשאוף תמיד זה טוב :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ