![]() |
100 קילו!!!
סוף סוף הגעתי ל100 קילו והחלטתי לפנק בקצת תמונות.
נתונים: גובה 172 משקל 100 יד (קר) 45.2 אחוז שומן: גבוה, אבל לא מעניין אותי כרגע, רק עולה בינתיים. תמונות: http://up195.siz.co.il/up2/qmhdzdtnhhn4.jpg http://up192.siz.co.il/up3/dweknmxmybmt.jpg http://up197.siz.co.il/up2/yjtujowggmxz.jpg תכנון להמשך: רוצה לעלות בערך ל105 קילו ואז להתחיל חיטוב. אני יודע שהאחוז שומן גבוה אבל זה לא מזיז לי כרגע, אני עושה מסה כמו שצריך ולא נלחץ אם נעלם לי הפס בכתף או שתי הקוביות בבטן התחתונה. אז תגובות כמו: תתחיל חיטוב כבר , הן לא תגובות ענייניות. אני אתחיל אותו, אבל לא כרגע. |
בואנה איזה גנטיקה מטורפת,אתה גודל בטירוף אחי.
תותח על,ועוד לגיל שלך. אהבתי את הגישה (: תן בראש אחי. |
אתה פשוט לא עוצר אין מילים חוץ מכל הכבוד
ודרך אגב מתי חיטוב............... |
יפה מאוד תמשיך ככה!
ועוד דבר.. תלמד לשים זין על אנשים |
כל הכבוד יא שפיץ!
|
כובד... המשקל הזה הוא יהיה המטרה שלי במסה הבא. יפה מאוד.
|
איזה פרצוף חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
איזה עובי יש עלייך זה פשוט מפחיד כמה זמן אתה מתאמן תזכיר לי? ואתה מתאמן במכבים נכון??? אם כן שאני יחזור להתאמן (כי אי יחזור להתאמן במכבים כמו מקודם) אני כבר יהיה בקבוצה של ה14+ ואני חיייייייייייייב אימון משותף איתך חייב :d |
חחח כל הזמן אומרים לי על הפרצוף החמוד, דווקא זה סבבה זה גורם לי לחשוב שאני היורש של לסוקוב d:
מתאמן קצת פחות משנתיים. ואני מתאמן בgmax, לא מכבים אחי חח. אם יוצא לך, תבוא לאימון ניסיון ונעשה אימון משותף . תודה לכל השאר =] |
ציטוט:
אז יש מישהו מהפורום שתאמן במכבים :d איך אתה מגיע כול פעם? באיזה קו את גר? ותגיד אם אתה לומד בעירוני ג' אתה גר בקייזר? ולסוקוב הוא לא כזה חמוד כמו שאומרים הוא כפרות כזה אבל לא מממשש :d אהה ותמיר תעשה טובה תביא איזה חוות דעת על הגוף שלי :D פתחתי אשכול מסודר עם התמונות חחח חשבתי העלתת תמונות זה יותר מסובך D: |
קרנף :)
|
תעדכן את החתימה אחי...100 קילו על 172 ינעל העולם.פיל רציני.
ראוי לשבח ....כל הכבוד. אני ניזכר בתמונות של תחילת דרכך ועכשיו אני רואה את התמונות הללו פשוט לא להאמין. |
כל הכבוד אתה פשוט עצום. המשקל מדהים במיוחד במיוחד לגובה... לגבי האחוז שומן הוא בהחלט לא הסטרי. אני מחטב יחסית מוקדם (15%) אבל אתה לא "זועק לחיטוב" במיוחד שיש הרבה מאסה אז אתה לא נראה "רופס". גם ככה עכשיו חורף אז אין טעם לרוץ לחטב עדיף כמו שאתה מתכנן למשוך עד סוף החורף ואז בקיץ להראות אש.
מה התוכנית שלך ומשקלי עבודה... מעניין אותי... |
מה המשקלי עבודה ?
|
מזל טוב! אתה רישמית לורנזו הישראלי
מטורף אחי כל הכבוד ועוד אני זוכר את התמונות הראשונות איזה שחיף היית פיי.. |
שיחקת אותה גבר!
|
אין לך הרבה שומן לאחד במסה
יפה מאוד אחי רואים שאתה עובד לפי הספר [= |
תותחח אאתתתהההה !
|
אחי מצדיע לך! בגיל כזה .. הלוואי עליי
ובעניין האחוז שומן,זרוק זין..אין על "כרס מסה"...חחחחחח בהצלחה בחיטוב |
שור רציני,במקומך הייתי מושך תמסה טיפה יותר מ105, אולי 110-115 אבל זה כבר החלטה שלך.
|
מדהים..אין עליך כמעט שומן..זה נראה שיש לך פשוט לא מעט נוזלים ו3 שבועות של חיטוב אתה כבר יכול לסיים..זה מה שנראה.תמשיך לתת בראש!
|
לקבל בוקס ממך לדעתי לא יהיה נעים.
ומצטרף לשאלה על איזה משקלים אתה עובד? |
שור אחי פיי כוס אמק
סחטיין!! |
צר לי לאכזב אותך אבל אחוז השומן שלך רחוק מלהיות גבוה למתאמן באמצע מסה!
קבל ח"ח ו105 קילו זו באמת מטרה סבירה עד לחיטוב. |
אתה פשוט אדיר אין מילים
|
איזה מלך!
כבוד אחי!! אתה כל פעם עושה לי חשק להתחיל כבר מסה חח |
ביצעת את אחד השינויים היותר מטורפים שראיתי...מתקדם בקצב מטורף...תמשיך ככה והשמיים הם הגבול ;)
וסתם מתוך סקרנות,מה משקלי העבודה נכון לעכשיו? |
תודה רבה לכולם :)
משקלי עבודה (הכל rm1) בנצ' 146.25 סקוואט 175 דדליפט (כמו שכבר אמרתי התחלתי אותו הרבה אחרי הבנצ' והסקוואט ולכן הוא חלש) 177.5 אני לאחרונה מתאמן פחות על כוח (rm1-rm3) ומתאמן יותר על rm6. אבל בכל מקרה אני לא מרוצה מהמשקלים האלה ורוצה להמשיך לעלות גם במשקל הגוף וגם במשקל על המוט. משקלים בתרגילים אחרים: לחיצה צרפתית: מצליח 75 קילו rm4-m3 כפיפות מרפקים ( לבייספ,עם מוט) מצליח 77.5 rm3-rm4 |
נראה מעולה אחי מסה מטורפת..
יהיה מעניין לראות אותך אחרי חיטוב..:) |
תמשיך לפחות ל110 אל תעשה חיטוב סתם בטח לא במצב הנוכחי שאתה על אחוז שומן די נמוך.
אתה בעל פוטנציאל עצום תמשיך ככה. |
ציטוט:
הוא פשוט משמיד את המרפקים אחי..אני ועוד הרבה אחרים נפצענו ממנו. יש לי דלקת חריפה במרפק מעל 7 חודשים,משבית אותי מכל עבודה על היד. מציע לך אחי.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה פשוט לא הסקוואט האמיתי שלך ברגע שתשבור מקביל תראה שהוא יצנח אחלה בנצ' לחיצה צרפתית וכפיפות ממש לא מעניין אחלה גופה גבר ואללה יש רמה, יש כמה שטוענים להיות מקצועיים שאתה אוכל אותם |
ציטוט:
|
ציטוט:
המנהלים פה צריכים לעשות נקיון ילדודס לקראת פסח הינה עוד דוגמא: ציטוט:
|
זה מה שנקרא מסה כמו שצריך, רצחני ביותר ואהבתי גם את הגישה שלך.
לא ראיתי פרונט שלך אבל מהתמונות אתה עדיין נראה טוב ואתה יכול להתסדר בלי החיטוב עדיין, ככה שאם אתה מרגיש נוח עם עצמך (שים אנשים בצד, זה לא מעניין אפחד העיקר מה שטוב לך), תמשיך במסה בכל הכוח ואל תחשוב על משהו אחר, זה ישתלם לך. כל הכבוד |
ציטוט:
|
ציטוט:
אל תדחוף את האף שלך לכל תגובה שלי ותנסה להוציא אותי אידיוט. ואני לא יודע להתאמן,יכול להיות,בוא תסביר שעוד 20 מהפורום לא יודעים להתאמן כי גם הם נפצעו מהתרגיל הזה. זה תרגיל בעייתי שלהרבה יש איתו בעיות. ניקיון ילדודס עלק,אל תתפוס עלי תחת גבר.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ