![]() |
ויכוח עם חבר ! (לא ממש קשור)
חבר שלי מתערב איתי שבודיבילדר לוקח אנשים שסוסים באגרוף תאילנדי במכות ..
כאילו אנשים שיודעים לריב מצויין .. למה אני מתווכח איתו על זה ? לדעתי בודי בילדר לא יכול להזיז את האיברים שלו בגוף בתזוזה מהירה ואחד שיודע אגרוף תאילנדי כבר היה מפרק לו תפנים .. זאת דעתי זאת לא עניין של עובדה ! תודה. |
רואים שאתם בני 14
|
חחח יודעים לריב מצויין...
|
אפשר תשובות רציניות ?
ויכוח מפגר אבל דורש תשובה |
בתור אחד שמתאמן גם באיגרוף וגם בפיתוח גוף אני אגיד לך ככה
אגרוף חזק הוא שילוב של מהירות+מסה בדרך כלל מתאגרפים במשקל קל יחסית הם לא חזקים במיוחד בעוצמה אבל הם ממש מהירים ולכן רב הקרבות במשקל הקל הם בנקודות אבל במשקל הכבד זה הרבה פעמיים נוקוואט כי יש להם גם מהירות וגם מסה. אם תיקח בודיבילדר שנגיד שוקל 115 ותוך כדי הוא גם מתאמן על שק איגרוף אז העוצמה של האגרוף שלו תיהיה עצומה כי יש לו שילוב של שני הדברים לעומת זאת בודיבילדר שלא מתאמן על שק ולא כלום אין לו מהירות לכן עוצמת האגרוף שלו לא תיהיה מרהיבה במיוחד למרות שבארץ אנשים לא יודעים לריב אז מי שכן יודע יבושם לו כי הוא בקלות יכול לכסח אנשים שלא ידועים אפילו אם הם שוקלים יותר ממנו וכו' וכו' |
רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר
ועכשיו תקראו את זה הפוך |
ציטוט:
חחח נחמד |
באדי בילדר כן יכול לזוז מהר.
בכל מקרה, לשאול איזה מהם לוקח מכות זה כמו לשאול איזה מהם ינצח בתחרות באדי בילדינג. כל אחד והתחום שלו, מכות זה המגרש בית של המתארגף. והסיכוי היחיד שיש לבאדי בילדר לקחת מכות מתאגרף זה לקחת אותו לקרקע ושמה לקרוע אותו בלי לתת לו חזרה לעמוד (כמו מתאבקים) למה בעמידה מכה אחת הוא לא מסוגל לפגוע במתאגרף. |
רואים ששנייכים לא עברתם את היסודי עדיין.
|
רגע אחי ואם זה powerlifter עם רקע בנינג'יטסו מול strongman שהיה שוטר ביפן מול bodybuilder שמתמחה בgrappling בקרב משולש מי לוקח?
|
אני לא מאמין...לקחת לי את הכותרת...חחחחח
|
ווווווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
|
ציטוט:
יצאת ממש לא מצחיק אפילו דפוק |
גם לי היה ויכוח כזה פעם...אנשים שלא מבינים כלום "אבל מה הוא ענק הוא בטח לא יכול להוזיז ת'יד שלו.."
סתומים...חחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:rolleyes: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
למה אתה חושב שהם איטים?
בגלל כול המסה ניראלך שהם לא יכולים להזיז חלקים בגוף או לרוץ? ודברים פשוטים |
כל מקרה לגופו אין פה מדע מדוייק מה הסיפור הזה בכלל? יש עוד כ"כ פרמטרים מלבד כוח וטכניקה..
לדוגמא: מהירות תגובה, כוח סבל, "שריטה"(כמה רחוק אתה מוכן להגיע במכות), אומץ\פחד, תפקוד במצבי לחץ וכוווווווווווווו' וגם אם כוח וטכניקה היו הפרמטרים היחידים- זה אלא שלמי שיש כוח אין בהכרח מינימום טכניקה כמו שלא בהכרח למי שיש טכניקה לא בהכרח שאין לו כוח... בקיצור כל מקרה לגופו זה נושא מגוחך ואני מתבייש בעצמי על שעניתי פה תגובה כ"כ מפורטת. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בהתחשב בשאלה בטח הוא מתכון שהם ילכו מכות עד הסוף וכמו שאמרתי כבר עוצמה של אגרוף זה מהירות+מסה |
ציטוט:
ציטוט:
בכל מקרה רציתי להוסיף שעוד פרמטר חשוב במכות זה מי יתן את המכה הראשונה, בהרבה מקרים אני מאמין שזה מכריע.(אני מדבר על מכות "רחוב" ולא על תחרויות למיניהן) |
ציטוט:
במכות רחוב זה גם תלוי ובטח שבארץ כשרוב האנשים פה חלשים תחת וגם לא יודעים לתת בוקס נכון ככה שאגרוף שתקבל ממישהו לא בטוח שיפיל אותך |
ציטוט:
כולם שם 3-4% אחוזי שומן !!! |
ציטוט:
הוא התכון שהם במסת שריר והם שוקלים הרבה בן אדם שישקול 130 לא משנה גם אם חטוב לא יהיה זריז כמו אדם ששוקל נגיד 80 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שמע הרבה חברה אומרים שבאדיבילדירים מנצחים כי הם חזקים ,הם חזקים בלדחוק שזה לא קשור בכלל לחוזק של אגרוף הנזק בא מהאימפקט שזה כוח מתפרץ ומהירות
|
ציטוט:
עריכה: מכות זה גם לא רק אגרופים ובעיטות, יש הרבה דברים שכוח רגיל כן חשוב בשבילם (חניקות, תפיסות, וכו'). |
אני מדבר על לאיגרוף תאילנדי.....
|
ציטוט:
תסתכל למשל גם בסרטון של רוני בג'י לנו איך שעשו מירוץ שלו נגד איזה אחד מהתוכנית ורוני לא יכל לרוץ כמוהו ועוד נפל בסוף. ולזה שהגיב לפני אחרון מי רב מכות ברחוב עם חניקות ונעילות? |
תאכל'ס.......נמאס לי מהוויכוח הניצחי והמטופש הזה
עוד מעט תתחילו להתערב על למי יש יותר גדול נמאס לי מזה!!!!! תתבגרו ראבק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ננעל! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ