![]() |
תפריט ליום יום
זה טוב?
7:00 שיבולת שועל (קוואקר) מבושלת 150 גרם 89 קלוריות 13:00/14:00/15:00 עוף- כרעיים עם עור 200 גרם 320 קלוריות אורז לבן מבושל 50 גרם 58 קלוריות עדשים יבשים מבושלים 50 גרם 56 קלוריות פרילי יוגורט עם תות 1.5% 500 גרם 485 קלוריות 21:00/20:00 ביצה קשה ביצה 85 קלוריות עגבנית שרי 20 גרם 4 קלוריות חסה 10 גרם 1 קלוריות מלפפון 50 גרם 5 קלוריות גבינה לבנה 5% 120 גרם 120 קלוריות שמן זית כפית 41 קלוריות סה"כ קלוריות: 1264 קלוריות סה"כ חלבון: 81.1 גרם סה"כ שומן: 44.4 גרם סה"כ פחמימות: 134.5 גרם סה"כ כולסטרול: 420.9 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 4 גרם |
למה אף אחד לא עונה?
|
לא ציינת מה המטרה שלך מה את רוצה לעשות מה הנתונים שלך ..
|
מיס אולימפיה...^
ולמה לאכול את העוף עם העור :/ לא מגעיל אותך? תביאי באמת נתונים שלך, ומה המטרה שלך? אני משער שלהוריד קצת משקל אבל מה הנקודת פתיחה? |
לא להוריד להפך... ומה זה משנה מה המשקל שלי , תגיו אם הוא טוב מבחינת ערכים
|
לחיטוב חסר קלוריות .
ושלא נדבר על מסה. |
ציטוט:
נתונים של גובה, גיל, משקל. לגבי התפריט הייתי מאזן אותו יותר למהלך כול היום (ארוחה כל 3 שעות) ומוסיף עוד ערך קלורי. |
תראי, אני בת כמוך ואני אוכלת 1600 קל' בלי לעשות ספורט בכלל, ואני בקושי עולה מזה.
ממש לא נראה לי שמתפריט של 1250 קל' תעלי כשאת עוד מתאמנת... |
אבל אני לא מצליחה לאכול יותר מזה...
גם לא באלי לעלות יותר עליתי ארבע קילו שריר מאז החופש הגדול אני כבר כמעט לא מתאמנת |
את גם שותה גיינר או משהו כזה נכון?
|
ציטוט:
|
גיינר יקר בשבילי אני מעדיפה לקנות דברים אחרים ואני לא במצב של רותם אני במשקל תקין (גם אם זה נראה לאחרים שלא).
|
ציטוט:
ולענייננו, ראיתי איפושהו שסיפרת שאת קונה שוקולדים וכל מיני כאלה בשביל לנשנש במהלך היום, כל מנת גיינר עולה לך בערך כמו אותו קליק או במבה נוגט שאת קונה, אני חייל, אין מישהו שיבין ללבך יותר מחייל, אני מוציא על תוספי תזונה בחודש בערך פי 1.5-2 ממה שאני מרוויח, אבל למטרה שלך לא מאמין שתצטרכי יותר מקופסא אחת שעולה בין 300-400 שקל, אפשר לפרוס לתשלומים, כך או כך את תשלמי את זה על אוכל אחר אם תרצי לעלות במשקל לא? ונשמח לראות נתונים שלך שמתי לב שאת קצת חוששת לחשוף אותם כאן,וחבל כי אין לך ממה. |
ציטוט:
והכוונה שלי היא לאכול! אם את חושבת שהמשקל שלך תקין והכל טוב אז למה את שואלת לגבי תפריט שלך. אנשים לא יכולים לדעת אם את בתת משקל/במשקל רגיל/באובר משקל בגלל שאת לא נתן פרטים. אנשים מסיקים מסקנות בגלל שאת לא נותנת פרטים ואומרת שאת אוכלת 1264 ק' ביום(אם אני אכול דבר כזה אני יהיה מחוסר הכרה/אישפוז במידה ימשיך להתאמן) קיצוניות בשני הצדדים זה לא דבר בריא. |
ציטוט:
|
אני לא רוצה לעלות במשקל.
אין לי בעיה לעלות אם אני עולה בשריר והאחוז שומן נשאר נמוך. אני לא קונה שוקולדים בשביל "לנשנש" אני שונאת את המילה הזאת, אחרי ארוחת הצהריים אני אוכלת חטיף בדר"כ של 300 קל' כדי שיהיה לי כוח לאימון בערב. רוב הפעמים זה לא ממש עוזר כי אני לא אוכלת גם בבוקר ויוצא שאני בא לאימון עם 650 קל' שאכלתי לפני 5 שעות. אני לא יודעת את הגובה שלי 1.67-1.69 בחופש הגדול שקלתי 54 ואנשים התחילו להעיר לי וחשבו שיש לי הפרעות אכילה אז הוספתי את הבמבה נוגט ועכשיו אני שוקלת 58-60 המשקל שלי ממש לא קבוע אני משערת שעליתי במשקל כי נדפק לי הbmr כמו שמשה אומר שזה קורה אחרי תקופה ארוכה של גרעון שלילי |
ציטוט:
דבר שני את אוכלת אחרי הארוחת צהריים חטיף כדי שיהיה לך כח באימון אבל אם יש ביניהם הפרש כל כך גדול של צהריים עד ערב אז ברור שהוא לא יעזור לך, תאכלי את החטיף הזה 40-50 דקות לפני אימון אולי תרגישי שינוי קטן. |
אני לא זוכרת שאמרתי שאני רוצה לעלות במשקל. אמרתי שאני במאסה נקיה כי פשוט עליתי במשקל ונשארתי באותו אחוז.
אין לי מטרה אני מרוצה מהגוף שלי אני רוצה לדעת אם התפריט הזה טוב |
חסר קלוריות כנראה, אבל אם את לא יורדת במשקל עם כזה תפריט אז זה אמור להיות בסדר.
אם את מוסיפה קלוריות עדיף שיבואו משומן\חלבון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
נוח לך לקחת גיינר אז תקח. אני בכל זאת חושב שאוכל בריא עדיף בהרבה מגיינר, דורש טיפה זמן אבל שווה את זה. לגבי יעילות הגיינר על אוכל אני חושב שאתה טעות ואני אשמח אם תראה לי אחרת. ציטוט:
בצבא היתה במינוס קבוע. |
ציטוט:
ולגבי יעילות הגיינר על אוכל, לא אמרתי שהוא יעיל יותר, אני חושב שזה כמו להשוות קילו נוצות לקילו ברזל, בשביל לאכול בשעה 10 בלילה את כמות הפחמימות שיש בגיינר אני אטרך לקום לבשל ולאכול הרבה, ולהמון אנשים קשה לאכול כמויות גדולות בשעות מסויימות אני אחד מהם לכן גיינר הוא יעיל בהרבה ממזון מוצק בשבילי. אבל שוב, מבחינת ערכים תזונתיים, מה שיש בגיינר אתה יכול לאכול גם ממזון מוצק פשוט תצטרך לעבוד קשה יותר... ונסיכה, לגבי המינוס, לא יודע מה המצב הכלכלי בבית שלך אבל אם אתם משפחה ממוצעת עם עבודות ממוצעות כמו של רוב מדינת ישראל, אז תיהי בטוחה שאמא ואבא במינוס של ארבע עד חמש ספרות. |
אמרת שאתה מוציא פי 2 ממה שאתה מרוויח בטח יש לך עוד הוצאות
|
נכון, תכנון כלכלי לקוי...כמו להמון אנשים.
מזל שאני חייל וחי בבית של אמא ואבא נוסע ברכב של אמא ואבא ולא צריך לשלם חשמל וכו', חודש אחד מוציא יותר חודש אחר מוציא פחות אבל רוב הזמן אני במינוס בבנק |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ